Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
süper lige çıkılan ilk sezon hariç, daha geçen sezonun ikinci yarısına kadar yönetimle sorun yaşadığı için tribünde olmayan ve daha yeni tribüne dönmüş bir grubun;
mecnun başkan'a ve yönetime kendilerine destek verilmediği için bu sitenin forumlarında yıllardır ayar veren grup fertlerinin;
cansiperane yönetimi savunması gözlerimi yaşarttı.
yok rahatsız değilim canım, Allah mesut bahtiyar etsin, aranız daha da iyi olsun da... da işte şaşırdım, insanlık hali işte bir kaç yıl önce yönetime giydirenlerin, şimdi yönetime giydirenlere laf sokması garip bir ironi işte... heh he hey gidi dünya!!!!!!!!!!!!!
sen eleştirirken haklısın hava hoş, ama sen savunurken başkası eleştirince hain öyle mi? öyle millete iki yıl öncesini hatırlatanlar açıp iki yıl önce ne yazmışlar iyice okusunlar!!
peki maksadım nedir? maksadım şudur: sivasspor sadece ahmet'in mehmet'in değildir, sivasspor sivasspor için sevinip, sivasspor için yüreği yanan herkesindir!!!!!!!
|
yürrrüüü be yürü kim tutar seni :=)
Maksatın bıze laf sokmak mı ? o zaman sana soru Sivasspor tribünlerinde takıma ilk tepkısını grupça gösteren kimdir ? Yönetimi karsısına alarak tek bir futbolcusunu trıbune cagırmayan 6 dk boyunca alkışla maratonu da örgütleyerek ADAM GİBİ protesto eden kim acaba ? Bak biraz önce ne yazdım
"Yeri geldiğinde de Eskişehir macında oldugu gibi tavrını koymasını Protestosunu ahlaki sınırlar ıcınde centılence yapmayı da bilicektir..."
Öküz altında birşeyler arıyorsan eğer git Bucaspor Eskişeşehir Kasımpaşa Gibi takımlara baksana adamlar daha ılk haftalardan Yonetımlerını istifaya cagırıyorlarmı
bosuna tartısıyoruz bosuna