Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı
Mecnur başkan itiraf gibi açıklamalar yapmış.Adeta takımı bu duruma ben getirdim demediği kalmış.Batuhan ı 1. santrofor olarak planlamışlar.O yüzden son güne kadar santrofor almamışlar.Son günde sakatlığını bile bile almışlar Baralesi.Batuhan 60 dakika oynayamıyormuş.Hiç 60 dakika oynayamadı ki Batuhan.Futboldan anlayan herkes biliyordu bunu ,siz onu pavyonlardan alıp takımın 1. santroforu olarak düşünüp belki de büyük sevap işlediğinizi zannettiniz.Geçen senenin geliri sırf yayın gelirleri 45 milyon liraya yakındı.Son gün transferleri olmasa transfere 45 lira harcamadınız.Onu bırakın Da Costa yı sattığınız gün yüzünüzde gülücüklerle dolaştınız sağda solda.Kovmadan 2 gün önce Sergen le buluşup devam kararı alırken kimsenin futboldan anlamadığını bir sizin bu işten anladığınızı deklare edip 2 gün sonra kovdunuz adamı.Sivasspor bugün bu halde ise Başkan ve yönetimin yüzünden bu halde.Yeni teknik direktörü bile mevcutlar içinden en ucuzu diye seçtiniz.Allah bilir devre arası uygun fiata Atıf ıda satarsınız.Şimdi tek güvencimiz futbolcular.Bir onur mücadelesi verip çıkmaları gerekiyor bu girdaptan.Ümit i niye kadro dışı bırakıyorsunuz kardeşim.Ara transferde para eder diye böyle yaptığınızı düşünüyoruz artık.Yönetim olarak pamuk ellerinizi cebinize atacaksınız ve en az 2 orta saha ve 1 forvet alacaksınız.Primleri 2 katına çıkartacaksınız ve Sivasspor u bu zor durumdan kurtaracaksınız.Sonra da şerefinizle bırakırsınız görevi.Ya da kendi eserinizi aldığınız yere bırakır çeker gidersiniz
|
Mecnur değil bi' kere adamın adını daha düzgün yazmıyorsun,ahkam kesiyorsun;Mecnun.Türkiye denilen coğrafyada Sivassporu düşürme kredisi sadece Mecnun Otyakmaz'ın.Bize bu büyük onuru yaşattığı için her zaman minnettarız.Düşersek geri çıkarız biz hep buradayız Allah ömür verdikçe.
Transferde yapılan hatalar her takımın başına gelir.Bundan çok daha kötü takımlarla ligde kalmayı başardık inşallah bu sene de bu sıkıntıyı aşarız.