Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.02.2015, 23:58   #71
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sergen hocanın taktik gizliliği açısından Kadiri devre Arasında değiştirilmesini ve maça Batuhanla başlamasını beklerdim.. Ümit'in İbrahim öztürkten neyi eksik anlamış değilim. Ibrahimler, utaka, cicinho bugün formsuzluğuyla dikkat çekti..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 00:13   #72
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnanmak başarmanın yarısıdır. Futbolcu kardeşlerimiz Gs yenebileceklerine bizim kadar inanmadan sahaya çıkmışlar yürekleri yetmedi. Böylesine ağlaz
bir Galatasarayı yenmeliydik. Olmadı yine de canları sağ olsun.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 00:18   #73
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyi bir santrafor ve hücum yönü iyi bir orta saha oyuncumuzun yokluğunu her maçta hissediyoruz. Olmayınca olmuyor.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 00:55   #74
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Doğruyu söylemek gerekirse iyi futbol oyniyamadik maci kazanmaya hak etmedik
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 07:48   #75
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
A.Turan Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herşey daha maça girerken başladı. Benden önceki seyirci kartını okutup turnikeden geçti. Hala onun yeşil ışığı yanarken yandan biri peydah oldu, güvenlikle kaşgöz yapıp kart okutmadan geçiverdi. Aynı şeyi diğer turnikelerde de de gördüm. Basit bir hesapla , maça giren her 4-5 taraftardan biri bence bedava giriş yapmıştı. Bunun zararını içerde de gördüm. Yerimde başkaları vardı. Kaldıramayınca basamakta durmak zorunda kaldım. Bir yandan da sanki keyfi olarak orada duruyormuşum gibi bir güvenlik görevlisi gelip beni ve benim durumumda olanları habire uyardı. 'Ceza alırız' diye konuşunca, ben de cevaben biz cezayı siz gözgöre göre içeri beleş adamınızı soktuğunuzda almıştık zaten dedim. O kadar kamera var, demek ki kamera da işine geleni görüyor. Passolig falan hepsi hikaye. Bizimkiler gene işi kılıfına uyduruyor. Beleş geçen gene geçiyor. Bu durumun sorumlusu olan ve göz yuman güvenlik elemanlarına, stad görevlilerine ve kulüp yönetimine hakkımı helal etmiyorum.
Takım oyuna iyi başlayamadı. Erken gol yiyince de bocaladık ve çeviremedik. Sergen hoca erken riske girip yanlış bir değişiklikle Kadir'i çıkarıp Batuhan'ı aldı. Oysa Utaka-Batuhan değişikliği olmalıydı. Kadir'in çıkmasıyla kısa vadede gol bulduk ve eşitliği sağladık ama maç 90 dakikaydı. Orta alanı GS'ye teslim ettiğimizden dolayı 2. devre goller yedik. Çünkü, orta sahadan bir kişi çıkarmakla oyun üstünlüğünü rakibe vermiştik. Sergen'in erken risk alması ve oyunu GS'nin sahasına yıkma taktiğinde taraftara güvenmesinin de payı vardı ama ne taraftar. Başta bahsettiğim haramzade beleşçiler bir yanda, bazısı korkudan Sivasspor beresi de takmış GSlilerin neredeyse yarı yarıya olduğu bir maraton tribününden bahsediyoruz. İkinci yarı başlarken maratonun arka taraflarından sözleşmişcesine oturun talimatı geldi, buna hepsi uyunca tribün bir anda sinema-tiyatro seyircisine döndü. 58lere gelindiğinde dayanamayıp maraton D'nin önüne attım kendimi . Bağıra çağıra ayağa kalkmalarını söyledim. 58. dakika şovundan sonra 60 larda gene oturup çıt çıkarmadılar. Takımımız 3. golü yiyince yavaş yavaş eve dönüş başladı zaten. Daha 30 dakika varken oyuna müdahil olmayan seyirci, 3-2 den sonra biraz kıpırdandı ama artık çok geçti. Bağırmaktan sesim kısılmış, baş ağrısı tutmuş bir halde yeniçerileri ve tribünden çekilmiş diğer cefakarları düşündüm. Onları artık anlayabiliyorum. Bu ruhsuzlara değmezmiş anladım.
