Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.04.2015, 08:19   #71
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu takım yetersiz ,yetersiz olduğu için haftalarca düşme hattında seyrettik,golcü lazım dedik,gittiler batuhanı aldılar,forvet lazım dedik,gittilereneramoyu aldılar,ortasaha lazım dedik,ibrahm akını aldılar ,sol kanat lazım dedik aydından başka adam yokmuş gibi onu geri aldılar,kaleci lazım dedik ,fb nin 3. kalecisi ertuğrulun kapısında nöbet tuttular,stoper lazım dedik ,emekliliği yaklaşmış i öztürkü aldılar,geldiğimiz noktada işe yarayan bi i.öztürk var,eneramo sezonu kapattı[rıldı],aydın oynatılmıyor,i.akın seyinin sevdasında,ertuğrul korcandan 1 tik daha iyi değil,i.toraman sezonu kapattı ,sağlamlığındada bi hayrını görmedik zaten ,baktığımızda i.toraman ve aydını hemşerimiz diye aldık,eneramoyu golcü bulamadığımız için ve oldoni ve rengifo gibi adamlara düşmememiz için aldık,i.akın ,başkanın koğuş arkadaşı diye alındı, vs vs ..sorun kesinlikle teknik heyette değil,takımda TUNÇ KAYACI nında belirttiği gibi ,değil sivassporda ,ptt liginde oynatılmıyacak miladi dolmuş çok oyuncu var,90 dakikayı çıkartamıyor,sivassporu artık tüm takımlar ezbere biliyor,yüklen solundan,60 70 dak sivasdan gol yeme ,al 2 3 tane yedek, işini bitir git,rıza hoca gibi kurt hocada bunu yaptı,mersinde son haftaların eniyi futbolunu bize oynadı,bu maçta futbolcuların biraz daha istekli ,ve becerikli olması gerekiyordu,takım şut çekmeyi bilmiyor,koca 90 dakkada aklımda kalan batuhan ve atıfın çektiği 2 şutumuz var ,yaw öyle yada böyle skoru almışın,dak 90 olmuş,yalandan yere yat,rakiple itiş kakış yap,hoca 3.oyuncuyu değiştirsin,mehdi r.carlos döneminde banko oyuncuydu,çatır çatırda top oynuyordu ,sergen hoca nedendir bu oyuncuya takıntısı var,aydına takıntısı var,bu takıntısı devam ederse geride kalan hiçbir maçıda kazanacak gibi görünmüyor,enaz 2 galibiyet almamız gerekiyordu ,onuda maalesef elimizle ittik,erciyes ve karabük evlerinde bizi yenerlerse bu kaçan puanları çooooooooook arıyacağız çok ,lig bitmeden kafalarında ligi bitirenler biraz kendilerine gelmeliler,takımı sağ salim ligde bıraksınlar, sonra isteyen istediği yere gidebilir,koca mersin maçını 1 sarı kartla bitirdik,takım kız gibi top oynuyor,tıpkkı muhsin ertuğral dönemindeki gibi
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2015, 08:33   #72
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Özellikle ikinci yarının 1-0'lık bölümüne kadar son derece iyiydik. İlk yarıdaki kötü oyunun aksine taraftarımızıın da desteği ile son derece baskılı ve istekli başladık. İbrahim Öztürk bana göre bugünün en iyisiydi ama Adem'in asla yılmaması, Batuhan'ın mücadeleci ve istikrarlı görüntüsü, normalde kaybettiği her topla yüreğimizi ağzımıza getiren Kadir'in iyi oyunu takdire şayan. Lakin bunların yanında formsuz Aatıf, Burhan ve bana göre kadroda yanlış iki isim var: Hakan ve Ümit. Fatih gibi bir oyuncu neden oynatılmıyor? Ya da neden Utaka 11'de başlamıyor. Utaka'nın 11'de başlaması demek Aatıf'ın sol çizgiden kurtulup serbest dolaşması ve top yapmamız demek, ilk yarıda neredeyse top bile yapamadık. Mersin İdman Yurdu maçı hak etti vesselam. Bizim oyuncularımız da ligi kafalarında bitirmişler zaten. İnşAllah kupayı alıp bu kötü sezonu Avrupa ile noktalarız.
Alt 25.04.2015, 09:19   #73
Nihat5858
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 433 Nihat5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sıracalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haftalardir formsuz olan burhanin yerine kanatta utaka olsaydi
Sahada adından baska hicbir varligi olmayan hakanin yerine mehdi olsaydi kazanacagimiz macti.
2-3 pozisyonda dikkat ettim hakan önü bos olmasina ragmen kaleye dogru gitmek yerine hep geriye döndü. Taa orta sahalara pas yapti hep..e tabi kendide biliyor becerisinin olmadigini sacmalayip top kaptiracagini...
Zamaninda riza hocaya kizardik hakan i neden oynatmaz diye..adamin bildiği varmis..
Ayrica sol kanat fatih varken affedilmis aydin varken umiti solda oynatmak pek mantik isi degil..zeki adam bunu yapmaz !!!
Haftalardr formsuz burhan dedıgınız adam Bursa'da eskısehırde bıze maç aldı macı gözle ızleyın kardesım aldıgı her topu pas verıyor ARKADASKARINA bencılık yapmıyor asıl bu takımın dengesını bozan herkesın dedıgı gıbı atıf okadar o adamı kes takım kendıne gelır herkeske kavga bencılık har safhada
Nihat5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Nihat5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 09:30   #74
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

