Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
SAYIN BASKAN ONCE SIZE SESLENIYORUM NE SUCU VARDIKI DIALONUN FALAN KI GONDERDINIZ NE DEMISLER ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE BAKIN HEP BIZI GONDERDIGIN FUTBOLCULAR YIKTI SAYIN MUHSIN HOCAYADA SESLENMEK ISTIYORUM YASINLE IBRAHIM SAHINLE FALAN KAC MAC KAZANDINIZKI HALA BANKO OYNATIYORSUNUZ BOYLE ADAMLARI ONDAN SONRA TEK SUCLUNUZ TARAFTAR OLUYOR DEGILMI
UZULEREK COK ACIK BIR OZ ELESTIRI YAPACAGIM DIYARBAKIRDAN 0-3 FALAN AYRILIRSAK IYI BIR SONUC SAYARIM INSANDA SIZE TAKTIGINIZE YONELIK HICBIR GUVENIMIZ KALMAMISTIR GELDIGINIZDEN BERI BIR ARPA BOYU YOL ALAMADIK NE YAZIKKI SIZ HALA DIRENIYORSUNUZ SIZI ANCAK AFRIKA ACAR DAHA FAZLA TAKIMA ZARAR VERMEDEN YANI TAKIMI LIGDEN DUSURMEDEN BASARIZLIGINIZI KABUL EDIN EN AZINDAN BULENT HOCA KADAR DELIKANLI OLUN VE CEKIN GIDIN YOKSA BU TARAFTAR SIZE GEREKLI CEZAYI VERECEK
|
-------------------------------------------------------------------------
Değerli Arkadaşım,
Başkana ve muhsin hocaya olan takıntınızı bir türlü anlamıyorum sürekli olumsuzluk üzerine ,felaket tellallığı yapmanız size yakışmadığı gibi taraftarlar açısından karamsarlık oluşmasına neden olmanız ,moral birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde hiç de doğru bir yaklaşım değil.
Bakınız diyorsunuz ki diyarbakır 3-0 alırsa iyi sonuç sayarım, şimdi ne oldu peki hem 1-1 oldu hem de golu çamur attığın İbrahim Şahin attı. (İlahi adalet bu olsa gerek)
3-0 lık yenilgiyi iyi sonuç sayarım diyorsun maç bittikten sonra da ''sonuç kötünün iyisi'' diyorsun. Deplasmanda alınan 1 puan altın değerindedir, bunu ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacağını ümit ediyorum.
bülent uygun methiyelerini okurken inan içim sızlıyor, katkılarının yanısıra takımı getirdiği durum ortada buna rağmen başkan ve yönetim uygarca istifasını kabul etti ve bu defter kapandı, yani bülent uyguna hakaret yapılmadı,kovulmadı.
Lütfen sürekli olumsuzluk duygularını aşılamayınız ,aksine yapıcı yorumlar, yol gösterici temnniler de bulunmanız Sivasspor'un olumlu gelişmesinde katkısı olanlardan biri olmanızı rica ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla