--->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum
arkadaşlar üzülerek izliyorum ki,bazı arkadaşlar yenileceğimizi tahmin etmişler.bence gaziantepspora yenilmeyeceğiz.bu arada fenerbahçe maçından sonra olumsuz tepki gösterennleri ve onlara engel olmayanları kınıyorum.arkadaşlar yenildiğimiz takım ligin son şampiyonu ve şu an şampiyonlar liginde ikinci tura kalabilmiş bir takım.kısıtlı imkanlarla bizlere büyük gurur yaşatan yönetim kurulumuza-teknik direktörümüze-futbolcularımıza hiç kimse tepki göstermemeli.her zaman destek olmalıyız.tiyatro seyreder gibi maç seyredip takım yenilince tepki göstermekle olmaz bu iş?ben gurbetteyim.televizyondan izledim.15.000 kişi var tribünlerde ve skor 2-1 olunca bir stadı inletemedik.arkadaşlar nerden nereye geldiğimizi iyi düşünmemiz lazım.birkaç yıl önce süper ligde oynayan erzurumspor-yozgatspor adanaspor bizden 1 alt ligde bile değiller.çok büyük imkanları olan adana ve izmir şehirlerinin süper ligde takımı yok.biz ise içeride 10 maçın tamamını kazanan takımımız türkiyenin maddi anlamda en güçlü takımına yenildik diye tepki gösteriyoruz.bu yönetim kurulunun,teknik direktörün,futbolcuların kıymetini bilelim.senelerce 3.ligde süründüğümüz yıllara geri dönmeyelim
|