Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!
Alt 22.12.2009, 20:06   #81
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.

Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:

1)Perulu defans oyuncusu
2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı
3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu

NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar
(Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gardaş;umarım dediklerin doğru değildir...Bu sitede 2 yıla yakın bir süredir 500 üzerinde mesajım yayınlandı;sana şunu söyleyebilirim eğer bir süpriz olmazsa ve aksilik olmazsa forvete gelecek oyuncunun büyük bir ihtimalle sitede başlığı açılan Etyopya asıllı oyuncu Fikru Tefera olduğunu düşünüyorum...O olmazsa başka sürpriz bir ismin büyük ihtimalle Afrikalı takıma katılacağını düşünüyorum...Defans içinde benim görüşüm gelecek oyuncu veya oyuncular yine kuvvetli ihtimalle hocamızın yakından tanıdığı Afrikalı oyuncular olacak..Bu oyunculardan birinin hocanın eski öğrencisi Fabian Maccarty olabilir,diğeri eğer alınırsa o da Afrikalı olabilir...Ben defansa Gana'dan da sürpriz bir oyuncu gelebileceğini düşünüyorum...Çünkü Talat Hoca'da geçen yıl Gana'da teknik hoca olarak çalışıyordu...Orta saha için eğer bir sorun çıkmazsa yine hocanın eski öğrencisi Kaiser chiefe de oynayan yine sitede başlığı açılan Zimbabve'li Milli oyuncu Tikhaneshe olabilir;2. oyuncuya gelince bence asıl bomba bu oyuncu da patlatılacak;oyun kurucu olacak bu oyuncu sır gibi saklanıyor...Bu oyuncuyla anlaşılıp anlaşılmadığı da belli değil;1-2 hafta önce Sitede başlığı açılan Portekizli Costa da olabilir başka bir oyuncu da...Ama benim gönlümden geçen bir oyuncu var;o da G.Afrika milli takım oyuncusu Teko MODİSE...Keşke bu oyuncuyu alabilsek...Merak eden Youtube dan görüntülerini izlesin...Ben bu oyuncuyu Konfedarasyon Kupasında Brezilya'ya karşı izledim gerçekten çok iyi bir oyuncu...Sürpriz İsimler Olarak:1-Geçen yıl B. Uygun tarafından istenen ortasahada oynayan milli oyuncu Shabalala...2- İngiltere'de oynayan golcü oyuncu Benni maccarty....NOT:Benim yönetimde tanıdığım hiçbir kimse yok...Bu bilgiler internette değişik site ve gazetelerden yapmış olduğum araştırmalardan derlenmişler...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2009, 21:21   #82
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!

Alıntı:
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.

Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:

1)Perulu defans oyuncusu
2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı
3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu

NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar
(Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)
iş kesinleşince zaten sana gerek kalmayacakki kardeşim zaten öğrenmiş olacağız
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2009, 21:51   #83
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ZATEN EN AZ ÜÇ KİŞİ ALINMASSA İŞİMİZ ÇOK ZOR ORTA SAHAYA VE İLERİ İKİ ADAM ŞART OYUN KURUCUDA LAZIM BENCE DÖRT ADAM OLSA DAHA İYİ...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2009, 22:07   #84
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

dün hocamız Sivas'ın bir yerel kanalında 4 yabancı alacağız ve bunların üçü rüştünü ispatlamış futbolcular olacak dedi....bekleyip göreceğiz...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2009, 22:55   #85
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Afrikalı almak bir hata afrikadan oyuncu alınmaz peru belki olabilir ama en iyisi Türk futbolcularımız.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2009, 23:28   #86
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
caynina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Afrikalı almak bir hata afrikadan oyuncu alınmaz peru belki olabilir ama en iyisi Türk futbolcularımız.
Hoca bu saatten sonra riske girip tanımadığı ve futbolunu bilmediği oyuncuları sırf videosunu izleyip menejerlere güvenip alır mı?Alırsa sonuçlarına da katlanır...Hoca 20 yıldır bu işin içinde olan bir insan...Alınan yabancılar da mutlaka takımdakilerden daha iyi oyuncu olacaktır diye düşünüyorum...Eldekiler transfer edileceklerden daha iyiyse niye boş yere transfer yapalım...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.12.2009, 23:37   #87
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ne güzel haberler inşallah iyi olur diyelim. bülentin hatasını şimdi muhsin hoca yapmaz umarım takım yeni kendine geldi ve yenice oturmaya başladı. yine takımı dağıtmayalaım. aman
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2009, 14:13   #88
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar

1)perulu defans: orlando
2)malili orta saha oyuncusu süleimane keita

bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.
Alt 23.12.2009, 14:35   #89
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar

1)perulu defans: orlando
2)malili orta saha oyuncusu süleimane keita

bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.
Ersen Martın'in gideceğini uçan kuşa bile sorsanız bilir.. 5 yaşındaki çocukta.. Şayet senin dediğin oyuncular transfer edilirse yine sözümdeyim.. Sen burda harcanıyorsun.. Ya gazetelerin istihbarat servisinde çalış, yada muhabir ol.. Ama olsa olsa senden muhbir olur...
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2009, 14:44   #90
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallaha cok güzel haber bu...
bir on numara her zaman is yapar sivasda...
bir defans tercübeli iyi bir defans kesinlikle sart bu takima...
hücumuda güclendirirsek is tamamdir...
m.yildizda geliyo nasil olsa...
ama bruno zita gitmeseydi keske oda iyiydi...
hayirlisi bu takim kesinlikle ilk 8e girecek göreceksiniz...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özsivasli1903'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
alacak, ara, ataĞi, borsası, dışı, dönemi, ersen, futbolcu, fİlİpe, gelebilir, kadro, kazanıyor, manisada, martin, milli, netlik, sivasspor, transfer, transferler, yabancı, youla