Allah'ın aşkına bu konuda YÖNETİMLE GÖRÜŞEBİLECEK NÜFUSTA KİMSE YOK MU aramızda. Gidin bir görüşün, şikayet edin, derdinizi anlatın, bazı şeylerin serbest bırakılmasını isteyin. Yada maçlarda bir tepkimiz koyalım, Özel Güvenliğe karşı tezahürat yapalım.
Bir bayrak sallanmıyorsa, bir konfeti içeri alınmıyorsa, gazete içeri sokulmuyorsa, bozuk para toplanıyorsa, pankart açtırılmıyorsa, davullar içeri alınmakta zorluk yaşanıyorsa maça gitmenin ne anlamı kaldı? Sivasspor 1. Ligde iken taaa buradan (İzmir'den) 40 m.lik üzerinde "
SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ - Kınık Kardeşler" yazan dev bayrak-pankart gönderiyordum kardeşim tykinik58 Sivas'ta ki her maçta (şu anda Yiğido Gençlik'in olduğu tribüne) asıyordu Tv'ler de bile görünüyordu. Şimdi onu bile içeri almıyorlar. Çok tuhaf !...
O zaman oturalım evimizde seyredelim stad bomboş kalsın, YÖNETİM BUNU MU İSTİYOR? Biz elimizden geldiğinden fazla, yönetimi çok seviyoruz, destekliyoruz, başkanımızı canımız kadar çok seviyoruz ama karşılığını göremiyoruz.
Biz demiyoruz ki, maytap atalım, meşale yakalım, havai fişek patlatalım, sahaya dalalım... Bırakın çocuklar, gençler, şenlikli maçlar izlesinler, görsellik yapsınlar, renkli, esprili pankartlar hazırlasınlar, bayraklar sallasınlar. Bune yav,
PETAGONYA'da mı yaşıyoruz? Yada
RIZA HOCAM sen el at şu işe !..
Birde dün akşam oynanan ve ULUSLARARASI maç statüsünde oynanan BeJeKe-A.Madrid maçında ki BeJeKe tribünlerine bakın. Bu kadar uzun sopalar kimsenin bir tarafına batmıyorsa bizim Sivas tribünlerinde ki cıbıglar da kimseye batmaz !..Yada birilerine battıyorda haberimiz mi yok.
NOT: Asla ve asla BeJeKe'li veya başka takımlı değilim yanlış anlaşılmasın sadece Uluslararası bir maçta dahi müsaade edildiğini göstermek için sıcağı sıcağına bu fotoyu koydum (
CLEY kardeşim yukarıda bahsetmiş diye).
.