Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın geniş özetini biraz önce izledim.Bu gün yazdığım diğre yazıda söylediğim gibi bu takıma acilen en az 3 tane banko oynayacak adam lazım...Topu oyuna sokacak iyi bir stoper gerekli;2.olarak iyi pas yapan ,fizikli bir ön liberoya ihtiyacımız var..Mümkünse bir oyun kurucu da alabiliriz..Alınabilirse forvete bir oyuncu da alabiliriz..Bir de ümit milli takımkadrosunda olan Ferhat Bıkmaz var..ben hocanın yerinde olsam bu oyuncuyu iyi bir ön libero alınana kadar orta saha da değerlendiririm..Boyu bosu yerinde Alman patentli bir oyuncu...Ah şu Amoyotossi'yi bir alabilseydik.Takıma çok katkısı olurdu..Sabır arkadaşlar sabır..Bazı oyuncular ayrı takımsanki farklı futbol oynuyor..Erman ne oynuyır anlayan var mı?Futbol artık Erman'ın oynadığı gibi hücum yaparak oynanmıyor;Orta saha da koşacaksın;mücadele edeceksin..Takımsadece orta sahada Cihan'dan birşeyler bekliyor..Diğerleri ne yaptı bu maçta?Kaç tane pozisyona girdik,kaleye kaç şut attık,kaç top kazandık;bizim için iyi maç olmadı;rakip bizi oynatmadı;oynayamadık..Musa gibi oyuncularımız maçta kaybolup gitti..Atacağımız gol Kamanın becerisine kalmıştı;öylede oldu...Bu maçta Ersan MARTİN'de Song'un markajında kayboldu...Yalnın şunu da söylemek gerkiyor;bu takım Salı günü zorlu bir maç daha yaptı;kimse kalkıp daha önce çarşamba -pazar maç oynayamayan bir takım için yorgunluk 3 günde geçer de demesin..Son olarak bana göre son dak.larda Agbetu'ya Ceyhun'un yaptığı hareket kesin peneltı..Hakem görmemiş olabilir ama malesef penaltı..Haftaya Sivasın işi daha da zor F.b. nin içeride nasıl oynadığını herkes biliyor...
|