Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.09.2011, 01:13   #81
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

navratil ve eneramo en iyilerdi
Alt 23.09.2011, 01:18   #82
Emin_YK
Yeni Yiğido

Emin_YK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Emin_YK ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insallah artik cift forvetli bir sivasspor görürüz umariz ...

Birde galiba grosicki baya bir firca yemis ... yavas yavas düzeliyor performansi... murat akcada sivasspor icin büyük bir arti ...
Emin_YK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2011, 01:30   #83
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ankaragücü-Antep-Sivasspor
Demedi demeyin.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2011, 03:04   #84
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Futbolda , skorda güzel lakin sevdiğim tek rakip olan Ankaragücünün bir takım sorunlarından dolayı önemli yıldızlarını kaybetmesiyle birlikte zayıf bir takım olduğunu gözardı etmemeliyiz.Bu maçta Murat Akça; hırslı ve çalışkan bir yapısı olduğunu gösterdi. Futbolunu biraz daha geliştirebilirse, Faty ile birlikte defansın ortasında çok iyi birer ikili olacaklarını düşünüyorum. Rasmussenin yakaladığı net gol fırsatlarını kaçırması kafalarda soru işareti bıraktı. Pazar günü Bursa'ya karşı böyle bir fırsat bulursa mutlaka değerlendirmesi gerekir. Bursa ve o kapasitedeki rakiplere karşı bu kadar çok pozisyon bulamayabilirsin. Grosicki'den takımımızın tam randıman alabildiğini düşünmüyorum. Her maça ilk 11'de başlaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bizim kadro kalitemiz ortada Grosicki gibi oyunun kaderini değişterebilecek çok oyuncumuz yok. Sadece gereksiz şutlar atmaması konusunda hocanın uyarması gerekir. Ayrıca Süper lige yükseldiğimizden itibaren kulübümüze saygılı davranan, her zaman centilmenlik örneği göstermiş, Şampiyonluğa oynadığımız zamanlarda takımımızı desteklemiş taraftarların tuttuğu takım olan Ankaragücü'nün bir an önce toparlanmasını umuyorum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2011, 03:34   #85
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

genel olarak iyi mücadele ettiğimiz bir maçtı. enaramo ve rasmussen göze fazlasıyla çarptılar. maçın yıldızı rasmussendi bence çok iyi mücadele ediyor. sivasspor maçlarında en çok dikkatimi çeken durum savunmanın solunun çok zayıf oluşu her ne kadar iyi niyetle oynasada ziya yerine kesinlikle sakat yada cezalı olmadığı zamanlar hayrettin oynamalı. 4 4 2 gib değilde 4 4 1 1 gibi oynayıp enaramoyu rasmussenin arkasında oynatmak en iyisi olur düşüncesindeyim. 2 3 haftaya ligde ses getirecek bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum...
Alt 23.09.2011, 08:16   #86
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu galibiyet bize moral oldu. Tebrik ediyorum Sivassporumu. İnşallah devamı gelir. ....(kartal, kanarya, aslan, timsah, boğa vs.) bahçesinde insan (yiğido) olmanın dayanılmaz hazzını yaşayanlara ne mutlu..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2011, 08:17   #87
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

parantezin içine "hamsi" yazmayı unutmuşum özür dilerim..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2011, 08:49   #88
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benimde aklıma geldi bu konu ankaragücü ligin en zayıf halkasıydı onları yendik sonuçta bir kaç gün önce takıma kızanlar bu gün seri galibiyetlerin peşine gitmişler ancak dediğim gibi ligin en zayıf halkasını zorlanarak geçtik ancak madem çift forvetle kazandık ozaman hep çift forvet oynayalım
Sen maçı izlediğine eminmisin kardeş zorlanmak diye birşey yoktu tek kale maç oynadık resmen ankaranin ordusugunu düğünledık
Alt 23.09.2011, 09:16   #89
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1601 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Maç gerçekten güzeldi Ankarada çok maç izledim bukadar pozizyonu bol bi maç izlemedim diyebilirim, Hocamızın çift forvet anlayışı güzeldi aynı sistemle devem hocam, kaçan gollere sizler ekran başında saç baş yoldunuz bizlerde türübünde futbol bu olmayınca olmuyor,İnşaallah bu güzel oyunun devamı gelir.Maçın kısaca özeti harikaydı diyebilirim.

Yorumları okudum bağzı Yiğidolar A.Gücü taraftarına sitem etmiş hayır sitemi haketmiyorlar bizler A.Gücü taraftarını çok iyi biliyoruz anlatmaya gerek yok.A.Gücü taraftarının güzelliğini bu maçtada gördük bundan sonraki maçlardada görürüz,Maç çıkışı birçok taraftarla görüşme imkanım oldu onlarda takımın bu haline üzülüyorlar inşaallah biran önce toparlanırlar.A.Güçsüz bir lig düşünemiyorum.

Galibiyet golümüzden sonra bizler onları alkışladık onlarda bizi bu dostluk herşeye değer.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.09.2011, 09:49   #90
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Maçı canlı izleyemedim ama alınan sonuç ve ortaya konan oyun sonrası galibiyetle Sivasa dönülmesi sebebi ile Sİvassporu tebrik ediyorum.Ne ilginçtir ki, Eskişehir maçı sonrası, gerek takımı, gerek teknik heyeti gerekse yönetimi ağır ithamlarla acımasızca eleştiren ve Sivassporun küme düşeceğini, A.Gücü maçında da mağlubiyet alacağını ifade eden takımına ve takımının temsil ettiği Sivasspora inanamayan ve destek olmayan kişilere diyorum ki, ne değişti de şu an takım lehine yorum ya da ifadelerde bulunuyorsunuz.Ben her şebeb ya da ortamda galibiyette ya da mağlıbiyette iyi günde ya da kötü günde takıma destek olunmaıs gerektiğini düşünüyorum.Tekrar galibiyet için takımı, oyuncuları ve özellike onca moral bozukluğuna rağmen takımı bu maça iyi hazırlayan teknik heyet ve destekçisi yöentimi teşekkür ediyorum.İyi günler yakında, E.Şehir maçı bize olumlu yönd ebir ikaz olmuştur, erken dönemde bunu almak her takım için olumlu sonuçlar doğurmazdı.Umarım başkentin gediklisi A.Gücü de en kısa zamanda toparlanır ve eski günlerine döner.ANkara olmadan bu ligin havası teneffüs edilemez ki!!!

Etiketler
değerlendirelim, maçı