Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.05.2005, 13:35   #71
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
SiVaS_RaP_aRiF Nickli Üyeden Alıntı
SİVASSPOR İÇİN KİLOMETRELERİN HİÇ ÖNEMİ YOK .BİZ ZATEN TARAFTAR OLARAK.EN BÜYÜK CEFAYI ÇEKMEYE HAZIRIZ...
[size=5]Ulan Arif sen olmasan bu yolların kahrı hiç çekilmez bu deplasmanda yine Mükemmeldin helal olsun sana hele o üfleme olayın yokmu beni sade öldürüyor bu oloy Micheal Jacksonda bile yok tek kelimeyle mükemmelsin...Yeni bir Rap tarzı yarattın ilgililere duyrulur...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 13:37   #72
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[size=4]Yukarıdaki km'lere 1800 daha ekleyelim Sarıyer-Sivasspor maçı ile baya oldu herhalde... Sivasspor için yağmur çamur demeyen deplasmana gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz...[/size]
SERHAT ABI SENDE HER HAFTA TERCAN DAN SİVAS'A MAÇA GELİYON BİRDE SEN EKLE KENDİ KİLOMTERELERİNİ..?

evet serhat gardas nice memleketler gördün...şundan emin ol cumhurbaşkanından daha çok yol yapmışındır

[size=5]OOOO Onlardıda eklersem Türkiye rekorunu kıran taraftar ben olurum herhelde 2,5 yıldır Tercanda çalısıyorum ve Sivasa maça gelmek için her hafta 700 km yol yapıyorum ve buna bizim deplasmanlarıda eklersek baya oluyor valla işin açıkcası ben Evliya Çelebiyi geçtim ama canım saolsun Sivassporum için herşeye değer...(EVLİYA SERHAN)[/size]
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 13:40   #73
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Alıntı:
SİVASSPOR İÇİN KİLOMETRELERİN HİÇ ÖNEMİ YOK .BİZ ZATEN TARAFTAR OLARAK.EN BÜYÜK CEFAYI ÇEKMEYE HAZIRIZ...
[size=5]Ulan Arif sen olmasan bu yolların kahrı hiç çekilmez bu deplasmanda yine Mükemmeldin helal olsun sana hele o üfleme olayın yokmu beni sade öldürüyor bu oloy Micheal Jacksonda bile yok tek kelimeyle mükemmelsin...Yeni bir Rap tarzı yarattın ilgililere duyrulur...[/size]
evet serhat gardas nice memleketler gördün...şundan emin ol cumhurbaşkanından daha çok yol yapmışındır
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 14:11   #74
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
[size=5]Canımız saolsun Sivasspora canımız feda yinede yollara devam edeceğiz...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 14:43   #75
ELTURCO
Acemi Yiğido

ELTURCO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ELTURCO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HELAL OLSUN GARDAŞLAR HEP DESTEK TAM DESTEK
ELTURCO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 15:12   #76
GuNaY
Gast

Alıntı:
Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[size=6]ARİF DANSIN SÜPERDİ BİLİYORSUN :lol: :lol: :lol: [/size]
günay gördüklerin daha hiç bir şey otobüsün içinde neler yapıyor. :lol: yolun nasıl bittiğini anlamıyoz.askerlikten başlıyor anlatmaya hayat hikayesine kadar..
[size=6]birgun oda nasip olur heralde bana...[/size]
Alt 19.05.2005, 15:14   #77
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

siz beni görmediniz daha arif sende özele gel bakiim :evil:
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 15:20   #78
GuNaY
Gast

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
[size=6] sen bizden kose bucak kacarsan nasıl görelim??? hem arifin üstüne yok bunuda bilesin :lol: :lol: :lol: [/size]
Alt 19.05.2005, 20:53   #79
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
[size=6] sen bizden kose bucak kacarsan nasıl görelim??? hem arifin üstüne yok bunuda bilesin :lol: :lol: :lol: [/size]
YAKUP SEN BIRAK ŞU RAP İŞLERNİ GELİPTE BİR GÖRMEDİN BİLE BİZİ AYIP ETTİN WALLA HERKES ORDAYDI SEN YOKTUN...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2005, 20:55   #80
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[size=6]ARİF DANSIN SÜPERDİ BİLİYORSUN :lol: :lol: :lol: [/size]
günay gördüklerin daha hiç bir şey otobüsün içinde neler yapıyor. :lol: yolun nasıl bittiğini anlamıyoz.askerlikten başlıyor anlatmaya hayat hikayesine kadar..
[size=6]birgun oda nasip olur heralde bana...[/size]
GÜNAY BİR MAÇA BİZİMLE GELDE DÖR ORTAMI HAYATIN BOYUNCA UNUTAMAZSIN.SENİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ EN KISA ZAMANDA ARKAYI 5'LEYİN... :lol:
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla