Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Oldumu Şimdi Bu ?
Alt 08.09.2012, 13:42   #81
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Oldumu Şimdi Bu ?

Adam Sivasspor hakkında kötü bir söz söylememiş adam Bursaspor hakkında dediklerinde de sonuna kadar haklı.Bizim bundan sonra yapmamız gereken Ademe sahip çıkmak
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2012, 13:52   #82
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adem koçak çok iyi ve bizim ihtiyacımız olan bir futbolcu gönül isterdiki sivas sporu tercih ederek gelsin inşallah sivasta aynı düzeni kurar ademin kafası rahat olursa bizimde vazgeçilmez oyuncumuz olur.sivasa çok katkı sağlar ademin röportajında sivası karalayıcı hiç bir söz yok röportajı gayet normal ilk günden araya kırgınlık koymayalım ademe gerekli desteği gösterelim sivas lının nekadar samimi nekadar sıcakkanlı olduğunu gösterelim mehmet topuzun fener bahçeye transferini fener hakkında söylediklerini unutmayın.HOŞGELDİN ADEM HOŞ GELDİN yeni yiğido
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.09.2012, 14:18   #83
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Bence büyük takmlardan birinede transfr olsa ayni sozleri az yada cok sarfederdi zoruna gdn svasspora transfr olması degl bursadan bu şekilde ayrlmş olması gbi gorunuyor
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.09.2012, 14:21   #84
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Bursalilarin yorumlarini okudum adem anca yana pas kaleciye pas atiyor diyorlar ben sahsen hic izlemedim bu oyuncuyu sizce öylemi ?
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.09.2012, 15:17   #85
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya arkadaslar adam sivasspor icin kotu birsey soylemiyorki yasadiklarini anlatti vede haklibelkide bursaspor yonetimi bilerek yaptiki hangi son gun elde kalir mecburen indirime gider diye bu ara moda oldu one gel su kadar para var diyorlar sonra yemiyor Allahtan sivassporumuz boyle degil paralar gununde sakkkk die yatioo ne mutlu sivassporluyum diyene
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA
Alt 08.09.2012, 18:53   #86
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA

Adem kendini çok bişe zannediyor galiba Bursaya sitem etmiş son gün anca Sivasspor'u bulabildim der gibi röportaj vermiş. Bence Doğa oynamaya devam etsin bu adaımında aklı başına gelsin. Ne varmış Bursada oynadığı futbolda ? Biz 2 kere şampipyonluk yarışında olduk bursa bi kere oldu ve şampiyon oldu Neyin kafasında bu adam?
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.09.2012, 20:49   #87
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AmiRaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaslar adam sivasspor icin kotu birsey soylemiyorki yasadiklarini anlatti vede haklibelkide bursaspor yonetimi bilerek yaptiki hangi son gun elde kalir mecburen indirime gider diye bu ara moda oldu one gel su kadar para var diyorlar sonra yemiyor Allahtan sivassporumuz boyle degil paralar gununde sakkkk die yatioo ne mutlu sivassporluyum diyene
doğru söylüyorsunuz sivasspor için kötü bir şey söylememiş ama iyi bir şeyde söylememiş..ben yine diyorum en azından kapılarını açtığı için sivasspora teşekkür etmeliydi
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.09.2012, 21:00   #88
sezayi58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sezayi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas için hayırlı olsun.
sezayi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.09.2012, 22:15   #89
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu da Adem'in Bursaspordan ayrılmadan verdiği son röportajı:
"Sözleşmemi bakkalda imzalamadım"

Bursaspor'dan Sivasspor'a transfer olan Adem Koçak, yeşil beyazlı kulüpten kırgın ayrıldığını belirterek, "Bana 4 gün önce değil, 1 ay önce söylenmeliydi. Zorunlu olarak aile yapım değişecek. Bu muameleyi hak etmedim" dedi.
Geçen yıl transfer olduğu Bursaspor'da iyi bir başlangıç yapan ve bu yıl Sivasspor ile 1 yıllık anlaşmaya varan Adem Koçak, transfer sürecini ve yeşil beyazlı takımda yaşadıklarını anlattı.

Adem Koçak, geçen hafta cumartesi günü yaptıkları ter idmanının ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini yanına çağırdı belirtti. Ertuğrul Sağlam'ın, "Avrupa Kupası'dan elendik. Camia farklı beklentiler içine girdi. Futbolcu almamız gerekiyor. Maliyetin çok yüksek" dediğini belirten Adem Koçak, "Ben de kendisine Bursaspor'da kalmak istediğimi söyledim" dedi.

