Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 10.03.2007, 12:51   #81
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Arkadaşlar, konu kişisel tartışmalara doru ilerliyor.. Konu sadece sivas dışında yaşayan vede ikinci bir takım tutan kişilerle alakalı değil. Konu tüm sivaslılar ile alakalı.. Sivaslı olupta , dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın bir başka takımı sivassporun üstünde tutması çok yanlış vede olamaması gereken birşey.

Konu böyle devam ederse hiçbir sonuç çıkmaz .. Herkes, benim düşüncem doğru diye inat ediyor.. Böyle çözüm üretilmez.

Eğer gerçekten sivasspor için birşey yapmak istiyorsak. Öncelikle bireysel olarak kendimizi kontrol etmeliyiz. Biz ne kadar sivaslıyız ve ne kadar sivassporluyuz... Eğer gerçekten sivasspora destek sağlamak gerekiyorsa, bireysel olarak üzerimize düşüne vazifeyi yapmalıyız ..

Bildiğiniz gibi birey, toplumları oluşturur. birlik beraberlik içinde bir camia oluşturmak istiyorsak, öncelikle buna kendimizden başlamayılız. Daha sonra çevremizdekileri.

Bireysel olarak , sivasspora katkı sağlayabilirsak. No problem.

Not : Bende sivaslıyım diye söylenip , rakip taraftarın tirbünlerinden maçı izlemek , çok anlamsıız .. Sempati duyabilirsiniz başka takımlara ama sivas maçında sempati tuttuğunuz takımı desteklemek yerine, kendi topraklarınızla , gardaşlarınızla birarada olup , coşkulu bir şekilde tezahürat yapmak en güzeli vede dorusu. İşte bunu yapabiliyorsanız , kaç takım tutarsanız tutun önemli değil ..

1967 DEN BERİ DEĞİL, ATALARIM SİVAS'A AYAK BASTIĞINDAN BERİ SİVASSPORLUYUUUUUUUUUM..

SİVASLI DOĞDUK, SİVASLI ÖLECEĞİZ ..

Saygılarımla Doğuştan Sivaslı
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 13:03   #82
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

erhan abi son yazdıklarında sonuna kadar arkandayım kalkıpta fb gs olayını sivas tribününe atıyorlar geçen yıl kadıköyde biri gs pankartı açmıştı istiklal marşı sırasında hatırlarsın oyüzden onunla kavga ettim orda ne gereği var ki bizim tribünümüzde sivasspor vardır banane başka takımdan onu açacağın yer fb gs maçıdır yanlışmıyım hem herkes istediği takımı tutar ben hep sivassporluydum bunu herkes bilir örnek
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 10.03.2007, 13:13   #83
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Sevgili hemşolar.Ben Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkese saygı duymak lazım. Eğer önceki tuttuğu takımla Sivasspor maç yapıyor ve Sivassporu tutuyorsa ona saygıyla yaklaşmak lazım. Ben önce beşiktaş lı idim. Ama kesinlikle BJK Sivasspor maçlarında Sivassporluyum. Soruyorum sizlere Mecnun başkanım Sivassporlu mu FB. li mi? Bence Sivassporlu. Hepinize saygı ve sevgiler.
Alt 10.03.2007, 15:38   #84
dieforyou7
Acemi Yiğido

dieforyou7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 dieforyou7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.

sonuna kadar katılıyorum kardes sana helal olsun...
dieforyou7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 15:57   #85
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Biz hiç birleşdik mi Sivaslılar olarak bir düşünün gurbettekilerin memleket hasretini dindirmek için bir araya gelmeleri hariç...
Alt 10.03.2007, 16:24   #86
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
1967_CLuB_MuRaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya REcep Abi bırak allah aşkına demogoji yapmayı...27 YTL verip Fener tribününe giriyosun ondanda Burda samça sapan polemikler tartışmalarla gündemi işgal ediyorsunuz..Senin Ne olduğunu Pazar Günü herkes gördü Benden sana tavsiye fazla yazma yazdıkca batıyosun..Hem Sivas tribününe gelme hemde herkese burdan cevap yetiştir..Bu ne perhiz Ne lahana turşusu!!

RECEP_YÜKSEL´isimli üyeden Alıntı
KARDEŞ ÖNCELİKLE 2 LİGDEYKEN

1 -TARFATAR YENECEK UMUUYU GELİYORDU

2 - BİLETLER 27 YTL DEĞİLDİ

3 - ŞİFRELİ YADA ŞİFRESİZ TV VERMİYORDU

4 - TARAFTARLAR BU KADAR KAVGA ETMİYORDU
---(BİR HAFTA ÖNCE FENER TRÜBÜNÜ OLAYI)

5 - NE DE OLSA 2500 KİŞİ GİDER BANA GEREK YOK MANTIĞI

BUNLAR BAZILARI SAYGILAR

BEN BUNLARI KENDİM İÇİN YAZMADIM GENEL YAZDIM KİŞİLEŞTİRMEK İSTİYORSA AYRI OLAY KARDEŞ SİVASDAKİ DİĞER TAKIM TARAFTARALARINI ÖNCE YANINZDAKİ X TAKIM TARFATARLARINI DEĞİŞTİRİN ONDAN SONRA DIŞARDAKİLERLER UĞRAŞIN
Alt 10.03.2007, 16:34   #87
bodrum
Yeni Yiğido

1 Mesajına 5 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bodrum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yakında bodrum sivassporlular dernegini kuruyoruz..Bırakın artık diger takımları herkes sivasspor icin seferber olsun gün bugündür..
bodrum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 17:34   #88
tur_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kimin hangi takımı tuttuğu kimseyi ilgilendirmez.bazısı sadece sivası tutar bazısı hem üç büyüklerden hemde sivas bazıları sadece üç büyükleri tutar.ben hem galatasaraylı hemde sivassporlu olarak:sivasspor süper lige çıkınca gönül verdiğin üç büyükleri bırakmak kolaymı(asla bırakmam)düşünün sivassporu bırakabiirmisiniz?adama dönek derler.en iyisi heriki takımıda tutmak.hem siz sivassporla üç büyükleri aynı kefeye mi koyuyorsunuz?birisi milyon dolarlık,tesisleri şahane diğeri ise tam zıttı.üç büyüklerin tek oyuncusu bütün sivassporun bütçesi ediyor.üç büyükler şampiyonluğa oynuyor sivasspor hedefini kümede kalmak olarak koyuyor(bana göre böyle bir hedef olamaz)
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 18:35   #89
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BİR KALBE İKİ AŞK SIĞMAZ,

YA SİVASSPOR - YADA DİĞERLERİNDEN BİRİ

Saygılar sunuyorum.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 19:12   #90
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

abi bursa maçında marotan trubınunde dikkat ettiyseniz bir fb formalı bir kişi vardı hiç utanmadımı acaba