Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Kendinle çelişkiye düşmüşün..Bizde pes etmek yok,yola devam babında hep Sivasspor kazansın istiyoruz..Bak sende hayalperestsin '' Neyse pes etmek yok,son durağa kadar devam''
|
bende celiski yok. her mac öncesi 3 atariz 5 atariz, kesin kazaniriz gibi yorumlar yapanlar nedense mac sonrasi en agir elestirileri de onlar yapiyor.
benim hedef aldigim kitle onlar ve yönetim yalakaligi yapanlardi.
sanirim eskisehir macindan sonra söylemistim bu takimin ligde kalmasinin mucizelere bagli oldugunu. aradaki puan farkina dayanarak da söylememistim. yarin en kökü ihtimalle puan farki 8 olur, en iyi ihtimalle 5'de kalir.
yani 3 ya da 2 maca bakar..
sorun puan farkinda degil, sorun fikstürde ve bir takimin bu kadar final macindan basarili cikmasinin zor olmasinda.. kazanmayi unutmus bir takim dügmeye basarcasina 3-4 maclik galibiyet serisi yapmasi cok zor. hele hele ligin son 10 haftasina giriliyorsa..
fikstürün kolay kismi gecti. simdi zor kismi geliyor. bundan sonraki 4-5 maclik periotta hep hedefi üst siralar, sampiyonluk ve avrupa kupasi olan takimlarla maclar var..
nicin pes etmek yok diyorum? cünkü matematiksel olarak henüz kesinlesmis birsey yok...