Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.11.2014, 19:26   #71
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

***yorumlarda ziya cok kötü yazılıyor ben buna katılmıyorum,sol kanat tüm yük ondandır.hem mevkisinde hemde sol acığı kapatmasında elinden geleni yaptığını tahmin ediyorum.peki sahada 10 macdır başıboş dolaşan şeşoyu fark etmeyen teknik adama ne demeli,
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2014, 19:29   #72
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım mücadele etmiyor edemiyor. Geriye düştüğümüz maçları çeviremiyoruz.
Böyle oynamaya devam edersek. Söylemek değil düşüncesi bile beni üzüyor.DÜŞERİZ. Takım koşmuyor adeta yürüyor. Ya kendin koşarsın ya da topu koşturursun. Biz ikisini de beceremiyoruz. Beceriksizliklerimize kılıf aramayalım. Bir takım yenilebilir, hatta kümede düşebilir. Ama aslanlar gibi mücadele eder.Yırtar,yırtınır,koparıtır .Biz hangisini yapıyoruz ki.Kafayı ayağa koymazsan,rakibi zorlamazsan Düşersin düşersin.Takım ruhen havlu atmış durumda. Malubiyete üzülen takımda bir ALLAH'ın kulu yok.İbraham'a tepki gösteren yok.Küme düşersek bu futbolcuların hiç biri Sivasta kalmaz onlar
1.ligde bir takımda oynamaya devam ederler. Düşen onlar değil Sivas olur.Bizede çok ama çok yazık olur.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dibba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.11.2014, 19:53   #73
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Geçen hafta yorum yapmayı tercih etmedim;çünkü biliyordum ki oynadığımız takımın ligin en kötü takımı ve herkesin düşmeye aday olarak gösterdiği ilk takım..Bu maçın sonucunun bizim için sadece tek önemi vardı o da uzun zamandır gelmeyen galibiyetin gelmesiydi...Sivasspor yine aynı takım ; bir takım 1 haftada 90. derece değişmeyeceğini bildiğim için geçen haftaki maçın sadece sivassporun biraz nefes aldığı;R.Carlos a vakit kazandırdığı bir maç olarak düşündüm...Herkes sitede bu haftaki maçı kazanacağımız yönünde oy kullanmış ....Sadece kendi kendimizi mi kandırdık acaba?Bu maçta ilk yarı kötü oynamadımızı düşünüyorum...Rakip ile başabaş oynadık..ilk yarı 2 takımın da girdiği net pozisyon sayısının 1-2 olduğu düşünüldüğünde ilk yarının 2 takım için de çok kontrollü geçtiğini düşünüyorum..İ.Toraman ilk yarı iyi de oynadı;bir kaç pozisyonda kademeye girdi..Atıf ın adını ilk yarı boyunca fazla da duymadım...Rakibin en iyi oyuncusu Burkine Fasolu siyahi oyuncuydu..Bu oyuncu maçın 2. yarısında rakibin ilk golünü de atan oyuncuydu...Herkes Batuhan ı eleştiriyorda Batuhan maç boyunca çok kötü oynamadı ki;elinden geleni yaptı;maç boyunca Servet'le boğuşup durdu....Sorun keşke Batuhan da olsa....oynatmayız olur biter ..Ama sorun Batuhan da değil ki....sorun o kadar büyük ki;takımda oldukça sorun var;teknik hocan oyuncu iyi okuyamıyor;takım geçen seneye göre iyi çalışmıyor..Yönetim istenen transferleri yapmamış;alınan oyuncular ya hazır değil ya da istenen seviye de değil...Bazı oyuncular hocadan torpilli;nasılsa yerim garanti deyip kendilerini sıkmıyorlar..Bazıları geçen yılki performanlarıyla hala oynuyorlar...Bazıları maç içinde sadece kendisine oynayıp kendilerini Maradona zannediyorlar...Ben Toraman ın alınmasının doğru olmadığını düşünenlerdenim..Çünkü Toraman taraftarla geçmişte problem yaşamış birisi;ayrıca 1 yıldır da doğru düzgün maç oynamamış hazır olmayan bir oyuncu...Sadece tecrübeyle bu işin olmadığını herkeste biliyor..Toraman'ın Rize maçında da son dak. larda kaptırdığı top Sivassporun 3 puanına maç olmuştu...Sivasspor lig başından beri bireysel hatalardan çok gol yedi hala yemeye de devam ediyor...Geçen yılda aynı hataları yapıyordu ama attığı fazla olduğu için sorun olmadı bu yıl fazla gol atılamadığı için sorun kabak gibi ortaya çıktı...R.Carlos'un kredisi gitgide tükeniyor..Haftaya maçı alsak bile sonrasında f.b,Kasıımpaşa,Başakşehir gibi zor maçlar var..Bu maçlarda 0 bile çekebiliriz...Umarım devre arasına kadar istenen punları toplarız..15 -20 arasında puan alamazsak işimiz çok zor..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.11.2014, 20:00   #74
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim oyuncularımız bu rol yeteneğiyle hollywood filmlerinde oynarlar bence. İşleri güçleri düşerek faul beklemek penaltı beklemek. futbol oynamayı beceremeyince senaryosu düşerek penaltı kazanma rolü oynamaya çalışıyorlar. Ki onu bile beceremiyorlar. Yazıklar olsun.
Alt 30.11.2014, 20:02   #75
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Toraman ve Batuhan transfer edildiğinde yararlı olmalarının zor olduğunu yazmıştık. Transferler hiç sahada yer almasalar daha iyi olurduk gibime geliyor.

