Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
GS maçının benzeri gibi maç oldu,1-0 olunca çok sevinmedim ,2-o olunca ellaam bu maçı busefer kazanacaz dedim,mersinin imdadına ibrahim yetişti,bu kadar tecrübeli bir defans oyuncunun o hareketinde ,rakibe carpmasa bile penaltı olacağını takımın 10 kişi kalacağını bilmesi lazımdı,enfazla 2-1 olur 11-11 devam edilseydi bu maçı kesin kazanırdık ,mehdinin ,atıfın ,burhanın kaçırdığı akıl almaz goller atılmayınca,özellikle 2.yarıdan itibaren rakibe güven geldi dalga dalga üstümüze geldiler, topla oynama yüzdesini lehlerine çevirdiler,biz galibiyet gitti diye üzlürken, busefer mağlupta olabilirdik,bence 1 puana yine sevinmeliyiz,herzeman olduğu gibi, galip geleceğimiz maçtan beraberlikle ayrılmış olduk,hakem ilk yarı iyi maç yönetsede ,2.yarıda rakibin sert faoullerrine göz yumdu ,buliglerde çok zor hakemlik yapar ,eğer şu maçı cüneyt çakır yönetseydi mersin 9 kişi kalırdı,sergen hocanın hataları da oldu,elbetteki takımın sakatlık raporunu bilemiyoruzda,şu maçta batuhan ,eneramo,i.akın herzeman oynar,hatta yektanın maçıydı diyebilirim,mehdi oynatılmıya oynatılmıya iyice paslanmış,adem kardeşimizin kapasitesi bukadar fazlasını beklemek hayal olur,diğer boş beleş oyuncuların sivasa 1 hayrı olacağını sanmıyorum,i.kaş kardeşimede 1 çift lafım var ,oyundan alınınca öyle suratın turşu satmıyacak ,bugün şu takım berabere kaldıysa senin ve yerine giren mehdinin yüzündendir,maçın kırılma anıda budur ,bu arkadaşların adı sivassporla anılırken ,etmeyin tutmayın ,takım düşürmüş oyuncuları sivasa layık görmeyin diye fikir beyan ettik,nerdeyse sivas düşmanı ilan edildim,sergen hocaya gerek yok ,r.carlosa iyi bir sol açık,forvet ve ortasaha alın dedik ,tıkır tıkır top oynatan adamı yollamak zorunda kaldık,türkiye şartlarında 17 maçta 7 puan almış takımın hocası yollanır mutlakada ,işin içyüzü öyle değil ,farklı kazanacağımız maçları kaybettik ,şimdide kazanacağımız maçlardan berabere ayrılıyoruz, ,oynadığımız maçlarda sol açık sorunu ,forvet sorunu 2 sezondur devam ediyor,celtik-fb maçını izleyen olduysa iyi bir sol açığı olan takım nasıl goller attırıyor gördük ,neticede kazanacağımız maç sayısı azaldı,ilk yarıda 3 4 galibiyet alamazsak ,sivasspor tehlikeli sulara yelken açar,mersin galip geleceğimiz maçların en kolayıydı onu bile yenemedik,ben takıma güveniyorum,sergen hocanın futbolcularla iletişimini zayıf gördüm,bazı oyuncularımız özellikle atıf ve burhan birazdaha dikkatli oynamalılar,seyircide bugün iyiydide hevesleri kursaklarında kaldı maalesef.
|