Transferi bitirdik dediler
Ertuğrul Sağlam'ın daha sonra, "Seni oynatmadığım zaman çok üzülüyorum. Kadroya da alamayacağım" dediğini ifade eden Adem Koçak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bekar bir futbolcu değilim. Bir düzenim var. Bursaspor'u ve Bursa'yı çok sevdiğimi, burada bir yaşam kurduğumu, ev aldığımı, çocuğumu okula yazdırdığımı belirtterek eşimle konuşacağını söyledim ve sonrasında da kulüp aramaya başladım. Sezon başında beni isteyen tüm kulüpler, transferi kapatmıştı. Kimi arasak, 'transferi bitirdik' cevabını aldım."

Çok zorluk yaşadım
Bu yüzden Bursaspor'da mukavelesinin devam ettiğini, transfer için son güne gelindiği için zorluk yaşadığını anlatan Adem Koçak, daha sonra şöyle konuştu: "Sonuçta mukavelem vardı. Bir yere gidemeyeceğimi, takım bulamadığımı söyledim. Bana daha önce idmanlara devam edebileceğimi, kapıların her zaman açık olduğunu söylemişlerdi. Takım bulamadığımı söyleyince bu sefer, altyapıya gidersin, günde 3 idman yaptırırız, dediler."

Ediz'in ölümünden çok etkilendim
Kendisine haksızlık yapıldığını düşünmesine rağmen altyapıya gitmeye razı olduğunu ifade eden Adem, Eskişehirsporlu Ediz'in ölümünün de kendisini çok etkilediğini vurgularken, şöyle dedi: "Ediz'in ölümü üzerine, 'Ölümlü dünya' dedim. Futbolu keyif almak için yaptığımı, güzel şeyler yaşamak için yaptığımı, 6 ay neden psikolojimi bozacağımı düşündüm. Kalma kararımı da böylece değiştirmiş oldum."

Sözleşmemi bakkalda imzalamadım
Bursaspor'dan bu şekilde ayrılmayı hak etmediğini söyleyen Adem Koçak, "Bana sürekli aldığım ücretimin yüksek olduğunu söylediler. Ben bu sözleşmeyi bakkalda imzalamadım. Başkanın bu paradan haberi yok muydu? 15 gol atsaydım, daha mı fazla vereceklerdi? Tamam belki yüksek alıyordum ama onların rızasıyla alıyordum" diye konuştu. Kalbim kırık gidiyorum

Adem Koçak, açıklamasına şöyle devam etti: "Aile düzenim bozuldu. Ailemi Ankara'ya göndereceğim. Herşey altüst oldu. Evim, çocuğumun okulu, hepsi değişecek. Sıkıntı yaşıyorum ve kalbim kırık gidiyorum. Bana bir ay önce söyleselerdi, Kardeşim seni düşünmüyoruz, deselerdi suç bende derdim. 4 gün kala elimi kolumu bağladılar."

Zoruma gidiyor
Futbolda eleştirinin olduğunu da sözlerine Adem Koçak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Form düşüklüğüm vardı. Belki taraftarlar tepki gösterdi. Kötü oynadığım zaman tabii ki eleştirecekler. Ama beni çok yüksek para alıyorum, diye göndermeleri zoruma gitti. Bu sözleşmeyi kendi başıma yapmadım. Bana, (Çabuk gel sana ihtiyacımız var) demişlerdi. Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevmiştim. Böyle ayrılmak istemezdim. Bu camia çok büyük ve taraftarların eşi benzeri yok. Gönül daha güzel ayrılmayı isterdi." Tüm yaşananların ardından Sivasspor ile görüştüğünü, transferin son gününde de anlaşmayı sağladıklarını açıklayan Adem, "Rıza Çalımbay'la daha önce de çalışmıştım. Son gün tekliflerini kabul ettim" dedi.

(DHA)
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.09.2012, 22:41   #90
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Çok doğal ve haklı eleştirler yapmış. Empati kurarsak ne kadar doğru düşünceler olduğunu farkedebiliriz. Futbolculuğu bir zevk için ikincisi ise meslek için yapanlar vardır. Ailesini kuran ve çoluğuna çocuğuna iyi bir gelecek planı yapan aile babasının söylemleri çok çok doğal. Adem bu tip futbolculardan. Umarım onun hakkında hayırlısı olur.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adem, koÇak, oldumu, sİvassporda, Şimdi