Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 
|
Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
Gönderilenler az ,15 maç oynayan eneramoyu gönderip ,1 maç 90 dak çıkarmayan i.akını tutmak akıllara zar<ar,atıfın yokluğunda bile mehdiyi oynatmıyorsan ,yolla gitsin,yekta oynasada oynamasada faydası yok,abolanın futbolcu olduğuna bile inanmıyorum,batuhan kazığının, hesabını mecnun başkan nasıl verecek bilmiyorum,hani birilerinin yoğurdu çok olunca, bilmemneyinede yedirirmiş derler ,sivassporunkide o hesap,bilmeyenler sanırki bunlara ödenen bu paralar matbaada basılıyor,bu takım, yardım kampanyasında 12 milyar ,bugünki parayla 12 000 tl ,toplayamayan takım,1500 tane yardım piyangosu satamayan takım,kulüp yararına düzenlenen organizasyona sanatçısı gelmeyen takım,[emrah,nur ertürk,kader] hariç,lafı şuraya getirmek istiyorum,bu takımın paraları özellikle son 5 yıldır çok çarçur edildi,edilmeyede devam ediyor,[orhangülle+hakan+erkan]toplamına ödenen paralarla adam gibi 1 oyuncu alınsaydı,enaz 2 maç kazandırır 6 puan+6trilyon kazandırırdı,alınacak her oyuncuya 1 milyon€ ödenecek diye kural yok,emenike karabüke 50 bin dolara geldi,9 milyon € gitti,niasse akhisara 150 bin$ geldi 5milyon € gitti,örnekleri çoğaltmak mümkün,sivasspor şampiyonluğa 200 bin $ lık bilica,150 bin $ lık balili,100 bin $ lık karim saidi,150 bin $ lık diallo,200 bin $lık tum vs vs gibi oyuncularla oynadı,şimdi her bir oyuncuya enaz 500 bin € ödüyoruz ,karşılığında 5 kuruşluk futbol göremiyoruz,sivassporun özüne dönmesini bekliyorum,bize 2,5 3 milyon € luk transferler gitmez,çünkü tutturamıyorlar,devre arasındada ahmet şahbazlar,aykutlar ,oldonilerle ,crissantuslarla uğraşır dururuz,dejabburu arıyoruz,utakayı arıyoruz,kadiri arıyoruz,hakanı arıyoruz,groseçkiyi arıyoruz, daha ne sayyım,hatalarımızdan ders aldık diyenlerin hiçbirşeyden ders almadıklarını ibretle izliyoruz,eğer eskişehir ,mersin ,gençlerin içinde bulundukları kaos olmasaydı, sivasspor çoktaan düşmüştü,umarım yönetim&okan hoca krizi iyi yönetir ,transferde hata yapılırsa bu takım düşer .
|