Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı canlı izleyemedim ama alınan sonuç ve ortaya konan oyun sonrası galibiyetle Sivasa dönülmesi sebebi ile Sİvassporu tebrik ediyorum.Ne ilginçtir ki, Eskişehir maçı sonrası, gerek takımı, gerek teknik heyeti gerekse yönetimi ağır ithamlarla acımasızca eleştiren ve Sivassporun küme düşeceğini, A.Gücü maçında da mağlubiyet alacağını ifade eden takımına ve takımının temsil ettiği Sivasspora inanamayan ve destek olmayan kişilere diyorum ki, ne değişti de şu an takım lehine yorum ya da ifadelerde bulunuyorsunuz.Ben her şebeb ya da ortamda galibiyette ya da mağlıbiyette iyi günde ya da kötü günde takıma destek olunmaıs gerektiğini düşünüyorum.Tekrar galibiyet için takımı, oyuncuları ve özellike onca moral bozukluğuna rağmen takımı bu maça iyi hazırlayan teknik heyet ve destekçisi yöentimi teşekkür ediyorum.İyi günler yakında, E.Şehir maçı bize olumlu yönd ebir ikaz olmuştur, erken dönemde bunu almak her takım için olumlu sonuçlar doğurmazdı.Umarım başkentin gediklisi A.Gücü de en kısa zamanda toparlanır ve eski günlerine döner.ANkara olmadan bu ligin havası teneffüs edilemez ki!!!