Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Yahu atıp tutuyorsun
Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.
|
Degerli Kederli Yigido Kardesim.. Sizin Futbol bilginize dünyayi dolasmamis olsaniz bile diyecek sözümüsz olamaz. Sniyorum mesleginiz geregi bu isi yapiyorsunuz. Ama buradakilerde Futbol oyununun SivasSpor sahsinda taraftarlari ve izleyicileri. günümüz dünyasinda evinde bir canagi ve birde Box su olan bir günde bes alti maci izleme sansi buluyorki bu canli olarak mac izleyen menejerlerin mac izlemesinin cok önünde bir rakam....
onun icin futbol konusunda 3 asagi 5 yukari herkesin bir fikri var. hatta ve hatta günümüzün teknolojik olanaklari düsünüldügünde 8-10 yasinda cocuklarin bile bilgileri azmsanmiyacak derecede yüksek. bir cok cocuk taniyorum Barselona- real madrid, celsi, vs gibi takimlarin futbolcularinin isimlerini ezbere bildigi gibi. kondisyonlarini özelliklerini hatta hangi ayakla topa vurdugundan tutalim sahada kac kilometre hareket etme ortalamasi var bu hesaplari biliyor..... Basit bir mantik Ekmegin tadindan anlamak icin Firinci olmaya gerek olmadigi icin Futboldan anlamak icinde illa bu alan icinde meslek sahibi olmaya gerek yok!!!!