Cevap: Kayserispor - Sivasspor
[QUOTE=ekonomist;624985]3 puan alırız ve inşallah ligde kalma yolunda çok büyük bir avantaj yakalamış oluruz,bu arada değerli yigodolar sivas insanının ne kadar mert ve delikanlı olduğunu bir kez daha idrak etmiş bulunuyorum,kayserisporlu bazı kendini bilmez taraftarlar sitelerinde bizlere ağza alınmayacak sözler sarfederken bizim güzel ve onurlu insanımız ağzında tek bir kötğ kelime yok,işte cumhuriyetin temellerinin atıldığ,tarih ve kültür şehri anadolunun güzel şehri sivas insanına bu yakışır dı zaten,inşallah bugünkü galibiyette bu değerli insanımıza armağan olur.[/Q
maçı izledinmi. koca stad yapmışlar maçlarını 1000 kişi izliyor. rakip sivasspor olunca dolmuşlar. onların geninde var sivas düşmanlığı. zaten derme çatma bir şehir kayseri ekmek kazanacağım diyen oraya koşmuş. 77 milletten adam var. onun için takımını sahiplenen yok. nüfusu bizden fazla olsada bizim stadımız daha fazla dolar. çünkü biz sivaslıyız. onlar gibi melez (karışık) değiliz. sende onların sitelerine girme. ne işin var. it ürür kervan yürür. ne yazmışlarsa ben analarına bacılarına sülalelerine iadei ziyaret ettim zaten sen kafana takma.
|