Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
İsminin başına ek alan takımlar (MP Antalya-SB Elazığ vb.) küme düşmeleriyle ünlendiler.. Geçmişte örnekleri çoğaltmak mümkün..
Birde başına ek alan takımların rakip olarak antipatisi kamuoyunda tavan yapan konuların başındadır.. Sivasspor'un ismi mi paha biçilemez, yoksa kıytırık bir medicana'nın.. Sivasspor ismini kullanmak bu kadar ucuz ve kolay olmamalı..
Üç beş kuruşa satılık olmamalı bu isim.. Hele bir futbolcunun alınması için finanse edilecekse bu durum, çoğu yiğidonun hislerine tercüman olmak adına İSTEMEZÜK...
|
Abi bence bu konu hakkinda cok duygusal dusunuyorsunuz.. Dusuncenize saygi gosteriyorum, anliyorum da, ama sizin dusuncenizi daha da derinlestirecek olursak, bizim formamizda kutsal.. Ama formanin da ustunde sponsorlar var. Neden formada bu kadar duygusal davranmiyorsunuz? Bizi biz yapan forma degil mi sonucta?
Ayrica isim sponsorlugu alan takimlarin kume dustugunu yazmissin. Kesinlikle katilmiyorum.
Her sezon kume dusen takim. Aralarinda isim sponsorlu takimlar da var. Onlarin basinda ama bizim gibi kulubu iyi yoneten yonetimi yok veya borc bataginda olduklari icin aliyorlar. Bu takimlara karsi antipati var mi yok mu sahsen bilmiyorum cunku kendim oyle dusunmedigim icin.. Isim sponsoru olsada olmasada adimiz 3 temmuz olaylarina karistigi icin zaten bir cok kulubun antipatisini kazandik.
Sunuda son olarak belirtmek isterim... Fb, kulube 2023e kadar 1 milyon uye yapmak icin devasa bir kampanya baslatti.. Su an 20-30 bin civari uyeleri olmasi lazim... Sadece Temsilci uyeligi senelik 2000 tl.. Adamlar 100 bin uyeye ulastiginda 200 milyon tl elde edecek.. Proje ilk meyvesini verdigi an (mesela dunyada ses getirecek 30-40 milyon euroya bir transfer) sence bu projeye gs ile bjk da atlamaz mi? Gecen gs divan kurulunda boyle bir fikirde bulunan oldu. Onlarda uyelerini cogalttiktan ve sadece uye gelirlerinden yuz milyonlarca lira elde etmeden once bizimde kendimizi gelistirmemiz gerekmiyor mu? Su an bile zor bas ediyoruz. Ne dogru duzgun forma satabiliyoruz ne de stadi doldurabiliyoruz. 5 tl verip maci statta seyretmeyi cok gorenler var. Maalesef takimimiza sahip cikamiyoruz.
Yonetim demek ki rekabetten kopmamak icin baska cozumunu bulamamis..