Alıntı:
ankaragücü1910 Nickli Üyeden Alıntı
tüm sivaslı dostlarımıza selamlar... öncelikle bu kadar kısa zamanda bu lige damga vurduğunuz için anaoluda çoğu takıma yeni ufuklar açtığınız için şampiyonluk yolunda tüm takımları cesaretlendirdiğiniz için sonsuz tebrikler teşekkürler... bizle ankaragüçlü taraftarlar olarak heryerde herzaman tam destek arma aşkı ile yanıp tutuşanlarız.. yıllardır kötü yönetim nedeniyle hatalı tercihler sebebiyle bu hallere kadar geldik maalesef.. tüm türkiye görmüştürki son sivas maçında taraftarımızın ilgisini performansını bir takıma bu durumda iken nasıl destek verielmesi gerektiğini ama ne yazıkki futbol sahada oynanan ve puan almak zorunda olduğun bir oyun gerisi boş..sadece bu makaleyi yazmak için sitenize üye oldum bence sizler bu şansı iyi kullanmalısınız arkadaşlar bu aşamaya kadar gelen bir takım geri kalan haftalarıda birşekilde götürmelidir..takımınıza biraz daha ateşleyici olmalısınız..bu kelimelri yazarken sakın haa çok bilmişlk yaptığımızı sanmayın sizleri seviyoruz ayrıca sivas bu mücadelede tüm anadoluyu temsil etmektedir artık sorumluluğunuz had safhadadır.. inanıyoruzki haftasonu eziktaş maçı sivasın şampiyonluk yolundaki bir engelin daha kaldırılacağı bir maç olacaktır..buhaftaki maçta görsel açıdan iyi bir tribün yaptık sanırım.. bizim için maç izleme diye bir lüksümüz olamaz bziler sadece ve sadece tribünlerde oynarız maçımızı inanın çoğu maçta golleri kimin nasıl attıklarını bile göremeyiz..haydi yiğidolar doldurun bu hafta stadınızı bayrak konfeti flama pankart ile çok farklı bir atmosfer oluşturun yıkın o stadı bizans takımının kafasına eze eze.. unutmayınki anadolu bu yarışta herzaman yanınızda özelliklede ANKARAGÜÇLÜLER.. düşsekte bizans takımlarıyla olan maçlarımızı enazından sizler için oynayacağız ve topçuları OYNATACAĞIZ..onurlu ve tertemiz şampiyonluk mücadelenizde sonsuz ve eniçten samimiyetlerimizi yolluyoruz.. allah utandırmasın inşallah....ANKARAGÜÇLÜLER
|
Sadece İmzalıyorum kardeşim..
ANkaragucu İnsallah Ligde kalır.. Her iki sivas macındada harikaydınız..