Cevap: TSL/Sivasspor - Galatasaray
Bu maçta bütün oyuncular en az kapasiteleri kadar,mümkünse kapasitelerinin de üzerine çıkarak oynamalıdırlar. İşte Hayrettin, haftalardır normal kapasitesine yakın oynuyor,daha da iyi olabilir. İşte Cihan, takımın kurtarıcısı oluyor, kapasitesinin de üzerine çıkıyor. Bu iki ismi örnek almalı topçularımız. Bir de herşeye rağmen 4-4-2 oynamalıyız G.Saraya karşı.
Akın-Abdurrahman-Sedat-Murat(Yasin)-Hayrettin- geride;
ortada Dağaşan,Kadir,Cihan,Keita;
ileride Musa(Kamanan) ve Mehmet Yıldız olmalıdır. Ama bu kadroyu her topçunun ortalamanın üzerinde oynayacağını varsayarak yazıyorum. Kimsenin takımı eksik bırakma hakkı yok. Çıkıp adam gibi oynayacaklar.
Maçta onların defanslarını ileri çıkarmamak ve iyi kontratak yapabilmek için ikili forvet oynamalıyız bana göre. En az bir puan almalıyız diyorum.
Seyircimizin de maçta ne yapacağını çok düşünmesine gerek yok. Gar tarafı Yiğido Gençliğe,Havuz tribünü Yeniçerilere, Maraton da 67lilere uyacak,o gruplar zaten birbirleri ile dayanışma içindeler uzun zamandır ve böylece 90 dakika tezahürat olacak . Hiçbir maçta misafir tribünü skor ne olursa olsun Sivassporluların sesini bastıramaz.Bu onur meselemiz olmalı gerçek taraftarsak eğer.Takımdan desteğimizi esirgemeyelim yiğidolar. Son pişmanlık fayda vermez. Şimdi desteğin zamanıdır!
|