Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.03.2016, 23:07   #71
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kartlari vermeyen Hakem
Golleri yarisircasina kaciran forvetlerimiz
kalesinde kahraman kesilen esteban
sadece seyreden Korcan
ve Kahrolan Sivasspor sevdalilari.
hakemsiz oynayabilsek bunları dağıtacağız da..
kurallar buna müsaade etmiyor.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2016, 23:08   #72
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yahu arkadaş bu takımda nazar mı var ne var ne bu uğursuzluk?
okutuyor musunuz?ne yapıyorsanız yapın?şu güzel takım kırsın bu şanssızlığı...
bu maçta atifi eleştiren adamın futbol bilgisinden şühhe duyarım...atıf koskcaman bir orta saha futbolcusu...sivasın bütün kaleye gidişlerinde hep atıf var...ne mi yaptı an oldu 4 adamı oyundan düşürdü...hep 2-4 kişinin arasından topu söküp atak haline getiren atıfdı...sadece müsait bir pozisyonda düzgün vuramadı o da aslında penlatı gibiydi...çünkü rakip arkadan topuğuna müdahele etti sanırım...

sivasın oyunu tribünleri derin bir sessizliğe bürüdü..hami hoca maç bitene kadar sakin gibi görünse de çok tedirgindi...

maçın yıldızı bence sivasın şanssızlığıydı...bir kaleci tek bir maç da ancak bu kadar inanılmaz kurtaışlar yapabilir...89 dk rövaşatayı bir kalecinin kurtarması imkansız....imkansız...imkansı z... sivas toplamda 7-8 gol kaçırdı...4 tanesini kaleci kutardı..atifın kafa vuruşunu kalcenin kurtarmasında imkansızdı adam ayak koydu...arka arkaya 2 şutu kutrtardı.

tranzonun tek poszisyon 2 defsn ıska geçti önü boş kaldı.topu düzeltti vurdu ve gol....korcanın yapması gerekn 2-3 geri çekilip,pozisyonunu alacak ya sağa ya da sola uçmayı düşünecekti....korcanı severim...yönetimide desteklerim ama bu 3 yıllık sözleşmeyi yapan yönetime hediye olsun...korcanı hapis çok yıpratmış beyin yaşı 40-45 adam af edersiniz ağzımı bozmak istemiyorum kazık gibi dikeliyor...insanların beyin hücre ölümü 1 milyonu geçerse refkels sıkıntısı baş gösterir...

korcan gol haricinde iyyyidi.çok yan top aldı...setkus da hiç yan top yok...çok ağladık etmeyin tutmayın bu kaleciyle olmaz,olmaz,olmaz dinlemediler...hala kurtarabiliriz ama bu kaleci ve golcülerle olmaz...vallahi billahi olmaz..al birini vur ötekini aynı şey...türkiye 1.liginde ilk 7 takımın herhangi birnin kalecisi ve golcüsü bizden daha kaliteli....

biz _düşmedik;_düşürüldük....bu yönetim_sanki __tercübesiz__ yönetimmiş gibi arka arkaya 3 hata yaptı bu takım düşmez mi_?okan hoca,kadro dışılar,yanlış ya da yapılmayan transferler....türkiye liğinde galibiyet 1 milyon tl iken sen kaliteli futbolcuya 2,5 milyon vermezsen kusura bakma düşersin...rusydan o kaleci alıncaktı....antepin kalcesi 9-11 puan kazandırmış...varın siz hesap edin...yönetim socut ekibi yok,vizyonuda yok...bir laf desen en son ne zaman forma aldın?kombine aldın mı deniliyor hiç laf konuştutulmuyor...aynı şeyi satdın kapasitesi ve rengi hakkında da denildi inadına kulak tıkandı...transferlerde boş konuşmalar olarak algılandı...

şimdi orataya çıktı ki takımın golcüsü ve kaleceisi yok

borsa da yükseldi kimin umurunda...sivas düşer borsa düşmez...bilmem anlatabildim mi?borsa yükseldi sivas yükselemedi...geçen sene borsanın baba kağıtlarıda çok düşmüştü thy mi dersin erdemir mi garan mı dersin?
bu senede sivas düşüşte...ne alaka kel alaka??

mesut hocam:sen bu ligi biliyorsun...geçen hafta korcanı beğenmedin ilk yarı oyundan aldın...bu çocuğa 90 dk küfür yedirmek için mi çıkradın aşk olsun....bunu hiç mi düşünemedin...

burhan topsuz oyunda hiç yoktu ben beğenmedim...ileriye hareketlilik getirsede savunmaya yardımcı olmuyor...rakibi kovalamıyor...

j.boy topu oyuna güzel sokuyor ama hata yapmaya başldı...ıskaları vardı...hatta bir de gol kaçırdı..artistik akrep vuruşu yapmaya çalıştı gerek yoktu...üstümüze toprak altılmaya başlamışken...

tanese çok kızdım çok...klas gol istemiyoruz senden gololsun sun afeninden kötüsünden olsun..aşırtma vurma lan vurma vur...son gücünle vur o topa...gol olsun gol...

omarinin hırsını beğeniyorum transferler içinde şuan en iyisi bu adam...hırslı cigeriyle,yüregiyle oynuyor....