Yönetim aklını başına almazsa BJK maçını da FB maçını da bu seyirci profili ile kaybederler. Dahası Sergen Yalçın da gelecek sezon bu takımın başında kalmaz. Takımı 90 dakika durmadan ateşleyecek taraftar olmadan o da burada durmaz.
Dedim ya moral bozuk, Maçın içini şu an değerlendirmek istemiyorum. Stadda gördüğüm tribün rezaleti bana yetti.
ağzına yüreğine sağlık okurken üzüldüm ve sinirlendim!! ben özel işlerim nedeniyle 2 haftadır trabzondayım maçı kahvede izledim burada bile nefret ettiğimiz trabzon taraftarları kıçını yırttı sivas diye 90 dakika hop oturup hop kalktılar ki istanbul takımlarına ezilmeyelim diye. bazıları hala istanbul takımlarının formasını giyip gelsin maça yazıklar olsun bari şu zor günlerimizde yanımızda olsaydınız!!!
Alt 22.02.2015, 08:44   #76
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

çok üzüldük ama bu maç geride kaldı. sonraki maçlara konsantre olmalıyız. moral bozmaya gerek yok. onların bütçeleriyle bizimki aynı değil.
Alt 22.02.2015, 09:57   #77
kayi5834
Acemi Yiğido

kayi5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 438 kayi5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu maçla birlikte sezon sonu sözleşmesi bitecek utaka nın bileti kesildi . Sergen hoca kalırsa yazın öncelik santrafor ve kaleci olur. Yabancı yasağı kalktığı için yeni forvet te yabancı olur büyük ihtimal. Kaleciye gelirsek Ertuğrul zaten kiralık gidiyor zaten şimdiden kaleci görüşmeleri başlamış camianin içinden çetin dayımdan öğrendim buda demek oluyorki alacağımız kaleci de sözleşmesi bitmiş olacak bonservis ödemeyeceğiz
kayi5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 10:24   #78
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim sivas halkımız spordan futboldan anlamıyor arkadas.Akşam stadda 15 bin seyirci sadece seyirmeye gelmiş takım mağlup herkez sus pus oturmuş agzı acık mac izliyor.uyardığımızda neyine bagıralım diyorlar.almış eline çekirdeğini çıt çıt film izliyor sanki.arada bir küfür edenlermi ararsın kendi futbolcusuna sövenmi..yok arkadaş kadınlar nasıl ofsayttan anlamıyorsa sivas halkı da futboldan anlamıyor.anlasa idi dün aksam takımı zorlaya zorlaya yendirirdik.
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 11:00   #79
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hangi anadolu takımında var bizim taraftar. Nedir yani 10 gol yesek de bağıracakmıyız birşeylerin dile dökülmesi için heyecan lazım moral lazım enerji lazım maca başla hemen gol ye ikinci yarıya başla 2 gol ye biz neyiz robotmu duygumuz yokmu eger ilk golü biz bulsaydık taraftarı görseydiniz beraberligi yakaladigimizda bile stadı gördünüz takım kazanmak için ne yaptı herkesin söylediği gs bütçesi kalitesi vs yav arkadaş ona eyvallah da bizim ekmek düşmanı futbolcular neden koşmazlar eger gs yenmek diye bir düşüncen varsa inanıp daha fazla koşman hırslı olman gerek.kanatlar ölü burhanla ibo ayakta duramıyorlar buna çözüm bulunması gerek vitaminsiz vitaminsiz dolanıyorlar toplara güçleri yetmiyor baba yiyesiceler paranızmı yok imkanınızmı yok yiyin için biraz kendinize bakında ayakta kalın topa gücünüz yetsin düşe kalka futvolmu olur biri var kilodan boynunu çeviremiyor biri hastalıklı gibi ayakta duramıyor biri şunları kendine getirsin yeter artık.
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2015, 11:30   #80
Erenozdenn
Acemi Yiğido

Erenozdenn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 425 Erenozdenn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Galatasaray, Balıkesir maçını pazartesi oynamıştı... Sarı-kırmızılılar salı günü izin yaptı, futbolcular tesislere gelemediği için çarşamba antrenmanı da iptal edildi. Perşembe günü salonda basketbol oynadılar, sahanın bir türlü kardan temizlenememesi yüzünden cuma da Florya yerine Sivas'ta çalıştılar.
