Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

ANTİFB
Alt 24.11.2005, 12:05   #71
eren1
Gast

Standart ANTİFB

BENCE SUCLU FENERBAHÇE

FENERBAHCE TURK FUTBOLUNUNDAN ELINI CEKTIGI GÜN HER SEY DUZELIR

FENERE SON TERÖRE SON
Alt 24.11.2005, 12:10   #72
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 724 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
BENCE SUCLU FENERBAHÇE

FENERE SON TERÖRE SON
FİKRİN BİRAZ AĞIR GELDİ BANA KARDEŞİM AMA NE DİYİM YİNEDE SAYGI DUYUM POLEMİĞE GİRMEYE GEREK YOK YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM DÜŞÜNCELERİN İÇİN...................... PAZAR GÜNÜ BAŞARILAR DİLİYORUM GALATASARAYA

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 12:24   #73
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
BENCE SUCLU FENERBAHÇE

FENERE SON TERÖRE SON
BU ARKADAR HER FIRSATTA BURDAN FENERE SALDIRIYOR VE KİMSE (MODERATÖRLER VS..)HAKKINDA BİŞEYLER YAZMIYOR.AMA BEN BUNLARI YAPMA FENERE SALDIRMA DEDİĞİMDE ÇOĞU KİMSE FENERİ SAVUNMA BURASI YERİ DEĞİL FALAN DİYOR....BEN NE FENERİ SAVUNMAYI NEDE YERMEYİ İSTEMİYORUM BU SİTEDE,AMA BUNU BAZI AÇ GS LİLERDE YAPMASIN YAPANLARDA UYARILSIN..HA BU SİTEDE ALENEN Bİ FENER DÜŞMANLIĞI VARSA ONUDA BİLELİM!YOKSADA SADECE SİVASI KONUŞALIM BURDA,NE FENERİ NEDE BAŞKA TAKIMLARI KARIŞTIRMAYALIM BURASI SİVASLININ VE SİVASSPORUN SİTESİ..FENERE ÇOK SALDIRMAK İSTİYORSAN GS FORMLARINA ÜYE OL ORDAN İSTEDİĞİNİ YAZ!!!!!!
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 12:26   #74
eren1
Gast

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
BU ARKADAR HER FIRSATTA BURDAN FENERE SALDIRIYOR VE KİMSE (MODERATÖRLER VS..)HAKKINDA BİŞEYLER YAZMIYOR.AMA BEN BUNLARI YAPMA FENERE SALDIRMA DEDİĞİMDE ÇOĞU KİMSE FENERİ SAVUNMA BURASI YERİ DEĞİL FALAN DİYOR....BEN NE FENERİ SAVUNMAYI NEDE YERMEYİ İSTEMİYORUM BU SİTEDE,AMA BUNU BAZI AÇ GS LİLERDE YAPMASIN YAPANLARDA UYARILSIN..HA BU SİTEDE ALENEN Bİ FENER DÜŞMANLIĞI VARSA ONUDA BİLELİM!YOKSADA SADECE SİVASI KONUŞALIM BURDA,NE FENERİ NEDE BAŞKA TAKIMLARI KARIŞTIRMAYALIM BURASI SİVASLININ VE SİVASSPORUN SİTESİ..FENERE ÇOK SALDIRMAK İSTİYORSAN GS FORMLARINA ÜYE OL ORDAN İSTEDİĞİNİ YAZ!!!!!!

SANA KATILIYORUM

ANTİFB
Alt 24.11.2005, 12:26   #75
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 724 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI

ARKADAŞLAR BU KONUYU FB GS OLAYINA GETİRMEYELİM.AÇTIĞIM TOPİCLE İLGİLİ, YORUMLARINIZI YAPIN LÜTFEN.BANA GÖRE ÖNEMLİ BİR KONU RİCA EDİYORUM SİZLERE..........

