Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı
inşallah her geçen gün daha farklı projelere imza atarsınız birlikten her zaman güç doğar onun için yeni projeler arayışı daha farklı nasıl büyüyebiliriz neler yapabiliriz Sivasspor için nasıl isminden Tr hatta Dünya'da isminden söz ettiren bir taraftar kitlesi oluşturabiliriz diye çeşitli arayışlar içine girebilirsiniz Başkan ile Randevu alabilirsiniz en azından denemekte fayda var ben burdan açık ve net bir dille söyleyebilirirmki ''BAŞKAN TARAFTAR KİTLESİ ''İstemiyor maalesef ama yinede karşılıklı ilişkiler doğrultusunda bir şeyler yapılabilinir ve Sn Başkan istesin emin olun Hatırı sayılabilir bir btaraftar kitlesine sahip olabiliriz..
*Bedelsiz forma atkı
*Saha içerisinde ön hazırlık dizilmeler başlıca yapılması gereken ana maddeler
*Gerçek taraftara özel bir bölüm
*Belirli aralıklarla Brifing verilmesi
*Valiliğe ve Sivas İl spor Müd.'ce Taraftarla buluşma
*Yerel radio ve gazete Tv basın yayın organları
*Saha içerisinde Maç bitiminde sonra Fikir alıp verme artılar ve eksiler paylaşımlar
*Futbolcularla ve Yönetimle Ara Trafiği kurabilecek direktifler sunabilecek Profosional aracılar (Trübün Liderleri)
*Elbetteki bu işin Kompetanı sahanın olmazsa olmazlarından
Emin olun Sn Başkan'ın ağzından çıkacak bir kelime bizi Tr nin en büyük sıkça adından söz ettiren taraftar kitlesine çook rahat sahip olabiliriz..
İstemek düşünmek arzu etmek aşk ile sarılmak heyecanlanmak fedekarlık etmenin sonucunda inanın bana yapılmayacak hiç bir iş olamaz ;Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler bir ömür kaybetmeye her zaman mahkumlardır..
|
bu başkan ve bu yönetim olduktan sonra gerçek taraftar ruhunun ortaya çıkması zor adamlar zaten memnun bu durumdan ÇEKİRDEKÇİ TAYFA istiyorlar işlerine geliyor eğer biz Sivaslı değilde başka bir şehirli olsak mesela İstanbullu Mesela Fenerli olsak bütün isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız yerine gelirdi bu lafımı anlayan anladı zaten...