Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Balili:"Bu savaş beni üzüyor"
Alt 19.01.2009, 18:06   #81
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Balili:"Bu savaş beni üzüyor"

Alıntı:
adem_1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
40% hiristiyan diyorsunda , bombalara hep müslümanlarin üstüne yagiyor
yan kardeşimmm halla anlamıyormusun. bombaları müslimanlara mı endexsleyip ateşliyorlar. bu kadar cahilce bişey olamaz. sayı vereyim mii. 270-ilaa 300 civarında hırıstiyanın bu savaştan dolayı öldüğü gerçeği var. ikincisi diyorsun kii tamam hırıstiyanlar ölsun ama müslümanlara dokunmaları beni yaralıyor diyorsun. bu kadar iki yüzlülük olmamalı. insan net olmalı.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2009, 18:09   #82
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak zavllılık göstergesidir,zayıflık göstergesidir,sorumsuzluk göstergesidir.birçok kişi filistinin nüfusunun % 100 nün müslüman olduğunu sanıyor,ve birçok klişi tüm israillileri bu savaşın savunucusu sanıyor,ve birçok kişi soykırım sanıyor. değil arkadaşlar değil. orada filistin topraklarının hakimi olmak amaçları. ve ve soykırım değil çünküü filistin nufusunun%40 ı hırıştiyan vee bu savaşta onlarda öldü,onlarında evi yuvası yıkıldı. savaşa milli ve dini açıdan bakılmaması lazım. savaş nerden ,kimden nasıl gelirse gelsin insanlık suçudur ve din,milliyet,ırk gözetmeksizin insanım diyen herkes hertürlü savaşı lanetlemeli.unutmayınki israilde işsrailliler bu savaş için peretestolar yaptılar mitingler düzenlediler. yanii tüm israillileride canii olarak algılamamalıyız. yine tekrar ediyorum. o halde sivastata 37 insan yakıldı,balili kalkıp dese ki siz sivaslılar hepiniz canisiniz,katilsiniz,insan yakanlardansınız dese doğru olurmu ve kabul edermiyiz. onun için birazdaha mantıklı yorumlar yapılsın . şunuda bi kafamıza sokamadık gitti. dünyada dini,dili,ırkı,milliyeti bir olan tek oluşum spordur.
Orada yillarca uygulanan düpedüz soykirimdir. Savasta Fosfor kullanan bir zalim ülke savas suclularinin en büyügüdür, fosforun insani kisirlastirdigini duymamistin galiba.....
Arkadas israil topraklarini cok güzel sunmus, nasil böyle ilerleyebildiklerini aciklayabilirmisin lütfen.
Savasi herkes gibi bende lanetliyorum, kime, hangi irka, dile dine olursa olsun.
israil halkinin tatile gider gibi cocuklariyla savasi seyire gittiklerini unutuyorsun galiba, ve oradaki röportajlardan cikardigim sonuc bu benim, adamlar coluk-cocuk ölmüs umurlarinda degil. Zafer isareti yapan ..... israilliyi görmedin galiba. Vede su degistirilen Tevrattaki diger insanlarin israilogullarina kölelik yapmalari gerektigi, onlari öldürmenin Allaha kurban oldugu ve onlarin kanlarinin kendilerine helal oldugunu hatirlatarak dedigim suydu, israillilierin hepsi ayni....Adamlarin gayesi bu, büyük israil devleti. gerisi hikaye.
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Savaşa Hayır!
Alt 19.01.2009, 18:11   #83
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

Standart Cevap: Savaşa Hayır!

Alıntı:
hocam bişey soracam. mercedesin önünde durup fotoğraf çektirdin iyi has da buraya koymanın amcını sormuyorum sadece müsaadenle sana gülmek istiyorum))))
ne yazik, oysa ben senin haline aglamak istiyorum
Bu Konuda nejmi58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2009, 18:14   #84
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

serhatcan, bu tartismaya sen katilinca seviyenin düstügünün farkindamisin, insanlar fikirlerini konusup tartisabilir, ama sen kisisellesmissin hemen.
oda senin kaliten
Alt 19.01.2009, 18:16   #85
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Artık dünyanın neresinde bir çocuk ölürse orası Gazze’dir.Bir bebek bir yaşına girerken ağzında emzik değil, kurşun taşıyorsa orası Gazze’dir. Bebeklerin uykulu gözleriyle annelerinin memelerini ararken, kor gibi yanan namluları emmeye başladıkları yerin adı Gazze’dir.
Yağmur bir futbol sahasında çocuğun atacağı golleri yutmak için sırada beklerken, çocuğun çelimsiz vücudunu kurşun yağmurları yutuyorsa orası Gazze’dir.Okula gitmek için erkenden kalkmış ve saçlarını ören annesinin parmaklarından sızan merhameti kana kana içen kız çocuğu, henüz evinden çıkmamışken damlarına düşen bir bombayla birlikte duvarların altında kalıyorsa orası Gazze’dir.Çocuk bir varilin arkasına sığınmaya çalışırken, kurşun önce saklanıp, çocuk kafasını uzattığı anda alnından sobeliyorsa orası Gazze’dir.
Okulun bahçesinde ip atlayan kız çocuğu tam gökyüzüne yükselmişken, kurşunlar gri kanatlarıyla gelip kızı başka göklere kaçırıyorsa orası Gazze’dir. Artık dünyanın neresinde bir çocuk ölürse orası Gazze’dir.Gazze, çocukların öldüğü yerlerin adıdır bundan böyle.
Bir çocuk sıtmayla, tüberkülozla, yüksek ateşle ve daha bilmem hangi hastalıkla ölürse ölsün, öldüğü yer neresi olursa olsun, biz oraya Gazze diyeceğiz.
Alt 19.01.2009, 18:16   #86
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