Özetlersek Galatasaray, Sivas deplasmanına tek saha çalışmasıyla çıktı. Futbolcular pazartesiden, cumaya kadar ayaklarını topa bile değmedi... Ali Dürüst maçtan önce, "İsteseydik Arena'da çalışabilirdik, problem yok" derken, Florya'nın 3 gün boyunca temizlenmemesine hiç değinmedi! Hamza Hoca da, "Sadece 1 antrenmanı iptal ettik, 2 gün üst üste dinlenmenin zararı yok, hatta yararlı olabilir" diyerek meseleye olumlu yanından bakmaya çalıştı...
Sivasspor gibi hem sportif hem de termometrenin eksi 10 dereceyi gösterdiği sert bir deplasmana çıkacaksanız eğer, her şeyden önce fizik olarak çok iyi durumda olmalısınız. Ancak Galatasaray maç öncesi hazırlığını yapamadığı gibi Hamzaoğlu'nun doğru bir uygulamayla riske etmediği Melo'dan da yoksun sahaya çıktı...
Maça etkili başlayarak kontrolü ele geçiren Sivasspor oldu, Galatasaray ise ilk atağında golü buldu. Balıkesir maçının en iyisi Yasin, Sivas defansının zincirleme hatasını affetmeyerek, Hamza Hamzaoğlu'nun adaletli tercihini haklı çıkardı. Sarı-kırmızılılar golden sonra takım halinde topun arkasına geçip kontratak düzenine dönerken, kapalı savunmaya karşı oynama becerisi olmayan Sivasspor hatalar yapmaya başladı. Bruma'nın şık paslarında Burak, Korcan'a ve direğe takılmasa yarım saat dolmadan maçın fişini çekebilirdi.
Sergen Yalçın ilk yarı bitmeden Kadir ile Batuhan'ı değiştirerek maçı çok istediğinin mesajını takımına iletti. Aatıf'ın beraberlik golü de sadece 1 dakika sonra geldi ve oyunun tüm şekli değişti.
Sivasspor'un hücumcuları 51. dakikada Galatasaray savunmasını 3'e 2 yakaladı. Son yıllarda izlediğim en yeteneksiz forvet Utaka topu bomboş pozisyondaki Aatıf'a aktarmak yerine ceza sahası dışından plase yaptı, meşin yuvarlak az daha taca çıkıyordu! Oysa Sergen Yalçın devrede Utaka veya İbrahim'i oyundan alarak orta sahaya mutlaka takviye yapmalıydı. Yalçın fazla riske girince Galatasaray, Burak'la cezayı kesti. İlk yarıda 2 fırsatı harcayan Burak'a kısmeti ve direk de bir hayli yardım etti.
Hamza Hamzaoğlu golden hemen sonra Yasin'le, Telles'i değiştirerek oyuna çok yerinde bir müdahale yaptı. Bu hamleden sonra Galatasaray hem kontorolü ele geçirdi hem de kanatları daha iyi kullanmaya başladı. Sivassporlu oyuncuların sürekli topun peşinde koştukları anlarda Burak'ın nefis asisti ve Telles'in derslik golü geldi.
Bu özel dersin adresi de Sergen Yalçın'dı... Evet, Burhan Eşer cezalı ama 1-1'den sonra Aatıf, Utaka, İbrahim Akın ve Batuhan'la oynamanın hiçbir anlamı yoktu. Yapması gereken dünyada hiçbir teknik adamın 70 dakika sabretmeyeceği Utaka'yı veya Akın'ı kenara alarak orta alanı güçlendirmekti ancak olmayacak duaya 'amin' demeyi tercih etti!
Melo'suz Galatasaray tek antrenmanla maça çıkmasına rağmen istediğini aldı. Sergen Yalçın'a da çok önemli dersler verdi. Yalçın büyük hoca olmak istiyorsa her şeyden önce Utaka-Batuhan ikilisiyle maç kazanamayacağını bilmeli...
(Milliyet)
Erenozdenn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Erenozdenn'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı