Cevap: Maçı Değerlendirelim
yahu arkadaş bu takımda nazar mı var ne var ne bu uğursuzluk?
okutuyor musunuz?ne yapıyorsanız yapın?şu güzel takım kırsın bu şanssızlığı...
bu maçta atifi eleştiren adamın futbol bilgisinden şühhe duyarım...atıf koskcaman bir orta saha futbolcusu...sivasın bütün kaleye gidişlerinde hep atıf var...ne mi yaptı an oldu 4 adamı oyundan düşürdü...hep 2-4 kişinin arasından topu söküp atak haline getiren atıfdı...sadece müsait bir pozisyonda düzgün vuramadı o da aslında penlatı gibiydi...çünkü rakip arkadan topuğuna müdahele etti sanırım...
sivasın oyunu tribünleri derin bir sessizliğe bürüdü..hami hoca maç bitene kadar sakin gibi görünse de çok tedirgindi...
maçın yıldızı bence sivasın şanssızlığıydı...bir kaleci tek bir maç da ancak bu kadar inanılmaz kurtaışlar yapabilir...89 dk rövaşatayı bir kalecinin kurtarması imkansız....imkansız...imkansı z... sivas toplamda 7-8 gol kaçırdı...4 tanesini kaleci kutardı..atifın kafa vuruşunu kalcenin kurtarmasında imkansızdı adam ayak koydu...arka arkaya 2 şutu kutrtardı.
tranzonun tek poszisyon 2 defsn ıska geçti önü boş kaldı.topu düzeltti vurdu ve gol....korcanın yapması gerekn 2-3 geri çekilip,pozisyonunu alacak ya sağa ya da sola uçmayı düşünecekti....korcanı severim...yönetimide desteklerim ama bu 3 yıllık sözleşmeyi yapan yönetime hediye olsun...korcanı hapis çok yıpratmış beyin yaşı 40-45 adam af edersiniz ağzımı bozmak istemiyorum kazık gibi dikeliyor...insanların beyin hücre ölümü 1 milyonu geçerse refkels sıkıntısı baş gösterir...
korcan gol haricinde iyyyidi.çok yan top aldı...setkus da hiç yan top yok...çok ağladık etmeyin tutmayın bu kaleciyle olmaz,olmaz,olmaz dinlemediler...hala kurtarabiliriz ama bu kaleci ve golcülerle olmaz...vallahi billahi olmaz..al birini vur ötekini aynı şey...türkiye 1.liginde ilk 7 takımın herhangi birnin kalecisi ve golcüsü bizden daha kaliteli....
biz _düşmedik;_düşürüldük....bu yönetim_sanki __tercübesiz__ yönetimmiş gibi arka arkaya 3 hata yaptı bu takım düşmez mi_?okan hoca,kadro dışılar,yanlış ya da yapılmayan transferler....türkiye liğinde galibiyet 1 milyon tl iken sen kaliteli futbolcuya 2,5 milyon vermezsen kusura bakma düşersin...rusydan o kaleci alıncaktı....antepin kalcesi 9-11 puan kazandırmış...varın siz hesap edin...yönetim socut ekibi yok,vizyonuda yok...bir laf desen en son ne zaman forma aldın?kombine aldın mı deniliyor hiç laf konuştutulmuyor...aynı şeyi satdın kapasitesi ve rengi hakkında da denildi inadına kulak tıkandı...transferlerde boş konuşmalar olarak algılandı...
şimdi orataya çıktı ki takımın golcüsü ve kaleceisi yok
borsa da yükseldi kimin umurunda...sivas düşer borsa düşmez...bilmem anlatabildim mi?borsa yükseldi sivas yükselemedi...geçen sene borsanın baba kağıtlarıda çok düşmüştü thy mi dersin erdemir mi garan mı dersin?
bu senede sivas düşüşte...ne alaka kel alaka??
mesut hocam:sen bu ligi biliyorsun...geçen hafta korcanı beğenmedin ilk yarı oyundan aldın...bu çocuğa 90 dk küfür yedirmek için mi çıkradın aşk olsun....bunu hiç mi düşünemedin...
burhan topsuz oyunda hiç yoktu ben beğenmedim...ileriye hareketlilik getirsede savunmaya yardımcı olmuyor...rakibi kovalamıyor...
j.boy topu oyuna güzel sokuyor ama hata yapmaya başldı...ıskaları vardı...hatta bir de gol kaçırdı..artistik akrep vuruşu yapmaya çalıştı gerek yoktu...üstümüze toprak altılmaya başlamışken...
tanese çok kızdım çok...klas gol istemiyoruz senden gololsun sun afeninden kötüsünden olsun..aşırtma vurma lan vurma vur...son gücünle vur o topa...gol olsun gol...
omarinin hırsını beğeniyorum transferler içinde şuan en iyisi bu adam...hırslı cigeriyle,yüregiyle oynuyor....
cicinyo,yiğit ve mehdiye alkışlmaka istiyorum...harika tutular orta sahayı...trabzoun kırmızısı vardı....geçen haftalarda yaptıkları lobi etkili oldu...en az 3 yugoslav faülü es geçildi..kart verilmedi...tırabzonlu bir futbolcuya hakem elle işaret etti bak bu 7.diye kart veririrm dedi...zaten verdi ama çoktan kırmızıyı yemesi lazımdı...hakem genel olarak iyiydi...verilmeyen gol gol olabilir çünkü ofasayttaki futbolcu vurmadı kaleciden dönen top gol oldu...
sivasın tribünde ekrana yansıyan tek taraftarı vardı o da kapalı bir bayandı...ayrıca o arkadaşa bravo diyorum...
trabzonlular eşşek sivas ve es es sivas herşeye rağmen kümeye tezahüratı yaptılar bazen kayseri lehine tezahürat yaptılar...
texeria bence bu takımın gölcüsü değil...hasanda 1 tane sıfıra vurup atmak istedi..gerek yoktu atamayacğı şeyi yaptı....
takım genel olarak iyiydi...üzerimde bir şanssızlık var....ALLAH doğru getire....bu maçı izleyince takımın kaderinin düşmek olduğunu kalben anlamış oldum...gözlerim bu şassızlığı görünce sivasın kaderininin düşmek olduğu malsef hissetim...
|