Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > CÜSSKB (Üniversite)

CÜSSKB (Üniversite) Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi

Seçenekler Arama Stil

Cevap: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
Alt 30.12.2008, 12:36   #81
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,

Bizim 3 yılda elde ettiğimiz başarıyı bursaspor 30 yılda edemedi, buda bir gerçek.

Gecen sezon 4 puanla şampiyonluğu kaçırmış bir takımdan bahsediyorsun.

Anadolu takımları böyle bir birlerini kıskandıkca zaten bir yere varamayacaklar.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2008, 13:03   #82
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Önce kafanızda inanaacaksınız.ilk 2 sırayı değiştirmek için savaş veriyoruz biz.Bursalı kardeşim.taraftar konusunda sizden çok şey görüp öğreneceğiz fakat inanç meselesinde biz inandık şampiyonluğa.öyle ilk 2 sıra fb-gs diyemeyiz.diyeni de barındırmayız.
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2009, 21:15   #83
taliperen2754
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 taliperen2754 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SS'li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim 3 yılda elde ettiğimiz başarıyı bursaspor 30 yılda edemedi, buda bir gerçek.

Gecen sezon 4 puanla şampiyonluğu kaçırmış bir takımdan bahsediyorsun.

Anadolu takımları böyle bir birlerini kıskandıkca zaten bir yere varamayacaklar.
arkadasım kıskanma falan yok ortada..diyorum zaten taraftarıyla anadolunun sesidir bursaspor..bana şampiyonluk için 3 aday soyle deseler sivas ı soyleyemem bu 3 takım icinde..gercekci olun yeter..ben ilk yazımda da takım basarısından ziyade taraftar basarısının yetersiz olduguna dikkat cektim..4 tane mac izledim sivasta takıma destek olan kisi sayısı 20 civarında..aksini iddia eden warsa beraber gidelim bi maca sayalım tek tek kac kisi destek veriyo şampiyonluga oynayan turkiye nin ilki olma yolunda ilerleyen takıma..
taliperen2754 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2009, 21:20   #84
taliperen2754
Yeni Yiğido

Alıntı:
atababa111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce kafanızda inanaacaksınız.ilk 2 sırayı değiştirmek için savaş veriyoruz biz.Bursalı kardeşim.taraftar konusunda sizden çok şey görüp öğreneceğiz fakat inanç meselesinde biz inandık şampiyonluğa.öyle ilk 2 sıra fb-gs diyemeyiz.diyeni de barındırmayız.
benim gorusumdur bu arkadasım..ilk 2 sıra gs-fb ikilisi olacaktır..ama benim anlatmaya calıstıgım sey farklı yerlere gidiyo..amacım sivasspor u bursaspor la karsılastırmak degil..mukemmel giden bi takıma VERİLMEYEN destekten bahsediyorum ben..gercekten sivasspor cok iyi futbol oynuyo..inkar edilemez zaten ama taraftar bu takıma hakettigi destegi vermiyo..sen diyosun ki biz şampiyonluga inandık..ben macları surekli takip ediyorum ama senin gibi 1 tane insan gormedim tribunde..
Bu Konuda taliperen2754'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2009, 20:29   #85
Deliilyasliyiz
Acemi Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 Deliilyasliyiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadasım tamm bursasporluymusun eywallah bişey demedik.zaten texasa kimse laf soyleyemez hiç süphesiz türkiyenin en iyi taraftar grubu.bende de ayrıca bi sempati vardır texasa karsı.ama madem sivas ta okuyosun ve tribun cocugu oldugunu iddia ediyosun boyle yakınmayı bırakıp eger varsa c.ü de bir grup gecersin basına adam gibi grup yaparsın ama boyle texas la kızılcıklıyla gecekonduyla yarısacak duzeyde zaten degiliz.ben de sivaslıyım ama eskişehir deyim.biz de kızılcıklı icinde yerimizi alıyoruz nefer icinde yerimizi alıyoruz ki bilet fiyatlarının bu kadar pahalı olmasına ragmen burda.ama emin ol benim gibi birsürü tanıdıgm insan var arkadaslarım var hepimiz biryerlere dagıldık.sivas ta da kala kala o gorduklerin kaldı işte .ama her fırsatta sivasta maca gidiyoruz yakın deplasmanlara gidiyoruz.neyse fazla uzatmayayım senden de sivasımız icin destek bekleriz her zaman ne de olsa 2. memleketin sayılır artık iyi kotu yıllarını gecireceksin bu sehirde...

єllєя ηє dєrsє ∂єsíη вíz ηє σlduğuмuzu вílíyσяuz вαzєη єfєи∂í вαzєη así , вαzєη∂є ђσligαη σluyσяuz...

Sessiz bir yeminle Masaya Oturmuş bir grup Neferiz,Kimseye ihtiyacımız yok Biz Bize Yeteriz.!!
Alt 21.01.2009, 22:05   #86
Deliilyasliyiz
Acemi Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 Deliilyasliyiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ayrıca bak şu videoya da bir zamanlar sivasspor taraftarı neymiş biraz gör.Yeniçeriler zamanında stadı inletirlerdi.çeşitli sebeplerden bırakmıslardı tribunleri ve geri donuyor.
http://video.yahoo.com/watch/4311239/11581595
Alt 29.01.2009, 00:05   #87
taliperen2754
Yeni Yiğido

ben bişey söylemeyecegim.. arkadas galiba buyuk taraftarı olan bi maca gitmemis.. senin video daki tribunu ben lise yıllarında da olusturuyodum.. simdi sen gel su videoyu izle sonra tekrar konusalim seninle..

http://video.teksas.org/Video/140/Se...nkov_Uclu.html

yetmezse bi kac tane daha izleyebilirsin
Alt 29.01.2009, 00:11   #88
taliperen2754
Yeni Yiğido

sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..
Bu Konuda taliperen2754'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2009, 00:25   #89
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben tırcıyım söför bende yazılar yazdırdım paspasa ist da deli oluyrlar vede her yerde forma ile iniyom her sehırde öyle sivasspor hemde balili formasıyla dolasıyom ses cıkaracak babayiğit levyeyi salladım mı cuma pazarına döner suratı?
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 00:52   #90
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
taliperen2754 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..
Sevgili bursalı dostum sana tamamen katılıyorum birgün gelecek sayende ankaragüçü ile olan dostluğu sende burda sivas-bursa olarak hayta geçirirsin.

Etiketler
dikkatine, Öğrencilerinin