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 12:29   #76
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TÜRK FUTBOLUNA GELİNCE,KESİNLİKLE EN BÜYÜK PROBLEM ALTYAPISI EKSİK YÖNETİCİ VE FUTBOLCULARIN ÇOĞUNLUKTA OLMASINDANDIR.ALTYAPIDAN KATIM HEM BİLGİ BİRİKİMİ HEM KARAKTER HEMDE GEREK FİZİK GEREK TEKNİK ÖZELLİKLERDİR.BİZDEKİ FUTBOLCU TİPİ,SOKAKTAN GELME EĞİTİMSİZ FUTBOLCU ORDUSU VAR.BİRAZ PARA GÖRÜNCE HEPSİ HAVALANIYOR KENDİLERİNİ BİŞEY SANIYORLAR.YÖNETİCİLERDE AYNI ŞEKŞİLDE SADECE PARASIYLA ORAYA GELEN İNSANLARDAN OLUŞUYOR.YABANCI SINIRLAMASI BÜ YÜZDEN KALKMALI VE BİZİM TÜRK FUTBOLCULAR DAHA FAZLA ŞIMARTILMAMALIDIR.AMA O KADAR ÇOK SORUN VARKİ ÖYLE KISA SÜREDE YAZILACAK ŞEYLER DEĞİL KÖKLÜ Bİ DEĞİŞİM LAZIM FUTBOLUMUZDA,BUNUN İÇİNDE CESUR İNSANLAR GEREKLİ.ONLARDA ŞU AN MAALESEF PİYASADA YOK...
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 12:50   #77
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ulke futbolunun ne kadar ileri ne kadar geri gittigi tartisilir. Cunku Turk futbolu ileri gidiyor dendigi dönemde asıl ileri giden bir kulübümüzdü. Milli Takimin basarisi da 8 futbolcusunu Milli ilk 11′e sokan bu takımın büyük katkısı vardı.

Yani alt yapısı saglam devami gelen bir sisteme dayanmamisti. Bir teknik direktorun yarattigi esine bir daha zor rastlanacak istisnai bir takimin lokomotifligi ile yurudu.

O devir bitince ulusal basari da bitti.

Basariyi devamli kilmak icin sart olan kendi futbol stilimizi bir turlu oluşturamadık.

Mesela futbolu coğu bati ülkelerine oranla daha duygusal oynadigimiz bir gercek. Bu yuzden futbolu yonetmek icin oyuncularin ve taraftarlarin mutlaka duygusal hallerinden anlamak gerekiyor.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 13:16   #78
eren1
Gast

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Ulke futbolunun ne kadar ileri ne kadar geri gittigi tartisilir. Cunku Turk futbolu ileri gidiyor dendigi dönemde asıl ileri giden bir kulübümüzdü. Milli Takimin basarisi da 8 futbolcusunu Milli ilk 11′e sokan bu takımın büyük katkısı vardı.

Yani alt yapısı saglam devami gelen bir sisteme dayanmamisti. Bir teknik direktorun yarattigi esine bir daha zor rastlanacak istisnai bir takimin lokomotifligi ile yurudu.

O devir bitince ulusal basari da bitti.

Basariyi devamli kilmak icin sart olan kendi futbol stilimizi bir turlu oluşturamadık.

Mesela futbolu coğu bati ülkelerine oranla daha duygusal oynadigimiz bir gercek. Bu yuzden futbolu yonetmek icin oyuncularin ve taraftarlarin mutlaka duygusal hallerinden anlamak gerekiyor.

ABİ BÜYÜKSÜN ++++++++++++++++++++++++++++İM ZA
Alt 24.11.2005, 13:25   #79
Yavuz_58_Viyana
Yeni Yiğido

Yavuz_58_Viyana - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yavuz_58_Viyana ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yazik oldu
Yavuz_58_Viyana isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2005, 13:27   #80
Sarkdakikisla58
Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sarkdakikisla58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Türk Futbolu biryere gitmiyor problemde orda zaten cakildik kaldik
Sarkdakikisla58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz