Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Ümit Verdi
Alt 16.07.2010, 15:25   #81
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Ümit Verdi

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uğur, Zita, Taider, Ferhat (Genç ama hızlı değil) bu oyuncular aslında iyi karakterli ama küçük takım futbolcusu arkadaşlar bunların yerine bizim sezer gibi hem fizikli hemde biraz süratli adamların alınması lazım hayrettinin yedeği yok abdurrahmanın yedeği yok Taider ile Zitanın eski maç görüntülerini izledim ama Sivassporda oynayacak daha doğrusu zirveye oynayacak bi yetenekleri yok bunların. Takımımızda yaşlı oyuncu tecrübeli oyuncu çok bunların yanına gencler alacaksınki onların mücadelesi ve diğerlerinin tecrübesiyle maç kazanabilelim. Mücadele olmazsa tecrübe bi işe yaramaz. Örneğin bir Ceyhun katılacak iki gün snora takıma ama ceyhun koşmaz pas atar işte o pasa koşacak adam lazım. ön liberedo bi kadir ile keita biraz mücadeleci gerekirse bunları dahi yedek koycak adamların alınmazı lazım. Evet Ankaragücü maçında iyi oynanmış olabilir ama sonuç ne olursa olsun 3-0 onların daha bi kaç topçusuda gelmedi bildiğim kadarıyla ve onlar bizi 3-0 yendikleri halde 4 topçu almalıyız zirveye oynamak için biz de diyoz ki gerek yok biz zirveye oynayacaz çelişki değilmi sizcede. peki 2 gün sonra bu mağlubiyetler üst üste gelirse ligde daha toparlayamazlar. Futbolda bilirsiniz yeri geldiğinde sürat fizigide bitirir tekniğide peki Kamanan, Abdurrahman dan başka öyle seri hızlı süratli kim var. Sedat, Ceyhun, Uğur, Zita, Cihan, Keita, İbrahim, Ferhat, Diallo, Taider bunlar ağır oyuncular. Mehmet Nas, Sedat,Mehmet Yıldız, Kadir bunlarda çok koşan ama çok hızlı olmayan topçular.

ceyhun eriş suarez ve kamanan en hızlı oyuncular ve ilk 11 de oynuyacaklar

defans içinde hayrettin ve a.dereli en hzlısı

orta saha içinde erman cihan m.nas isabetli pas atabilen keita ..

felaket tellalıgı yapmaya gerek yok ilk maç yapılsın izliyelim o zaman herşey ortaya çıkar.. kadromuz yerine otursa ilk 5 garanti diyorum ...
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 16:45   #82
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar Bu maç için "Evet ölçü değil ama takıma çok önemli bir uyarı" diye bakmalıyız.Düşünüyorumda biz de halı sahaya oynamaya gittiğimizde hep kazanan taraf iyi oynayan taraf oluyor. Hazırlık maçı deyip geçmeyelim, dersimiz alıp yola devam edelim.
Geçen senede 5 hazırlık maçı yaptık bir tane beraberliği Meksika takımından aldık.Haa şuda varki sezon başlarında Antep'i 3-0 yendik ama iyi oynayan tarafta Antep'ti. Evet sonuç sinir bozucu ama karar vermek için henüz erken.Hollanda'da yapılacak maçları görmek lazım. Zaten teknik heyetde ne diyor? Bakacağız, transfer kapısını kapatmadık duruma göre oyuncu alacağız.Fazla da beklememek lazım hazırlık kampı, lig başlangıçı, 2-3 hafta geçsin derken 1 Eylül oluyor ve transfer kapanıyor. Ondan sonra yandı gülüm keten helva...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 16:49   #83
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ben güzel oynadık ama yenildik sözünü kabul ediyorum ve maçı izlemediğim için maç hakkında da bir yorum yapmanın doğru olmadığından yorum yapmayacağım ama alınan oyuncular ve mevcut kadro bu ligi kaldıracak seviyede değil.Bunu artık görebiliyorum...

Geçmişte yaşanılan başarılarda pay sahibi olan oyuncular ne yazıkki hala o şaşalı günlerin etkisinde takıma çok önemli ve acil transferler gerekli Myway'in de dediği gibi kazanılan o kadar paranın karşılıgı bu oyuncular olmamalı Sayın Başkanım senden yıldız bekliyoruz üzme taraftarını...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 17:02   #84
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vay be. Bu açıklama bizde geçerli sadece demek. İyi yoldayız he iyi yoldayız. Ankaragücü kötü yolda he kötü yolda.

