Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı
Alt 20.10.2009, 08:00   #81
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı

güzel gardaşım beş parmagın beşi bir olurmu hiç emniyet camiasında iyisi var kötü var sen yatagında uyurken onlar gece nöbette yahut gece deviryesinde haydutun çakalın peşinde koşuyor
Alt 20.10.2009, 08:24   #82
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1664 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

ne garip olayı bi polis kamarası başlattı bi saha komiseri bu düzeye getirdi tüm ülke polisi olaya karıştı sanki biz polisimizi seviyoruz onları yönetenler o emri verenler duysun amiri ne derse polis oraya yönelir
sade bu konuyu görüpte üye olan polis kardeşimiz siteminde ne kadar haklı acaba bi düşünse ama yok sanki tüm polis teşkilatını karşımıza aldık hakaret ediyoruz ne yazık demekki bizler birşey bilmiyoruz orada yaşananları defalarca yazdım hala başka yönlere çekmenin ne mantığı olabilirki
konu başlığına sitem edenler ne alakası var bu konunun diyenler çoğalıyor

yakında bizi vatan haini diyede yazarlarsa hiç şaşırmam ............
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2009, 08:24   #83
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Bakın arkadaşlar ben 1968 doğumluyum ve hep bize öğretilen birşey vardı Devletine, Polisine, Askerine ve Memuruna karşı gelmeyin bu şekilde büyütüldüm ve o saygıyı hiç eksik etmedim geçen seneye kadar evet geçen seneye kadar Fenerbahçe - Sivasspor arasında oynanan Türkiye Kupa maçından sonra tüm fikirlerim değişmiştir

O gün yaşadıklarım bana bu güne kadar hep savunduğum Polislerin bana karşı yaptığı haksızlık ömür boyu unutamam dedim ya baştan bizde devlete karşı durmak olmaz olmadıda orda karşı türbüble takışan abilerimize bırakın boşverin dedim ve geri dönerken burayı iyi okuyun ben arkadaşları uyarmı ş olay çıkmasın diye geri dönerken türbünde 15- 20 taraftar varken 60 polis vardı yani bir olay varsa çevirse hepimizi alır ama hayır onlara verilen görev varya ellerindeki o jop birden arkadan kafama inince ne olduğunu şaşırdım hadi dedim bir polis psikolojisi dedim olayı büyütmeyelim dedim bu sefer bende davacı oldular ve 11.12.2009 Kadıköy adliyesinde Devlete karşı suç işlemekten hakim karşısına çıkacam benim en çok zoruma gidende jop değil orda bir suçlu bulunması gerekiyordu ve kurban Oğlumun yanında ben seçildim ve gece saat 03:25 e kadar oğlumla berbare karakolda bekletildik bunun neresinde adalet biri bana anlatsın ben yeri geldiğinde karşı takıma Hkleret ettim yeri geldiğinde sebepsiz hakeret eden elamanlarada kızdım ama ne yaparsan yap benim develet karşı olmak suçunda mahkemeye çıkmam benim yetişdirilme tarzıma göre en büyük suçdu ve o polis zevk için beni o duruma düşürdü siz olsanız ne yapardınız bana inanmayan varsa o gün orda olan arkadaşlara sorsun beni aldıklarında hastaneye götürecekler dedim karakola değil anlayan anlar,

Birde sigara içen adamı tesbit eder cezasını keser dışarı almaz maç 2-0
O psikolojiyi düşünürsen yapılan tamam yanlış.
Alt 20.10.2009, 09:56   #84
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir
özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..
Bütün stad kamara ile çekim yapılıyor hatırlatım
Alt 20.10.2009, 10:25   #85
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı

SİVASSPOR TARAFTARINI HOLİGAN İNGİLİZLERLE BİR TUTAN BU ANLAMSIZ TAVRI KINIYORUM..!!!! MAÇ 2-0 OLMUŞ KİMSEDE BİR TAŞKINLIK BELİRTİSİ YOKKEN YAPILANLARI HAKETMEDİK....
Alt 20.10.2009, 12:24   #86
xremix
Yiğido

xremix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 xremix Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SAKARYA750 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
polis olmayacak derken polis stadyumda olmayacak anlaminda dedim,senin yaşın ufak sanırım,zaten senin gibi çocukları hemen polis yapıp vatandaşın psikolojisinden anlamayan görevlililer yaratıyor...sen stadyumda 10 dakikada 1 sigara içiyormuşsun,içersin tabi sen polissin girip çıkmanda sorun yok,maç izlemeye gelen vatandaş sigara içmeden 90 dakika nasıl sabredecek(tiryakiler için) senin anlayacağın ,polis beline silahı takıp eline kimliği alınca kendini he-man sanıyor,sigara içen vatandaşı saha dışına almak için davranışları kabul edilemez..
xremix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2009, 16:37   #87
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivaslı polis hemşehrilerimiz kendilerini bir sorgulasın bakalım. Neden emniyet hakkında böyle şeyler yazılıyor die bi sorgulasın?
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2009, 16:42   #88
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SAKARYA750 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
Eskisi gibi değil bazı şeyler. Şimdiki emniyet sırf meslek iş bulamadığından dolayı bu işi yapıyor. Çoğuda polis iç güdüsü ile hareket etmiyor.
Bakın mesela
doktor ve polis.
Birisi gönülden.
Birisi işsizlikten o işi yapıyor.

Haksızmıyım hemşehrim.?
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2009, 18:04   #89
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

nerde görülmüş askerligini yap şartların uyuyorsa bir de sınavı kazanırsan al sana polis olursun polislik meslegi işsiz kalırsan yapılır yoksa her babayigidin kaldıracagı meslek degil gecen gündüzün belli degil
Alt 22.10.2009, 06:43   #90
SAKARYA750
Yiğido

SAKARYA750 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 SAKARYA750 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
xremix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
polis olmayacak derken polis stadyumda olmayacak anlaminda dedim,senin yaşın ufak sanırım,zaten senin gibi çocukları hemen polis yapıp vatandaşın psikolojisinden anlamayan görevlililer yaratıyor...sen stadyumda 10 dakikada 1 sigara içiyormuşsun,içersin tabi sen polissin girip çıkmanda sorun yok,maç izlemeye gelen vatandaş sigara içmeden 90 dakika nasıl sabredecek(tiryakiler için) senin anlayacağın ,polis beline silahı takıp eline kimliği alınca kendini he-man sanıyor,sigara içen vatandaşı saha dışına almak için davranışları kabul edilemez..
Biz çok meraklıyızya bilmem neyin takımının maçlarına 4 saat önceden gidip maç bitimindenden sonra yok hakemleri koru yok futbolcuları koru herkes gitsin evine yatsın biz s.... maçının ceremesini çekelim. İzinli günün olsa maça gel. Gecede çalışmışsın gündüz maça gel. Gece çalışmaya gideceksin gene maça gel..Ben stadda polis olduğumdan sigara içmiyorum yanımda herkes içiyor ve stadda sigara içilmesinede karşı değilim ama içen de ADAM gibi içsin ayrıca maçlara gidip çıkarken de biletimi alıyorum merak etme Sivasspor için paradan kaçmayız. Ben oraya 10 kişi birden geliyorum. Böyle önyargılı olduğuna göre sana ne desem boş.
SAKARYA750 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
baskısı, polis, yiğidoya