Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı canlı izleyemedim;geniş özetini izleyebildim..Radyodan da dinlemeye çalıştım...Sivasspor lige iyi başladı ama önümüzdeki maçlar için ne kadar umut verdi onu da bundan sonra oynayacağı 3-4 maçtan sonra rahatlıkla söyleriz..Benim edindiğim izlenim sivasspor bu yıl deplasmanda daha defansif iç sahada ise daha ofansif oynayacak..Bilhassa iç saha maçlarında belki de Atıf ile maça başlayacak..Belki Murat ı deplasmandan çok iç saha da kullanacak...Rıza Hoca maçın durumuna göre 3-4 forvetle bile zaman zaman oynayan bir hoca..Eskişehirdeyken bazı maçlarda 3 forvetle oynadığını hatırlıyorum..Geçen yılda bazı maçlarda Eneramo ,Pedriel,ve Danimarkalı yı da birlikte kullanmıştı.....Bu yıl nasıl olacak hep beraber göreceğiz..2.olarak bazı arkadaşlar Doğa nın yeni Transfer İbricic'i sahadan sildiğini söylemiş...Yalnız ilk yarı da Doğa nın tutmaya çalıştığı İbricic'in 2 tane net poziyonu var..Bu pozisyonların birinde top direkten dönüyor,diğerinde topu çizgiden Pedriel çıkarıyor..Bu nasıl adamı sahadan silme;birisi bunu izah etsin de anlayalım..Sivassporu f.b. maçında daha iyi gözlemleyeceğiz...Ayrıca Mersin maçında da dikkat edilmesi gerektiği düşüncesindeyim...Çünkü Mersin geçen yıl deplasmanda g.s.maçı dahil ilginç puanlar alan bir takım...Galip gelen her zaman haklıdır ama yine de bazı oyuncular hakkındaki kararı (Doğa,Atıf,Erhan,Alican,Bednar ,Şaban) vermek için sivassporun bundan sonraki oynayacağı 5-6 maçta oynamaları bekleyip ondan sonra karar vermek gerekir diye düşünüyorum...Sivasspor oturmuş bir takım ama geçen yılki yakalanan başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını ilk yarı sonunda daha net göreceğiz...
|