--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;242003]BURDA TEK BİŞEY DİYORUM BEN 4 SENEDİR ULUSOYU DESTEKLEYEN SİVASLI SİVASSPORLU OLMAZ DİYE SÖYLERKEN ES GEÇENLER RİZE VE SEBATI ELELE VERİP LİGE ÇIKARIP BİZİM ÖNÜMÜZE KESEN BU ULUSOY AYNI ULUSOY KARADENİZLİ ELELE VERDİ VE SİVASSPORUM YİNE MASA BAŞI OYUNLARINA KURBAN EDİLDİ
BİZ ÇIKAR MERTÇE OYNARIZ VE BU SEFER KİM KİM YENER HERKEZ GÖRÜR ÇÜNKÜ SİVASLIYA HAKSIZLIK OLDUMU KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ BUNU BÖYLE BİLSİNLER
ULUSOY KARARI VERİRKEN BENCE ŞÖYLE DEMİŞTİR NE KARDEŞİM SHA BİR KİŞİ GİRMİŞ NE OLUR NİYE BÜYÜTÜYORLAR DEMİŞTİR YA ALLAHIN ULUSOYSUZ.... 250 YTL CEZA VERİYORSUN UTANMADA YOK SENDE EVET KİM NE DERSE DESİN BUNDAN SONRA ULUSOYLA SEYAHAT EDEN SİVASLIYA YAZIKLAR OLSUN İSTEYEN İSTEDİĞİN DESİN ÖNEMLİ DEĞİL BU OLAY AVRUPADA OLSA 3 PUAN SİVASA TRABZON EKSİ 3 PUANA GEÇERDİ AMA BURASI TÜRKİYE BURDA OLMAZ
NERDESİN ABDULATİF ŞENER NERDESİNİZ SİVASLI VEKİLLER NE İŞ YAPARSINIZ ARTIK SİZDE GÖRÜNKÜ SPOR SPOR OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR
[COLOR="Red"]HÜKMEN YENİK SAYILMALAR:
PUAN SİLİNMESİ, LİG DIŞI BIRAKMA VE ALT KÜMEYE İNDİRME:
MADDE 28:Aşağıdaki hallerde puan tenzili yapılır, takım lig dışı bırakılır ve bir alt kümeye indirilir:
a) Bir lig devresinde müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmeyen veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar, puan silinir. Böyle durumlarda ilgili kulüp, hakemlerin masrafları ile diğer masrafları ve karşı takımın zararlarını karşılamak üzere Federasyonca takdir edilecek tazminatı ödemek zorundadır.
Tazminatı ödemeyen kulübün takımı ligden çıkarılır ve bir alt lige düşürülür. Alt lig yoksa tazminatı ödemediği sürece hiçbir müsabakaya alınmaz.
b) 29 uncu maddesinin a ve b bendlerinde belirlenen nedenlerden dolayı hakemin müsabakayı devam ettirme imkânını bulamaması halinde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından, birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar tenziline karar verilir.
Eğer müsabaka eleminasyon usulüne göre düzenlenmişse bu müsabakalardan ihraç edilir ve ertesi yıl aynı mahiyetteki müsabakalara sokulmaz.
TAMAMLANAMAYAN MÜSABAKALARIN SONUÇLARI:
MADDE 29: a) uygulanır.
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder.
Bu halde, Federasyon Yönetim Kurulu, takımların birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verir, ayrıca olayın ve fiillerin niteliğine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.