Alıntı:
Eko58fb Nickli Üyeden Alıntı
maçın en kötüsü sahanın zeminiydi. artık bu soruna çözüm bulunmalı.Bence sahanın zemini iyi olsa takımımız daha iyi oynardı.İkinci yarı çok güzel pozisyonlarımız oldu.Bugün Mehmet Yıldız çok kötü günündeydi. Balili,Musa Aydın,Abdurrahman Dereli,Bilica güzel oynadılar.Keşke kırmızı kart olmasaydı 1-0 yenseydik daha çok sevinirdim. Çünkü bunu mazaret olarak öne sürecekler.Bu hazımsızlara en güzel cevap samiyende alıncak galibiyetle cevap verilmiş olacak. Ayrıca şunu unutmayalım bizde taraftar yok seyirci var artık bunu kabul edelim.
|
arkadaslar hepiniz sahanin kötü olmasindan bahsediyorsunuz , hic düsünmedinizmi sahanin kötü olmasi bizim avantajimiza , eger saha iyi olsaydi burdan galib cikmamiz cok zordu bence , varsin mazaret olarak öne sürsünler bizim icin galib gelmek , sampiyonluk yolunda bir adim daha önde gitmek daha iyi degilmi , varsin ne derlerse desinler , saha bizim icin her zaman avantaj diye düsünüyorum , eger yaniliyorsam yorumlarinizi bekliyorum saygilar , bu gunkü galibiyet icin bütün futbolculara bülent hocama yönetime ve taftarlara cok tesekkür ediyorum , sampiyon sivass oley oley oleyyyyy