cicinyo,yiğit ve mehdiye alkışlmaka istiyorum...harika tutular orta sahayı...trabzoun kırmızısı vardı....geçen haftalarda yaptıkları lobi etkili oldu...en az 3 yugoslav faülü es geçildi..kart verilmedi...tırabzonlu bir futbolcuya hakem elle işaret etti bak bu 7.diye kart veririrm dedi...zaten verdi ama çoktan kırmızıyı yemesi lazımdı...hakem genel olarak iyiydi...verilmeyen gol gol olabilir çünkü ofasayttaki futbolcu vurmadı kaleciden dönen top gol oldu...

sivasın tribünde ekrana yansıyan tek taraftarı vardı o da kapalı bir bayandı...ayrıca o arkadaşa bravo diyorum...
trabzonlular eşşek sivas ve es es sivas herşeye rağmen kümeye tezahüratı yaptılar bazen kayseri lehine tezahürat yaptılar...
texeria bence bu takımın gölcüsü değil...hasanda 1 tane sıfıra vurup atmak istedi..gerek yoktu atamayacğı şeyi yaptı....

takım genel olarak iyiydi...üzerimde bir şanssızlık var....ALLAH doğru getire....bu maçı izleyince takımın kaderinin düşmek olduğunu kalben anlamış oldum...gözlerim bu şassızlığı görünce sivasın kaderininin düşmek olduğu malsef hissetim...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2016, 23:12   #73
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ayrıca hakem iyi niyetli olayım derken tarbzonun sarıdan gelecek kırmızılarını vermedi...yiğitin açılan anlını görünce sarıyı güç bela verdi...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.03.2016, 00:33   #74
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Hakem önceki Haftalara göre çok çok iyiydi bana göre. Oyuna çok önemli etkisi olmadı.
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı antik58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.03.2016, 07:26   #75
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hanii yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bityi ya.. Yakaladı mı atacak bir golcün olmadıkça yenilmeye mahkumsun.. Sonra kalende Neuer olsa ne yazar..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.03.2016, 09:13   #76
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

bence yanlış sadece kalecimizdeydi korcan tercihi yanlıştı. oyuncuları tebrik ediyorum. trabzonu sahadan sildiler.
Alt 20.03.2016, 09:50   #77
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

haaala sahadan sildik diyorsunuz . sahadan silsen ne olacak. 2 hafta sonra sahadan sildiğin unutulacak. herkes puan tablosuna bakacak. bu maçlarda iyi oyundan çok 3 puan önemli.
zaten her trabzon maçında buna benzer yorumlar yapılıyor. çok iyi oynadıkta öylede böylede.
eeeee. sonuç ne. her defasında yenilen taraf oluyoruz. çıldırmamak elde değil.
ben artık iyi oyun değil 3 puan istiyorum. deplasmanda galibiyetimiz yok daha neden bahsediyorsunuz. hükmeni saymıyorum.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.03.2016, 10:01   #78
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımda bir rodalegga,kweuke veya el kabirden 1 tanesi olsaydı şuan farklı şeyleri konuşuyorduk.eminim ki bunlardan biri ts maçında olsaydı hattrick yapmıştı.

ayrıca setkusun sakatlığı varmış bu yüzden korcan oynamış.kimse kusura bakmasın setkus kalede daha güven veriyor.
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2016, 11:31   #79
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yazık ettiler bu güzel camiaya. Her kimin nerede ne kadar parmağı varsa...
Alt 20.03.2016, 11:32   #80
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 461 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
A.Turan Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maçta misafir tribünündeki 20-30 kadar Sivassporlu içinde bir anne ve oğlu dikkatimi çekti. Genç anne belli ki Sivaslı, Sivasspor forması, atkısı ve bayrağıyla dimdik duruyor. Yanındaki genç çocuksa, oğluydu sanırım, ts formalıydı. TS'yi tuttuğu halde Maç Sivassporla olunca Sivas tribününe gelmişti. Belki de ailenin babası da o an karşı ts tribünlerinde idi.
Herneyse, benim asıl sözüm onlara değil. O yiğido kadındaki yüreğin binde biri Trabzon ve Çevresinde oturan , nüfusunda Sivas yazan, maça gelebileceği halde gelmeyenlerde yoktu. Evlerinde o sahneyi gördüklerinde ne hissettiler bilmem ki. Yakında başka deplasmanlarımız da olacak. Bakalım oralarda oturan Sivaslılar maça teşrif edecekler mi, yoksa Sivaslılık sözde mi kalacak?
Valla hocam, bende trabzonda öğrenciyim ama maçın fiyatı, kim giderse gitsin ben bir Sivaslı olarak ts maçına gitmem gidene de gitme derim. Bundan 2-3 sene önceki maçta taraftarlarımız ölüm tehlikesi geçirdi, küfürün garabetin haddi hesabı yok. Ligin açık ara en çirkef ve pis taraftarının sahasında deplasman tribünde maça gitmek canlı bombanın kendini patlatmasını beklemek gibi. Ülkede zaten can güvenliği yok hele bir top uğruna kendi canımdan vazgeçmem kimse kusura bakmasın. Ayrıca zaten deplasman maçında istersen 100 kişi ol senin sesini bastıracağı için seyircinin bir avantajı olmaz, kendi sahamızda baskı kuramıyoruz ki deplasman da kuralım orası da ayrı olay zaten ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı