namussuz medya biz ikinci olduk tv ler ucuncuyu dorduncuyu besinciyi konusuyo hadi bjk sampiyon oldu neysede bune kadar aleni bi adiliktir bu ya hani lan nerde sivas olsun diyen satilmis medya itleri nerdesiniz niye sampiyonlar ligine katilan bi anadolu takimindanda azda olsa bahsetmiyonuz ederlermi onlarin isi pustluk mert adamin kazandigi basari herzaman turkiye tarihinde ort bas edilmistir yine aynisi oldu biz sampiyon olsak yine okadar sallamazdilar amma sap doner keser doner hesabi herkesin biyerine girecek keserin sapi ....
gitttiiiiiiiii be ulan yine bir hafta onbes gun yanarim diyecem ama artik yaz boyunca yanacaz her yenilgiden sonra bir hafta sarhos gibiydim simdi sampiyonluk gitti hemse en sevmedgim takima kadrosuyla yonetimiyle taraftariyla cirkef bi takim sampiyon oldu trabzon olsa sampiyon bu kadar koymazdi
gardas bende trabzon konusuna hic katilmiyorum , tarabzon taraftarini bu sene tanidim , sen bir fanatigin yorumlarina baksaydin bana hak verirdin , sivastan baska kimsenin sampiyon olmasini istemiyorum
kadroya takviye lazim yoksa clye giremeyiz oynicamiz on eleme ingiltere 4 uncusu, ispanya 3uncusu, italiya 3 ucuncusu, fransa 3, almanya 3, ve diger ligler ikincisi olmasi gerek yoksa bizde europa lige gideriz 1 on eleme ile
KARDEŞLER ÜZÜLMEYELİM, DÜŞÜNÜN GEÇEN SENE İNTERTOTO KUPASINA GİTTİK, BU SENE İSE BÜYÜK BİR FARK ATARAK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYORUZ. BUDA BÜYÜK BİR BAŞARIDIR.
Maçlar bitti ikinci olan takımımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu güzelliği bize yaşatan başta başkanımız olmak üzere Bülent Hocaya ve futbolcularımıza yürek dolusu sevgiler ve teşekkürler... Ancak bunlar yaptığımız hataları örtmemeli artık bazı şeylerin açık açık konuşulması gerekiyor. Balili neden oynatılmıyor, Muhammed Ali'de neden ısrar ediliyor bunların açıklanması gerekiyor. İkinci yarıdaki performansımız kötüydü, bu performans gelecek yıl için tehlike sinyalleri veriyor. Ben açıkçası gelecek sezon için korkuyorum. Takımın yıldızı Bilica gitti sanırım sırada Balili var, Bülent Hoca kendi futbolcularına (!) yer açıyor diye düşünüyorum...