Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
alt tribün ile üst tribün arasındaki orantısızlık bildiğin çok kötü gözüküyor. asimetrik bir görüntü var ve hiç hoş değil... buna sebep olanın..........
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bizim stadın onlardan farkı;en üstte bırakılan büyük boşluk ve kapatma çatı sistemi olacak...
Bu ses açısından daha kötü değil mi ? Mersin'in maçlarını izlerseniz daha iyi anlarsınız. Adamlar 20 bin kişi Mersin diye bağırıyorlar ama ses o kadar bozuk çıkıyor ki bizim stadyumda daha fazla boşluk olacak ses daha kötü yayılacak..
__________________ GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
alt tribün ile üst tribün arasındaki orantısızlık bildiğin çok kötü gözüküyor. asimetrik bir görüntü var ve hiç hoş değil... buna sebep olanın..........
Buna sebep olan büyün siyasilerin Allah bin belasını versin..
http://www.bahadirkul.com/en/ buradan bakarsanız Bahadır Kul stadyumu 33 bin olarak çizmiş. Ama siyasiler ne hikmetse onu 25 bine düşürmeyi başarmış..
__________________ GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
25 bin kisilik stadi görmeyenler az saniyor ama bence cok harika bir sayi!!! 25 bin kislik stadi dolduracagimizi sanmayin bitte yeter ve artar.Ben cok iyi biliyorum 25 bin kisilik stadin kalitesini. 33 bin yapsalar kalitesinden dusururler! Saygilar tum yigido halkina!!!
25 bin kisilik stadi görmeyenler az saniyor ama bence cok harika bir sayi!!! 25 bin kislik stadi dolduracagimizi sanmayin bitte yeter ve artar.Ben cok iyi biliyorum 25 bin kisilik stadin kalitesini. 33 bin yapsalar kalitesinden dusururler! Saygilar tum yigido halkina!!!
Facebook da stadın son durumunu gösteren;hem de üstten çekilmiş bir kaç resmini wow turkey de paylaşmışlar;resmi çeken ve paylşan yiğidolara buradan selam ve teşekkürlerimi iletiyorum..İşte bu resimler:
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Eyüp kardeşim fotoları benim sayfadan almışın sanırım, buraya da yükleyecektim benden önce davranmışsın sağol, bu arada resimleri hüsyin öz adlı Yiğido gönderdi kendisine buradan teşekkür edeyim bir kez daha. Fotoğraf çeken olursa imzamdaki sayfaya göndermeleri hem beni hem de üyelerimizi mutlu eder