Bu arada şu sarı forma neyin nesi halen anlamadım? Yenilgide formanın payı yok ama takımı karıştırıyoruz neredeyse.

İkinci olarak Rıza hocanın bir takımı ilk kez bizi yendi. Bu ilk başka bir şeyn habercisi değildir umarım.

Toraman'ın oynadığı maçlardan sadece Gençlerbirliği maçında 3 pun aldık. Nasıl aldık bilmiyorum. Rize ve Mersin maçında ise bizzat Toraman'n hataları yediğimiz gollerde etkili oldu.

Mehdi yokken Chrisantus oynayınca daha ofansif bir kadro oldu. İşe yaramadı. Ama Ahmet Aras ve Utaka , Chrisantus ve Batuhan'ın yerine ikinci yarının başında girse işe yarayabilirdi.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.11.2014, 20:50   #76
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adem buırhan ve ziya hariç hepsinin kulagı çekilmeli takım ruhsuz oynuyor santus gezip durdu hoca degişimi çok geç yaptı atıf birkaç hafta dinlendirilmeli ahmet oyuna erken girmeli batuhanla yarımşar devre oynamalı.kadir toraman berbat hele şu kısa paslar yokmu öldürüyor beni kısaca cicinho da kosta burhan ziya hariç hepisinin canı cehenneme .
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2014, 20:52   #77
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerli sivasspor severler artik bu is cacik tadi vermeye basladi öyle sikiyorki bizi artik bu kötü gidisat karsisinda hic macin saatinin gelmesini istemiyoruz eskiden hafta sonunu iple c ekiyorduk iste durum bu bugünki M I Y macida bundan biri oldu heleki emsehrimiz denen toraman bey sen milli ve büyük takimlarda oynamis bir futbolcusun bu ne alem bu ne vurdum duymazlik sanki keyfim bozulmasin dercesine bir futbol oynayorsun eger keyfine dokunuyorsa cekil oradan bizi maglup durumlara düsürmene herhalde hicbir sivasspor sever katlanamaz bu kadarida yetti artik cekil bu oyun bozanliktan bizde bir oh cekelim sehrinin takiminda degil bir yabanci dahi su senin yaptigini herhalde yapmaz inzivaya cekil yeter
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2014, 21:04   #78
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bizim bir haftada bir lig macina kondisyonumuz yetmezse ,hafta arasi oynayacagimiz Antep kupa maci ve hafta sonunda Erciyes maci su düstügümüz hallere bakin.
Bu takima gercekten baskan tarafindan müdahale edilmeyip hic bir sey olmamis gibi her iki maca cikip oynarsak bizi bu sartlarda Antep´de yener Erciyes´de.

Mersin yenilgisini asla beklemiyordum.Mersin´de coktan ayakkabilarini civiye asmasi gerekli bir Servet ve bizim yedegin yedegi Nihat.Biz bu takima yenileceksek ve bu takimi tabelanin zirvesine tasiyacaksak bizim futbolumuz gercekten ölmüs demektir.

Baskana hala saygimiz var fakat bizim 11 haftadan beri yüzümüz gülmez oldu.Bunuda onuda bilmesini isterim.Saygida bir noktaya kadar.Benim sehrimin takimi oynadigi futbolla gelecek icin ümit vermiyorsa belli bir süre sonra saygida biter.
Bizmi dedik bu yasli takimla yola devam edin diye.Agzimizda tüy bitti kaliteli gencleri takima katin diye.Cartlos istese kendi ülkesinden yetenekleri bulup getirebilirdi,hemde ucuza.Ama o Peru´dan adi sani belli olmayan kisileri getirdi.

Carlos suanda futbolculuk yillarinin sermayesiyle hala geciniyor.Antrenörlügünü gördük 11 haftada 2 galibiyet.Bu iki galibiyet düsmek icin yeterde artar bile.

Bizim yüzümüzü güldürmeyenin yüzüde gülmez insallah...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2014, 21:08   #79
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

biz daha iyi oynadık. ama ibrahimin iki golde de hatası, iyi bir golcümüzün olmaması sonucu belirledi.
Alt 30.11.2014, 21:09   #80
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Süper lig de degismeyen cok az hoca kaldi biriside bizim hoca ama bizim yöneticiler carlosa öyle siki tutunmuslarki sanki dünya ondan ibaret o giderse hersey biter ama sunu unutuyorlar carlos sivasa tercübesiz olarak geldi vede halada öyle futbolculuk hayatina birsey diyemeyiz ama hocalikda hicde öyle algüm vergülüm hocasi degil biz zannediyoruzki carlos acemiligini sivassporda cikaracak bu cok bariz ortada ne zamaninda oyuncu degisimini yapabiliyor nede saha kenarinda oyuna etki edecek bir konumda velhasil artik bizim hocaya destegimiz sonuna geldi bizim sevdamiz sivasspor lütfen bunu anlayin
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı