Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SIVASSPOR:2 A-GÜCÜ:1
Alt 04.12.2006, 09:56   #71
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SIVASSPOR:2 A-GÜCÜ:1

maça çok iyi başladık.sergio ve yasirin yokluğunda 3 lü orta saha ile oynadık.cemcan ortada kenarlarda musa ve ilhan.hayrettin uzun bir aradan sonra ve mecburiyetten solbek.wooter serbest adam ve ileride m.yıldız ve balili.bence maçın iki kahramanı var.1.herkesin gördüğü wooter 2.si ise cemcan.çünkü önliberoda çok başarılı ve iyiydi.sırrıda basit oynamasından kaynaklandı.mehmet yıldız geç açıldı ama çok faydalı oldu.ben diğer yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum.hucumda bu kadar iyi ve pozisyona giriyorsak mehmet yıldızın katkısı çok.çünkü topu tutuyor saklıyor ve o arada biz rakip sahada çoğalıyoruz.balili ise hızlı hücumcumuz.ama maalesef alternatif gösterilen andersonun topu tutma özelliği yok.m.yıldızdan tek üstünlüğü kafa topuna daha iyi vurması.ben bu maçta musa yı beğenmedim.musa kendini toplamalı ve ilhan stiliyle oynamalı.yoksa oraya ilhan gibi oynaya bilecek mesela cemcan,ertuğrul gibi oyuncularımızı değerlendirmeliyiz.musa kanat gibi de orta saha gibi de oynayamıyor.eğer rakibin sol kanadını zorlayamadıysak bunda musanın kötü oynamasının etkisi çok oldu.hatta agaliyi oyuna alırken solbeki çıkardılar.(Petkov u)ayrıca oyunu tutmasını bilmeliyiz.yani kontrollü oyun.skor ve sayısal üstünlüğü yakalamışız topu sahada ayağa pas yaparak dolandıracağız ve sonra kendiliğinden pozisyon oluşacak.bu maçta bunu 2 kere yaptık ve ikiside pozisyon oluştu.bu zamanla yapılabilecek bişey.kendimize güvenimiz geldikçe oturacak bu dediğim inşallah.
Başta futbolcularımızı ve teknik heyetimizi olmak üzere herkesi tebrik ediyorum.Erciyes maçında bülent hocanın maharetini bir daha görebilecekmiyiz bakalım!ben hocama güveniyorum inşallah beni yanıltmaz.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPOR:2 A-GÜCÜ:1
Alt 06.12.2006, 10:58   #72
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SIVASSPOR:2 A-GÜCÜ:1

Gerçekten çok güzel oynamışız ama bi de şu gol kaçırmamayı öğrensek çok iyi olacak.Balili tamam çok etkili,durdurulması zor bi oyuncu ama karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda daha dikkatli olmalı..
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla