13.12.2010, 01:11
|
|
Usta Yiğido
265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749
|
Cevap: Sedat'tan taraftara...
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
sedat hakkında yazılan yorumların hepsini okudum vede taraftar olarak daha çok fırın ekmek yemek zorunda olduğumuzu anladım
bugün bizim için hayati bir maça çıkıyoruz bu maçın kilit isimlerinden biride sedat
bu futbolcumuz bizim futbolcumuz eğrisiyle doğrusuyla vede bizim bu futbolcuya ihtiyacımız var
böyle çok acımasızca eleştirmek bindiğin dalı kesmekle eşdeğerdir hele bu eleştirileride bazı trübün kültürü bilen arkadaşlarımızın yapması beni dahada çok üzdü
mehmet yıldız ,sedat bayrak,hayrettin yerlikaya,apdurahman dereli,sedat yeşilkaya,ibrahim,erman kılıç,akın,bu futbolcular beyler bizi süper ligde bırakacak
bence bunları acımasızca eleşetireceğimize destek olmamız lazım kimin için SİVAS için
şunuda belirtiyim yorum yapan çoğu arkadaşımda haklı ama yeri vede zamanı değil zaman birlik beraberlik zamanıı
|
sen yapma bari be abi..
hiç kimse kusura bakmasın sedat kazandıgı dolarları benimle yemiyor..yaptıgı olumlu hareketlerde nasıl desteklersem ,olumsuz hareketlerindede eleştiririm.malesef Sedat bu sene (geçen senenin çogu maçınıda bu kapsama dahil edebiliriz) attıgı 1 gol ve girdiği 3-5 kademe hariç hiç birşey yapmadı.Pardon saha kırmızı kartları mafyavari hareketleri ,taraftara el kol sallayışı , saha dışında takımda gruplaşma içerisine girerek ikilik çıkarışını unutmuşum.Bide Keitayı dövmüşlerdi dimi.
Tribün kültürü bildiğimiz için zorumuza gidiyor abi..2 senedir her maçta çileden çıkmaktan bıktık.Bizlere yazık oluyor.Bugün takımın en kritik maçında takımını 75 uzatmalarla beraber 80-85 dakika eksik oynatıyor.Bugün olası bi puan kaybında dün bize tepki verenler ne diyeceklerdi , içinden ne geçireceklerdi bilemiyorum.
Lafın kısası Sedat ın bundan sonra Sivasspor'a faydalı olacağını düşünmüyorum.umarım kendine istediği standartlarda ,yaptıgı hal ve hareketlere göz yumabilecek bir camia bulur..
Not: Formayı yere atmasını abartmayın diyen arkadaş.Sana cevap yazarak vaktimi harcama gereği duymuyorum..
|