1-0 öne geçince nasıl korunması gerektiği bellidir. Ama biz bunu yapamıyoruz. Tüm takım olarak geriye yaslanıyoruz. İlk gole bakın adam uzaktan vururken rahatsız eden oyuncumuz yok.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2015, 10:41   #75
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Daha lig bitmedi......Dikkat.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2015, 11:02   #76
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ligde kalırsak sembolik olarak şampanya patlatalım bari.Ben de katılıyorum ciddiyet gerekli.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2015, 11:23   #77
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım kafasında liği bitirmiş.neyi konuşacagızki.Buğün sahada 2 kişi vardı yüregi ile oynayan.1.Sürekli eleştirdiğimiz KADİR ve İBRAHİM ÖZTÜRK.Kadir müthiş ve yüregi ile oynadı topu 3.kez sıfır noktaya indirdi ama golcülerde iş olmadığı için pozisyonlar öldü.Diğeri ise İbrahim Öztürktü keşke herkeste bunlardaki gibi ruh olsaydı bu maçı kazanırdık.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2015, 12:27   #78
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu nedir Arkadaslar

1.5 ay sonra ilk Macimiz dün baktim ve yine Pisman oldum
bu Takim ne Arkadaslik var ne de bisey var hani Sergen Hoca Disziplin isi daha sert bakiyordu?? Bisey deystirmedi ve DEYSMEZ!!!

Ulan Seso senin yüzünden TV önde okadar küfür atiyorum ki hic sorma sen Futbol Takimoyun biliyormusun?? bence hayir yoksa sag ve sol Arkadaslari Pass atabilirdin ama senin kafa da tek Ben Atacam varsa bu sorun BITMETZ!!!
Seni kisi olarak severim ama Futbolcu olarak hic ama hic sevmem

Kadir sen dün ne yapmasicalisiyordun?? Messi nin beraber Kahvalti mi yaptim yoksa dün ne oldu sana Kosa Kosa gidiyordun ve sonuc herzaman ki gibi kocaman Sifir sen en iyisi Fulbolculuk brak yada baska Takim bul biktim seni ve seni hattalar görmek

Herzaman söyliyorum yine söyliyecem.... Bu Yöneteciler deystirmese SIVASSPOR da hic bisey deysmez okadar basit ve her sene ki gibi.... öyle deyil mi sayin SARILAR

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2015, 12:36   #79
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu nedir Arkadaslar

1.5 ay sonra ilk Macimiz dün baktim ve yine Pisman oldum
bu Takim ne Arkadaslik var ne de bisey var hani Sergen Hoca Disziplin isi daha sert bakiyordu?? Bisey deystirmedi ve DEYSMEZ!!!

Ulan Seso senin yüzünden TV önde okadar küfür atiyorum ki hic sorma sen Futbol Takimoyun biliyormusun?? bence hayir yoksa sag ve sol Arkadaslari Pass atabilirdin ama senin kafa da tek Ben Atacam varsa bu sorun BITMETZ!!!
Seni kisi olarak severim ama Futbolcu olarak hic ama hic sevmem

Kadir sen dün ne yapmasicalisiyordun?? Messi nin beraber Kahvalti mi yaptim yoksa dün ne oldu sana Kosa Kosa gidiyordun ve sonuc herzaman ki gibi kocaman Sifir sen en iyisi Fulbolculuk brak yada baska Takim bul biktim seni ve seni hattalar görmek

Herzaman söyliyorum yine söyliyecem.... Bu Yöneteciler deystirmese SIVASSPOR da hic bisey deysmez okadar basit ve her sene ki gibi.... öyle deyil mi sayin SARILAR
25 yasindayim.
5 yasinda bebeydim Sivassporda Kadir bekmezci vardi.
Simdi 25 yasindayim ve halen Kadir bekmezci var.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2015, 12:38   #80
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yine anlaşıldı ki mecnun başkan kendini sivassporlulardan soğutuyor sezon başı yaptığın transferlerin yarısı oynamadan geri gitti kalanlardan da batuhan hariç oynayan yok bu nasıl iş bu takımda ruh kalmamış kusura bakmayın lige yeni çokmış gibi birden takımı değiştirmemiz lazım bu takımda apo,kadir,mehdi,musa,şeşu,burh an,ibrahim akın,utaka,eneramo,hakan arslan satılmalı yerine 25 yaş altı 1 2 tane tecrübeli olmak üzere 10 yabancı alın yeter rıza hoca veya gençler nasıl ucuza afrikadan balkanlardan adam getiriyor biz de getirelim.gençler daha şimdiden 2 tane 17 yaşında afrikalı adam bulmuş inşaatta çalışırken
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı