Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 30.04.2011, 03:27   #81
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

[QUOTE=eroltas58;710765]Kusura bakman ama ev sahibi takima bu kadar ucuz sari kart verilmez,eneramonun pozisyonunu tartisabiliriz,bence penalti bir temas var,gencler 10 kisi kalmasi gerekiyordu,bence bu maci hakem katletti,kusura bakman ben bu hakemin bize karsi bir art niyeti vardi,boyle hakemlerin allah belasini versin.rezil hakem
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2011, 03:47   #82
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu olaylardan sonraa. gücü maçında tarafsız sahada seyircisiz ceza gelmesi büyük ihtimal.. kendini bilmez bir kaç çapulcu fanatik yüzünden düşülen hallere bak..çekirge 2 sezondur sıçrıyor üçüncü de affetmezler
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2011, 06:41   #83
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Ben golü yiyince,maçı biraz kapattım.Kırmızı kart yediğimizi görmemiştim.

Bu yüzden takıma birşey diyemiyorum,çünkü direktende dönen topumuz var.Pozisyonlar harcadık.

Yinede bütün takımı tebrik ediyorum.

inşALLAH haftaya Ankaragücü`nü evimizde yenip ligde kalmayı garantileriz.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2011, 08:06   #84
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

muhtamelen ankaragücü maçı tarafsız sahada yada seyircisiz oynanacak.bu oyunla ankaragücünü yenmek sadece hayal olur.işmiz zor endişeliyim.umarım rakiplerimiz puan kaybederde rahatlarız. çok karamsar bir durumdayım ama bu gidişle 3 maçıda kaybedecegimizi düşünmek çokta karamsarlık olmasa gerek.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2011, 08:25   #85
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Beraberlikde Korcan cok büyük bir rol oynadi.Kadir eski Kadir degil,Keita´nin ondan kötü olduguna inanmiyorum.M.Yildiz oyuna girdi ne degisti.Önümüzdeki yil gercekten takimda kalmasin.Abdurrahman yedek kulübesinde oldugu icin oda bir dahaki yil düsünülmüyor,Sedat keza öyle.Bu takimin kapasitesi bu kadar.Grosicki bile bir kac mactir adeta sahada yok.Bu sezonki ic saha maclarimiz sahaya atilan koltuklardan kapatilirsa. Seyircisiz oynatma cezasi alirsak ve bugün Buca,Antalya´yi yenerse aradaki puan farki altiya düserse iste ayikla ozaman pirincin tasini.Dokuz puan kapanmaz diyenlere kapak olur herhalde bu olay.Matematiksel olarak garanti edemedigimiz sürece hersey mümkün.Buca´nin Trabzon´u yenmesi bile mümkün.Bugünki Antalya macinin sonucuna bakmaktan baska yapilacak birsey yok.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2011, 10:26   #86
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

bu takımı değerlendirmeden önce uğur LAVUK,mehmet denen yıldız bu takımdan ayrılmalı ben hayatımda takıma bu kadar 0 katkı veren iki oyuncu görmedim yönetim allah aşkına şunları gönder vallahi top onlara geldimi TVyi kapatasım geliyor !!!!!!!!!!!!!!

maçın en kötüsü ? GROSİCKİ
maçın iyisi ? KORCAN
rıza hocanın hamleleri ? zaten 10 kişi kalmışız eldeki oyuncular bunlar hocamızın suçu yok onu ancak seneye eleştirebiliriz !!!!!!!
hakem hakkındaki görüşler ? sülalesini saygıyla anıyorum ...........
göze çarpanlar ? takımın isteksiz oynaması ligi kafalarında bitirmiş gözükmeleri

NOT: bu takıma çok önemli transferler yapılmalı.defans çooooook ağır navratil ve ivanosvla olmaz bu iş bilica geri alınmalı forvetede mutlaka hızlı biri alınmalı özellikle sağ kanat yok bizde sağ kanat 0 verimle çalışıyor mehmet y.,uğur,abdurrahman,ivanovs,se dat,sandro,keita bu oyuncularla yollar ayrılmalı
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.04.2011, 10:31   #87
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇIN AADAMI KORCANN
hakemi eleştiriyoz da takım da da bi form düşüklüğü var bunun halledilmesi lazımmm öncee
Alt 30.04.2011, 11:02   #88
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Kadir,oynadığı mevkii itibariyle sezon sonuna doğru form düşüklüğü yaşaması normal.onun yerine Keita oynamalı artık.Rıza Hoca neden bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum..
Alt 30.04.2011, 11:12   #89
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

rıza hocayla en azından bir sene daha devam etmeliyiz.rıza hocayı eleştirenleri anlamıyorum, bu takımı o kurmadı. sivası bu duruma düşüren de o değil.
bu zor günümüzde sorumluluk aldı.
bu sene ligde kalmayı başardık.herkesin içi rahat olsun artık, bu saatten sonra düşmeyiz. rıza hocanın istediği takımı kurabilmesi için yönetim de kesenin ağzını açmalı.ben rıza hocanın başarılı olacağına inanıyorum. taraftarda takıma iyi gününde kötü gününde destek olmalı. sivassporun her şeyden öncce istikrara ihtiyacı var. her sene bir kaç hoca değiştirerek hiçbir yere varamaz.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda risale69'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.04.2011, 11:17   #90
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Takımda ki kanat oyuncuları beklere hiç yardım etmiyor.Suarezden kanat oyuncusu olmasını beklemek zaten çok saçma ama elde başka adam yok bu yüzden birşey diyemiyoruz.Grosickinin ise defansif yönü sıfır hatta sıfır da değil çukur..Kanat oyuncuları beklere yardım etmeyince bu açığı orta sahadaki Mehmet Nas ve Kadir doldurmaya çalışıyor.Bu kezde orta saha bomboş kalıyor ve rakip takım at koşturuyor adeta..Ne olursa olsun takımın en önemli bölgesi olan ortasahanın ortasındaki adamların yetersiz olduğunu düşünüyorum..

Bir sonraki sezon bu takıma 1 tane stoper bir tane sağ bek 1 tane sağ açık en az bir tane ortasaha ve birde forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.Şuanda oynayanlardan iyi yedek olur.Başkada birşey olmaz..

Ayrıca İvanovs dün çok iyiydi bence o kadar maç eksiği olmasına rağmen..
Bir sözümde Kadir e olacak bi adam kendini hiç mi geliştirmez.Her maç önüne çok iyi fırsatlar geliyor sen topu dağlara taşlara atıyon..Şut vurmayı öğren artık..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı