Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 22.03.2011, 08:45   #81
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçın ardından

böylesine zorlu bir deplasmanda alınan farklı galibiyet hepimizi sevince boğdu.rıza hocayı ve takımı yürekten kutluyorum.aynı başarıyı beşiktaş maçındada bekliyoruz.bunu başaracak gücümüz var.önümüzde 8 zorlu maç daha var rehavete kapılmadan her maça final havasında hazırlanmalıyız.ben kalan maçlardan en az 15 puan alırız diyorum.formanın hakkını veren futbolcularımızı tekrar tebrik ediyorum.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2011, 10:33   #82
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1105 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Buca ile su anda 4 puan aramizda olmasina ragmen,olaki kimse rehavete kapilip bu is bitti demesin.Asil oyun simdi basliyor.Geride kalan 8 haftada ölüp ölüp dirilecekmisiz gibi geliyor bana.Aciklikla söyliyeyim MHK v TFF´nun oyunu diger kalan haftalarda devam edecektir.Bu is daha bitmedi,agzimiza bir parmak bal caldilar.Sanki Buca-Sivas macinda belli bir kesim Sivas´in galip gelmesini ister gibiydi.Biz artik averaj bizde olduguna göre kendi maclarimiza bakmamiz lazim diyecegim,fakat gene iceride ve disarida hakem oyunlariyla mutlaka karsilasacagiz.Bu is gercekten daha bitmedi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.03.2011, 12:12   #83
lokmankantar
Acemi Yiğido

lokmankantar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lokmankantar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
allah razı olsun tüm takımdan ve hocadan 400 küsür günden sonra ilk deplasma galibiyetiyle kucaklaştık hemde 4 golle, aslında sivas gs maçından beri kötü oynayamıyordu ama şansı yoktu çoğu zaman, şeytanın bacağını en kritik maçta kırmanın zevki coşkusu bir başkaymış meğer, takım artık havaya girer , altımıza 2 takım daha alacağımızı düşünüyorum
Bence de en az 2 takımı altımıza alırız bunlar ise Gençlerbirliği ve Antalyaspor tabi birde Ankaragücünü yenersek çok mutlu oluruz çünkü Mesut BAKKAL giderken bu takımı ben kümede tuttum hak etmiyorum gönderilmeyi şeklinde açıklamalar yapmıştı sanki takımı sezon başı başkası kurmuştu
lokmankantar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2011, 22:40   #84
Ahmet1973
Acemi Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 Ahmet1973 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bütün futbolcuları ve özellikle rıza hocayı tebrık ederım bu mac aklımı çok bulandırıyodu ama hıcbır sorun kalmadı önümüzdekı maclara psıkolojık bır rahatlıkla cıkacaz ayrıca degınmek istediğim bir muhabbet daha var savas2 nıcklı arkadasın mac esnasında acık olan konuda yazdıkları yorumları okudum daha mac baslayalı 10 dakıka olmus bu nasıl takım rıza hocayla bu iş yurumez hoca bulmak lazım gıbı tabırler kullanmıs fakat burada hıc yorumuna rastlamadım acaba bu arkadasın rıza hocayla eskıden kalma bır derdımı var yoksa hemserısının basarısını kıskandıgındanmı bu yorumları yapıyor bır anlam veremedım arkadaslar takımımız lıgın dıbınde bıle olsa takımımızı destekleyelım lutfen boyle yorumlar yapmayın
Sayin hemsehrilerim savas 2 denilen sahis muhtemelen trabzonlu bazi trabzon konya tabii rakiplerimiz casuus olarak giriyor ortaligi karistiriyorlar bu oyunlara gelmeyelim sampiyonluga oynadigimzidada yaptilar aynisini fener parcaladi o macta kendini gostermek icin bjk ya kaptirdik sonucta tecrubesizlikle son haftalarda teslim ettik adeta
Futbol basit bir oyundur. Zor olan ise basit futbolu oynamaktır. / Johann CRUYF
Ahmet1973 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2011, 22:46   #85
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Eger Sivasspor BJK maci ve diger kalan maclarini,gercek futbol oynar gibi oynarsa yenemiyeci tak yok izlenimini birakti,simdi diyorsunuz ki gergek futbol ne,Fb ile GS son macindaki Fb'nin ikinci golü hazirlayis sekline bakin gol resmen geliyorum diyor ve resmen calisilmis bir pozisyon.Demek ki istenirse her sonuc alina biliniyor,sahanin her tarafini kulanacaksin,sag,sol kanat sürekli yanlardan mümkün oldugunca düzgün ortalar,orta saha da,hata rakip sahada konturollü pres,rakipi orta da sican yapip topa daha fazla hakim olarak rakipin topu ele geirmesi icin daha cok enerji kullanmaya zorluyarak yorulmasi ve sinirlerinin bozulmasini saglamak lagzim,öncelikle yenilmemek ve enazindan bir puan almak icin oynamaliyiz,paralomuz galibiyet,basarilar dilerim,Hollanda'dan selamlar.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2011, 19:03   #86
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Riza hoca takima kisilik kazandirdi.. o geldiginden beri 1-2 mac haric hep cok ust duzey mucadele gosteriyoruz.. cok sacma goller yiyorduk onu da azaltinca 2 haftada 6 puani cebe koyduk.. kalan 8 haftada en az 12 puan daha cikardik ligde kaliriz bu moralle diye dusunuyorum.

