Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.01.2010, 10:13   #81
yadel
Acemi Yiğido

yadel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 yadel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birileri teknik direktöre "giresundan 3 tane yediysek istifa etsin" ve "arsenalı mı yendiniz de yada real madridimi bu ne sevinç" dedim diye beni Sivasspor düşmanı ilan etmiş..

Öncelikle şunda bir anlaşalım.. Ben Sivassporu seviyorum ve Sivassporluyum.

Ama farklı galip gelmemiz bir maçta 3 tane gol yemek her babayiğidin harcı değildir.. Neymiş yenmişiz? Eğer bu maç 3-1 bitseydi hanginiz bu yazdıklarınızı yazacaktınız? Herkes birilerine yüklenecekti .. Daha önceki maçta övdüğünüz kişileri, bugün kötülüyorsunuz, sonra bana Sivasspor hakkında konuşacak en son kişiler sizsiniz diyorsunuz?
Gerçeği görmek erdemdir: tabi ki Sivassporun en iyi noktada olmasını istiyoruz.. Ama bu Giresundan 3 tane yiyerek, sayılmayan Denizli golünün üzerine yatarak, ankaragücünün kendi kalesine attığı gol ile galip gelerek iyi noktaya gelemeyeceğimizi herkes görsün..
Herkes yazmış Giresun iyi futbol oynuyor, olabilir ama attığı guruplarda attığı 6 golün 3'ünü bize atmış .Bizden hariç üç maç yapmış birisinde galip gelmiş.. Diğerlerini kaybetmiş.. Yani öyle söylendiği gibi çok büyütülecek bir takım değil..
Tarsus İdman Yurdu 2 gol atmış birisi bize,hiç maç kazanamamış..

Lütfen biraz gerçekci olun.. İnşallah ben yanılıyorumdur, ama Sivas öyle çok güzel şeyler yapmıyor.. Eğer böyle oynamaya devam ederse; 3-5 lig maçından sonra istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmayız..

Ha yüne diyorum; bu maç 3-10 'da olsa Giresundan bu stadta 3 tane yersek, Hoca da futbolcularda kendine bir bakmalı..

Sevgili hemşomun yazdıklarına katılmamamak elde değil gercekler bazen acıdır.
Sivassporumuzun acı gerceklerle karşı karşıya kalmaması için önce defans ı sağlamlaştırmak gerekiyor. Bu takımın düşme hattından ileri doğru hamle yapması için önce kaybetmemesi gerekiyor. Yenilmeyen takım nasıl olsa kazanır.
yadel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2010, 10:18   #82
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi : elrio van heerden

Maçın en kötüsü kimdi : Hayrettin-Faruk Bayar

Maçta göze çarpanlar : elrio nun kalitesi uğur ve yasinde düzelmeler görülmesi sedatın eksikliği

Ne gibi eksiklerimiz var : yenilen basit goller
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2010, 21:44   #83
danote
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 danote FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın yıldızı, bence sayın muhsin ertuğral hocamızdır oyunu okuyuşu ve oyuncu değişikliğile maçı cevirmiştir ama sivasın yiğidosu hayrettin yerlikayaya yaptığı hareket hiç yakışmadı. ama inanıyorumki pişmandır camiadan özür diler. takımın kaptanı takıma örnek olmalı diye düşünüyorum.yasin çakmak takıma artıkuyum sağladı muratla iyi anlaşmaya başladılar inşallah daha iyi olacaklarbizim tek sıkıntımız cabuk gol yemek bu problemi hocamız çözecektir sivasspor izlemeye devam edelimm.
danote isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2010, 00:50   #84
şükrü çitil
Acemi Yiğido

25 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 şükrü çitil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYRETTİN ÇOK GEÇ BİLE KALDI NEDEN DERSENİZ RAKİP TAKIMIN FUTBOLCUSU TOPU AYAGINA ALDIMI HAYRETTİN HİÇ MÜDAHELE ETMİYOR BİRDE ÇEZA SAHASI İÇİNDE PEN ALTI YAPTIRIYOR GECEN SENE BUNLARI GÖRDÜK YAŞADIK AKLIMDAN ŞU GECERDI ACABA HOCA BUNLARI GÖRMÜYORMU DİYE DÜŞÜNÜRDÜM MUHSİN HOCA 2 AYDA BUNU CÖZDÜ HALAL OLSUN BÖYLE HOCAYA HOCAM YOLUN ACIK OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN........
şükrü çitil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2010, 00:55   #85
şükrü çitil
Acemi Yiğido

25 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 şükrü çitil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYRETTİN ÇOK GEÇ BİLE KALDI NEDEN DERSENİZ RAKİP TAKIMIN FUTBOLCUSU TOPU AYAGINA ALDIMI HAYRETTİN HİÇ MÜDAHELE ETMİYOR BİRDE ÇEZA SAHASI İÇİNDE PEN ALTI YAPTIRIYOR GECEN SENE BUNLARI GÖRDÜK YAŞADIK AKLIMDAN ŞU GECERDI ACABA HOCA BUNLARI GÖRMÜYORMU DİYE DÜŞÜNÜRDÜM MUHSİN HOCA 2 AYDA BUNU CÖZDÜ HALAL OLSUN BÖYLE HOCAYA HOCAM YOLUN ACIK OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN........
şükrü çitil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2010, 15:52   #86
danote
Yeni Yiğido

Hayrettin sen Sivasspor a mal olmuş bir futbolcusun. Eğer hata yaptığını düşünüyorsan camiadan aslanlar gibi özür dile ve daha da büyü. Biz Sivaslılar olarak senin bu takımda olmanı hep arzu ediyoruz ve her şartta destekliyoruz. Sen herşeyden önce SİVASLISIN ve en eski oyuncumuzsun...Başarılar gardaş...58 no lu forma bu takımda her maçda ve de sende olmalı....
Alt 19.01.2010, 15:59   #87
danote
Yeni Yiğido

Alıntı:
şükrü çitil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hayrettin in bu takıma verdiği emekleri unutmamak lazım... çok zaman rakip krampona kafasını uzatan da, sakatlanma pahasına oynayan da Hayrettin di... Kendi çocuklarımızı bu kadar kolay harcamamamız gerk. Bir Hayrettin kaç yılda ve nasıl yetişdi bunu bilmek lazım. Şimdiye kadar nice SİVAS lı gençleri harcadık (Yusuf Bayraktar, Mahmut Hoşgiz, Ali Tuna, Ertuğrul... ve daha niceleri) bari bunda biz taraftar olarak daha sağduyulu olalım... Hata yapmış olabilir, ona sahip çıkarak hata yapmamasını sağlayabilmek de bizlere düşer.
Alt 19.01.2010, 16:25   #88
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

3 tane yemeseydik keske ama olsun vay be helal sivasa ben radyo dan dinledim cok heycanli
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2010, 16:45   #89
yiğidomustafa
Yiğido

69 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidomustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Maçın yıldızı kimdi ?

Elrio Van Heerden
Maçın en kötüsü kimdi ?

Hayrettin YERLİKAYA

Maçta göze çarpanlar ?

Muhsin Hocanın Agbetuyu alıp oyunu heyecanlandırması ve taraftarın ilk kez tepki göstermesi.

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Takım çok güzel bu kadroya Keita diğer transferler geldiğinde Sivassporumuzu durduramazlar.
yiğidomustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı