Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!
Hey dostlarım gardaşlarım bu işin şakası kesinlikle yok transferlere dikkat etmeliyiz şampiyonlar ligi maçı mehmetin musanın oynuyacagı maçlar degil o teknige uyumlu degil. Egerki kalırsa yönetime ikazda bulunmalıyız yoksa geçen sene braga maçı gibi olur ilk maçtan gitmemeliyiz aranınca bulunyo kardeşim neler var neler önemli olan takımın başarısı degilmi birşeyleri büyültme marka olma degilmi o zaman kolları sıvamalı. Nasılki hamed namuchi kamanan bilica gibi güzel transferler bulundu onun gibi onun ayarında paramız yettigince iyi kaliteli oynama şevki azmi olan futbolcular bulmalıyız yönetim yanlış transferlerle devam etmeye kalkarsa ve inşallah mehmet olmaz aksi takdirde devam etmek zorunda kalınırsa hiçbişey beklemeyin ilk maçtan nakavt gideriz. bi daha şampiyonlar ligi degil intertotoyu bile zor görürüz. Bizim ligten nasıl olduysa çıktık bi daha böyle şans bile vermezler adama beceremedi diye bu bizim için büyük sınav şampiyonlar ligi. Ve kimse yenilmez degil yürekli oynandıktan sonra olmuyacak birşey yok. Ben Mehmet yıldız, musa aydın, murat sözgelmez, bunları şampiyonlar liginde oynarken görmek istemiyorum. Takım adına bu büyük bir zarar olucaktır. Sivasıma Şampiyonlar liginde başarılar
|