arkadaşım uğur boral hışır ediyorda etmişte hani nerde boral takımında ne iş yapıyormuş,fb nin vazgeçilmezleri arasındamıymış,milli takımın vazgeçilmezimi,istanbulda antreman sahasının kenarında jeeplerle süslü püslü bayanlar av peşinde ! kimi bu avda avlanıyor kimi de oralı bile olmuyor..bu bakış açısı kişisine göre,karşıyaka sivasspor tesislerinde boralı ben hiç düşünemiyorum,bizim futbolcular özellikle uygunun döneminde pırıl pırıl idiler,gene öyleler bence..suarez ne dedi bu hafta röportajında ''Sivas bir futbolcu ! için elverişli bir şehir'' dedi. Bu şehirde kafasında yalnızca futbol oynamak olan ayrıca da geleceğine yatırım için maddi birikim yapmak isteyen futbolcular başarılı olurlar..ya da karakteri sağlam olanlar !..Uygun buna çok haklı bir açıklama getirmişti laila barımız yok lailahe..... falan diye..bu çok doğru ve tasdikli bir açıklamaydı.karakterdense yetenek bıraz daha on plana cıkıyor demenize de hiç katılmıyorum,yetenek kaybolur gider ama karakter bir servettir...Sevgilerle
uğur boralı sivas tesislerinde neden düsunemiyorsun anlamadım...gece hayatı olayı uğur boralda yoktur..hatta futbol camiasında dısarı cıkmayan ender futbolculardan biridir uğur boral....bence sivasspor tesislerindede sivas kentindede mutlu we huzurlu bir yasam sürebilir...milli takım için bir sey söyleyemem ama fb de forma giyememesi bu futbolcunun kötü olduğunu göstermez kötü olsaydı büyük camiaya transfer olamazdı..subat ayında bursasporla oynan macta (yanlıs hatırlamıyorsam)çapraz bağları koptuğu için uzun bir sakatlık dönemi geçirdi...malum fb de ayağın bir kez tökezledimi bir daha zor bulursun formayı..akabinde altarnatif bir çok futbolcu wardır..yani söylemek istediğim sey kardesim uğur boral bırakın ara transferi önümüzdeki yıllarda sampiyonluk yolunda kurulacak yeni sivasspor takımında çok rahat yer alabilecek bir futbolcudur...ama fb nin çok aksi bir durum olmazssa bu futbolcuyu wereceğini sanmıyorum
Sivasspor taraftarının kalbinde ayrı bir yeri olan ve takıma katıldığı zaman başarıya ulaşacağına inandığımız Bılıca nın geri gelmesi bizleri sevindirir umarım asılsız bir haber değildir.