kardeşim bende o diyarbakır maçında vip-b de izliyordum maçı...kale arkası d bloktan az sayıda kişi istifa diye bağırdı...bizim taraf olduğu gibi istifa diyenleri yuhladı...bülent uygun istifa diyenleride duydu ama istifa seslerini yuhlayan taraftarın sesini duymadı...
Bağıranların sayısı azımsanacak kadar değildi. Çokta önemli değil zaten neticede şu anda uygun yok, Muhsin Hocada gitti. Konuyu daha fazla dağıtmayayım.
Muhsin Hocamız belki sportif başarı gösteremedi ama maç sonrasında gerek rakip gerekse türk futbolu ile ilgili söyledikleriyle bu ligin çok ötesinde olduğunu gösterdi. İnşallah daha uygun şartlarda, ruhunu kaybetmemiş futbolculardan oluşan bir takıma gelir ve başarılar yakalar.
Muhsin hocaya yaptıkları ve yapamadıkları için kendi adıma teşekkür ederim. Yolu açık olsun...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
arkadaslar neden hala bu takımı satan bozan adamı bır daha gerı aynı sezon ıstıyorsunuz anlamadım gıttı.bana kızmayın ama bulentın artık sıvasta yerı yok helekı son ropörtajından sonra bır daha sıvasın adını agzına almasın nankor herıf
Bu Konuda mustafatas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Böyle degilde iyi bir noktada bitmesini isterdik sivasspor taraftari olarak size ve ekibinize yeterince kredi vermistik. Bundan sonraki hayatinizda basarilar dileriz yalniz bu karar gecikmeli oldu!!!!!!
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
valla hiçç hoca aramayın ya bülenti getirin yada hikmettt karamanı...
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
bu satten sonra istifa etse neolack etmese nolacak oynayan kardeslerimiz,herseyi zaten kabullenmis gibiler kardesim biratakim yeniler ama ezilmez,hangi hoca bu takimi bu satten sonra duzelte bilir,istifa etmesini istemek kolay da yerine alternatifler sunmak zor,takimin basina getirilmesi daha basinda yanlisti,fakat bizler taraftariz,kin takar bizi,bu sezon zaten hersey yanlisti,ne dogru gittiki sanki ngorulmiyen bir el Sivassporu tamamen sahalarda silip supurmek nicin gorev basinda,ne olduda bu takim birden bu hallere dustu
arkadaşlar ben sizinle aynı görüşte değilim kusura bakmayın tamam muhsin hoca çok ii değildi ama kabul edelimki kadromuzda bizim ii değil bi defansımız var maaşallah gelene geç diyen cinsten velasılın takımın bu durumda olmasının sebebi yönetimin bana göre yanlıştransfer politikası arkadaşlar inş. bu sene biz bu sene ligde kalacağız yılmak yok......
çok sevindim bu habere muhin hocaya bundan sonra başarılar bizde yeni gelecek bir hocayla yeni bi hava yakalar ve ligde kalırız inşallah tavsiyem lig sonuna kadar sivaslı sivassporu tanıyan bir hocayla devam.