Cevap: "Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!"
Siz neredeydiniz?
Ben katılmıyorum bu fikre. Bülent Uygun bu kararları alırken yönetim ve sen neredeydin Sn. Ünsal? 2 sene üst üste şampiyonluğa oynayan takımın bozulmaması ve üstüne futbolcu alınması gerektiğini bilmeyen bir yönetici topluluğu olabilir mi? 1 tane, 2 tane, 3 tane değil ki 9 tane futbolcu satıp, takımın içini boşalttınız.
3 hafta, kader haftanız
Madem öyle neden engel olmadınız Bülent Uygun'a madem bu kadar çok biliyordunuz? Haydi sattı sizi dinlemedi, neden gitmesine izin verdiniz? Neden "dur bakalım kardeşim takımı bu hale getirdin nereye gidiyorsun yaptığını temizle öyle git" demediniz?
Şimdi arkasından konuşmak çok kolay. Ben asla ve asla katılmıyorum. 2,5 yılda yaşattığı büyük başarılara ve mutluluğa bir kalemde çizik atamayız, atamazsınız. Bizi Avrupa'nın bile gündemine taşıyan, Türkiye'de 2 yıl üste üste liderliği tam 39 hafta taşıyan, şampiyonluğu son anda kaçıran bir takımın Teknik Direktörüne böyle konuşmanız hiç uygun değil.
Sizlerde hatanızı kabul edip eğri oturup doğru konuşun. Şimdiden de Muhsin ERTUĞRAL'ı eleştirmeyin çeki düzen vermesi için uyarın. Önümüzde ki 3 maç hem sizin, hemde Ertuğral hocanın kaderini belirleyecek ona göre.
Bülent Uygun'u yedirdiniz, ama biz hakkını yedirmeyiz.
AYK
|