ya evett bişey daha dikkatimi çekiyor. savaşın hertürlüsüne karşıyızz. ülkemizde unutmayın ki hakkaten ekonomik savaş var. yani bu ekonomik savaşta bizlerdemde çoluk çocuk zarar görüyor. sivaslılar olarak hakakten çıkıp pretesto yaptınızmı,neden bu ekonomik krizde bizler halk olarak zarar görüyorz diye haykırdınızmı,neden zengin bu krizde 10 kat daha zengin olduda biz 10 kat fakirledik,çocuklarımızın geleceğini alıyorsunuz diye bişeyler yaptımı sivaslılar.işyerlerimiz kapattınız,başka yerlere taşıdınız,işsizlik sivasta hat safhada diye meydanlara çıktınızmı. yok sa haksızlıklara karşı meydanlara çıkmak vatan hayinliği komunistlikmi biz sivaslıların gözünde .off ki off. sallayın yaa. günlük yaşayan bir şehrin milliyetci,muhafazakar halkıyız.yolsuzlıukları bizden yapanlar varsa bu vatan seninle gurur duyuyor deyip omuzlara alan bir toolumuz. ancakk biz alevi sunni diye birbirimizi yeriz vee bundan da övünürüz.çocuklarımızın geleceği karartılmış ipotek altına konmuş bizene..
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2009, 18:18   #87
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orada yillarca uygulanan düpedüz soykirimdir. Savasta Fosfor kullanan bir zalim ülke savas suclularinin en büyügüdür, fosforun insani kisirlastirdigini duymamistin galiba.....
Arkadas israil topraklarini cok güzel sunmus, nasil böyle ilerleyebildiklerini aciklayabilirmisin lütfen.
Savasi herkes gibi bende lanetliyorum, kime, hangi irka, dile dine olursa olsun.
israil halkinin tatile gider gibi cocuklariyla savasi seyire gittiklerini unutuyorsun galiba, ve oradaki röportajlardan cikardigim sonuc bu benim, adamlar coluk-cocuk ölmüs umurlarinda degil. Zafer isareti yapan ..... israilliyi görmedin galiba. Vede su degistirilen Tevrattaki diger insanlarin israilogullarina kölelik yapmalari gerektigi, onlari öldürmenin Allaha kurban oldugu ve onlarin kanlarinin kendilerine helal oldugunu hatirlatarak dedigim suydu, israillilierin hepsi ayni....Adamlarin gayesi bu, büyük israil devleti. gerisi hikaye.
yav sen haybeye yazı yazıyorsun. oku benim yazdıklarımı ondan sonra yorum yap. yok yok okumanda yetmez algıla algıla algılama kapasiten varsa.
Alt 19.01.2009, 18:53   #88
adem_1907
Yeni Yiğido

adem_1907 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adem_1907 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yav sen haybeye yazı yazıyorsun. oku benim yazdıklarımı ondan sonra yorum yap. yok yok okumanda yetmez algıla algıla algılama kapasiten varsa.
nejminin kapasitesi seni ikiye katlar, Örümcek kafali kardesim
Alt 19.01.2009, 19:06   #89
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
arkadas, haybeye yaziyorumda, yazdiklarimin hicbirine direk cevap verememissin, ben senin yazini cok güzel algiladim, ve cevap vermeye calistim....
sen savasta din, dil irk olmaz demissin, bende öyle düsündügümü söyledim, sen israillilerde istemiyor demissin bende yok onlar zafer isareti yapti demisim, sen soykirim yok demisin bende fosforla kisirlastiriiyorlar demisim
daha ne anlatayim.....
sen benim hangi soruma cevap yazmissin???

okumadan haybeye atan kim????

son mesajina gelince, evet sivas kücülüyor, isyerleri kapaniyor, bunun icin forumda bir alt konu ac orda tartisalim, burasi onun yeri degil,
yani sen filistindeki soykirima duyarsizsin, digerleri senin gibi düsünmeyince zoruna gidiyor anlasilan.
cevapsiz kalmasin bir düsüncende: bu milleti soyanlar kimse hepsine haram olsun, katiliyorum. kim ne yediyse!!!
Bu Konuda nejmi58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2009, 19:13   #90
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
adem_1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nejminin kapasitesi seni ikiye katlar, Örümcek kafali kardesim
sağğol baba bana örümcek kafalı dediğin için ))))))

Etiketler
hayır, savaşa