Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Yapılmış olsun diye yapılacak 25000 kişilik stada hayırrrrr...
Başbakan söz verdi diye ilerisi düşünülmeden yapılacak 35000 kişilik staddan düşük stada hayııııırrrrr....
Aynen başbakan İl İl dolaşıp da referandum da EVET oyu toplamak için;
falana evet miii EEEEVEEEETTTT
filana evet miiii EEEEVEEEETTTT
şuna evet miiii EEEEVEEEETTTT
buna evet miiii EEEEVEEEETTTT
diye bağırdırıp nasıl istediğni aldıysa bizler de 35000 kişilik staddan az olan stada HAAAAYYIIIIIIIIRRRRRR diyerek kabul ettirmeliyiz ve mevcut stadı doldurabiliyor muyuz ki 35000 kişilik stadı dolduralım, her sene avrupa kupaları oynanıyormu ki 35000 kişilik stad isteyelim gibi saçma fikir sunanlara da kulağımızı kapatalım. Verilen söz yerine getirilmiş olsun konforlu stad yapılsın 20 - 25 bin kişilik olsun düşüncesinde olanları da dikkate almayalım. SİVAS'ımıza yatırım yapılacaksa verilen sözler yerine getirilerek yapılsın SİVAS'ımız tesis kazansın yatırım kazansın. Hiç birşey, yapılmış olsun diye yapılmasın göz boyanmasın kaş çıkartılmasın. Hakkımız neyse onu yapsınlar versinler. İsterdim ki başta sporun içinden giden sporcu olan Sayın milletvekilimiz Hamza YERLİKAYA Sivas'a ne 20 bini 25 bini başbakanımız 35 bin dediyse 50 bin kişilik yapılsın demeliydi bastırmalıydı. 50 bin kişilik olmazsa 35 bin sözü yerine getirilsin diye kulisler yapılmalıydı. Kaldı ki 35 bin kişilik yapılsın diye hakkımızı arayacağı yerde 20 bin kişilik neyinize yetmiyor diye laflar sarfediliyor. Yazık bu millete yazık bu çok yazık hakkımızı bile milletvekillerimiz aramıyor ya başka söyleyecek laf bulamıyorum.