Riza hoca ile degisen bir sey de transferlerin kalite duzeyi.. bize ucuz maliyetle gayet faydali oyuncular kazandirdigi gun gectikce daha cok ortaya cikiyor.. eneramo-grosicki ikilisi seneye bu ligi sallarlar.. defansa aldigi adamlar da oldukca faydaliliar ki yedigimiz gol sayisinda gozle gorulur dusus var.. ve tabi ki korcan.. kimsenin beklemedigi bir parlama yasiyor su an.. Besiktas'ta yetisti orada bile kendisinden bir sey olmayacagi dusunuldu.. ama Riza hoca ondaki cevheri sezdi ve gayet iyi bir yerli kaleci kazandirdi bize.

Riza hoca basimizda oldugu surece bir daha dusme korkusu yasamayiz.. artik hedefimiz yeniden zirva olmali.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2011, 19:22   #87
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1105 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Buca maci hic bir zaman unutulmiyacak bir mac olarak belleklerimizde yer alacak.Bu yil kümede kalirsak Allah´in izniyle ,iki yildan beri yasadigimiz küme düsme tehlikesini yasamak istemiyoruz.Artik Sivasspor taraftari olarak rahat mac izlemek istiyoruz.Diger rakiplerin maclariyla ilgilenmeden.Sitresi az,ve düsme korkusu olmadan.
Alt 24.03.2011, 19:05   #88
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeterki bazı sabırsız arkadaşlarımız bu şehrin evlatlarına güvensin üstesinden gelecemeyeceğimiz hiç bir sorun kalmaz
tebrikler adam gibi adam atom karınca rıza çalımbay
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2011, 06:22   #89
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Üc deplasman macindan alacagimiz 3 beraberlik,ve kendi sahamizda oyniyacagimiz maclardan zorluk derecesine göre(BJK ve FB ic saha maclari) yenilmeden enaz beraberlik, diger maclardan alinacak galibiyet bizi bu ligde tutar.
Alt 26.03.2011, 00:35   #90
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adalı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam gerçekten takımı güzel hazırlamışınız sizinle beraber bu takım top oynuyordu galip geldigmiz maçlarıda rakipleri silyoruz
takımı bjk ya iyi motive edersen yine fark olur
biz diyordukki sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur diye bunu kanıtladıgnız için tesekürler hocam
Takım maxımum motiwede olsa bjk maçında fark falan olmaz..Sivasın Sivaslıdan başka dostu yoktur söyleminizin bu konuyla ne alakası war onu anlamış değilim .Eğer Rıza hoca takımı iyi futbol oynatıyor ve kendisi Sivas doğumlu olduğu için bağlantıyı bu yönde kurduysanız şunu belirtmeliyim Rıza hoca geldiği günden bu yana oynanan maçlara bakarsanız Sivassporun kötü oynadığı maçlar daha fazladır..Bülent uygun(kendisini zerre kadar sewmem) Sivaslı değildir Sakaryalıdır lakin Sivasspora tarihinin en büyük başarısını elde ettirmiştir her ne kadar kabul görsede görmesede...Söylemek istediğim şey şudur kişisel fikrimdir Sivaslı we Sivassporlu olmanız takdire şayandır.Bunu büyük bir mutlulukla izliyorum.Ama lütfen bu işi şehir milliyetçiliğine taşımayalım..Sivasın Sivaslıdan başka dostu yoktur cümlesi yanlış bir cümle olup Sivasspora ve Sivasa fayda değil zarar getirir..Saygılar...

Etiketler
ardından, maçın