Tebrik ederim Ankaragücünü...
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 17:04   #85
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ayrıca şimdiden bir taraftar olarak söylüyorum. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet siteye bakıyorlardır.

Trabzonsporla gazozuna oynasanız bile sevindirin bizi. Hazırlık maçımızı bekliyoruz. SEVİNDİRİN BİZİ. HAMSİ DANSI YAPTIRMAYIN ONLARA.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 17:10   #86
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben güzel oynadık ama yenildik sözünü kabul ediyorum ve maçı izlemediğim için maç hakkında da bir yorum yapmanın doğru olmadığından yorum yapmayacağım ama alınan oyuncular ve mevcut kadro bu ligi kaldıracak seviyede değil.Bunu artık görebiliyorum...

Geçmişte yaşanılan başarılarda pay sahibi olan oyuncular ne yazıkki hala o şaşalı günlerin etkisinde takıma çok önemli ve acil transferler gerekli Myway'in de dediği gibi kazanılan o kadar paranın karşılıgı bu oyuncular olmamalı Sayın Başkanım senden yıldız bekliyoruz üzme taraftarını...
Ben kardesime katiliyorum. Kimse maçi izlemeden maç üzeri yorum yapamaz yapmamali. Ama takim dedigi gibi, iyi degil. Ha kötümü bilemem. Tam kadro iyi bir rakipe karsi oynayip o zaman gôrmek lazim. Mesut hoca her maçi yayinlatmaya çalisacagiz demisti. Insallah o zaman belki seyretme imkanimiz olurda gerçek elestiriler yapariz.

Bence yeterli oyuncumuz yok diyenlere, tam tersi bir çok futbolcumuz var kadro genis ama hüzulü futbolcu sayisida çok.

Ben düsünüyorumda, tam olarak bir kadro çikartamiyorum bu oyuncularlan.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.07.2010, 17:42   #87
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
pierlotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyi bir takımdan 3 tane yeseniz kimse bi şey demez,hazırlık maçı da olsa sonuçta oynadığınız takım Ankaragücü,geçen sene alt sıralarda bi takımdı.Bence umut verici değil,gene alt sıralara oynar..
Ankaragücü Ümit haberi tam bu maç için bir başlık olsa gerek.
Hemşerimiz ÜMİT Özat çok güzel bir takım kurmuş.
KLendisini tebrik etmemek elde değil.
Bu kadrodan rahat 3 tane takım çıkar.

Ben bizim şuanki kadroyu yeterli bulmuyorum ama takım dün iyi oynadı.
Yeni oyuncular takıma adapte olduğunda, eksiklikler giderildiğinde takımımız daha da iyi olur.
Ama bence bu sene ilk 5'e zor gireriz.
Diğer takımların eli armut toplamıyor.
Onların da çok iyi kadroları var.
Alt 16.07.2010, 17:47   #88
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca şimdiden bir taraftar olarak söylüyorum. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet siteye bakıyorlardır.

Trabzonsporla gazozuna oynasanız bile sevindirin bizi. Hazırlık maçımızı bekliyoruz. SEVİNDİRİN BİZİ. HAMSİ DANSI YAPTIRMAYIN ONLARA.
Hala trabzonspor derdindesin ya helal olsun sana
Alt 16.07.2010, 17:48   #89
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1603 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

İlk yarıya gayet iyi başladık ideal onbir olmasada yakın sayılabilecek bir kadroyla başladık,ilk yarının sonlarına yakın bir gol yedik ve ilk yarıyı böyle bitirdik.Ben ikinci yarı aynı futbolu oynar Mehmet'te girerse bu takımı yeneriz diye düşünürken birde baktım mehmeti boşver takımın %60'ı değişmiş.Ozaman anladımki yenilgi kaçınılmaz ve Hocamız oyuncuları deniyor performanslarına bakıyor.Biri penaltıdan olmak üzere iki gol daha yedik.Sağlık olsun dedik ve yenildik.Bu ve benzeri maçlar oynayarak ligler başlamadan ideal kadroyu oluşturmak önemli olması gerekende bu zaten.

Transferi kapatmamış olmaları sevindirici,Hocamız eksiklikleri tespit edip gerek duyarsak transfer yapacağız dedi buda beni umutlandırdı.

Açıkçası karamsar değilim ümitsiz hiç değilim ben Sivassporumuza güveniyorum güvenmeyede devam edeceğim....
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.07.2010, 17:51   #90
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnsan Ankaragücü'ne üzülmeden edemiyor)

Etiketler
ankaragÜcÜ, sivasspor, verdi, Ümit