cok super insallah basarilarinin devami gelir ve bank asya lige hatta super ligde iki takimli bir yigido sehri gormeyi arzuluyoruz.4 eylul belediye sporu cani gonulden tebrik eder ve basarilarinin devamini dilerim hepsinin alnindan opuyorum helal size yigidolar sivas sizinle gurur duyuyor
çok üzüyordum 3 lig takimimiz olmadi pilot takimimizin olmadi şimdi çok sevinçliyim sivasli yigido gardaşlarim sivassporda oynamak için kendilerini gösterirler yeni gardaş takimimizda.
Kendilerini can-ı gönülden kutluyor ve Sivas için hayırlı olsun diyorum.Yalnııızzz,daha önceki yıllarda yaşandığı gibi olursa yanii Demirspor ve DÇ.Divriğispor gibi Sivassporla ters düşerlerse kendilerini de aynı onların akibetinin beklediğini unutmamalarını bilmelerini isterim.
tebrikler size yigido kardeşlerim...3 lige hoş geldiniz
başarılarınızın devamını bekliyoruz
artık sivassporumuzla birlikte sonsuz destegimiz sizinle olacak
alkışlar sizlere....................... ..............................
hoşgeldin 4 eylül belediye spor. başarılar diliyorum.
Ya arkadaşlar bu bün olmuş hala maç görüntülerini, maçın gollerini izleyebilmiş değilim. Ankarada maçı izleyen hiç mi kimse maçı görüntülemedi ve diteye koymayı akıl etmedi. varsa da benim haberim yok. bilgisi olan varmı ?