Ortada bir gerçek var ki bu takımı bu seviyeye Büyük başkan ve "Sir" Bülent Uygun Efendi getirdi ve bizim hayal edemediklerimizi gerçekleştirdi. Ama yine ortada bir gerçek var ki kendi oluşturdukları şaheseri bir kalemde çöpe attılar yine aynı isimler. Ben hala Bülent Uygun bu takımı düzeltecek diyenlere anlam veremiyorum. Arkadaşlar bu takım Bankasya'ya düşünce Bülent Efendi takım da mı kalacak? Belki Mecnun başkan bile gidecek. Kim kalacak bu takımla beraber? Cevap belli "BİZ" yine ağlayıp yine güleceğiz takımla ama sevgili Bülent efendi olmayacak yanımızda. İyisi mi bırakın Bülent Efendi yüzünden birbirimizi kırmayalım (Ha maalesaf ben de daha önce çooook polemiğe girdim Bülent efendi fanatikleriyle belki kalp te kırdık ama neyse).
Hatırlar mısınız bilmem biz en başarılı dönemimizi Murat Özgül hocamızla yaşamıştık, ama geçti. En şaşaalı dönemimizi de Bülent Eendi döneminde yaşadık ama maalesef o da geçti. Evet bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi bu saatten sonra bu takımın başına hiç bir hoca geçmeye cesaret edemez (Belki bi Yılmaz Vural kaşarı geçerdi o da Paşa'ya gitti
![Smile](images/smilies/smile.gif)
) O zaman bu seneyi en iyi şekilde idame ettirip kendimizi en kötüsüne hazırlamamız şart doğruya doğru yanlışa yanlış diyerek. Anti-Bülent ve Bülent Fan diye ayrılmadan.
Unutmayalım hiç kimse ama hiç kimse Sivassporumuzdan önemli değil