Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer Çalışmaları
Alt 01.01.2013, 07:44   #81
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1623 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Transfer Çalışmaları

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nokta transfer cernat olur kardesim
PTT 1. Lig'de Mustafa Denizlispor'la anlaşarak ikinci yarıya iddialı hazırlanan Çaykur Rizespor, transfere hızlı bir giriş yapmaya hazır. Karadeniz ekibinin ilk bombası ise Karabüksporlu Frorin Cernat.

Mustafa Denizli'nin çok istediği Cernat, 2010/11 sezonunda Türkiye'ye gelmiş ve son 2 yıldır Karabükspor'un en önemli yıldızı olmuştu. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın gelmesinin ardından gözden düşen yıldız oyuncu için Mavi-Kırmızılı yönetimi transfer görüşmeleri yapması için izin vermişti. 32 yaşındaki oyuncunun hafta içi Rize'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2013, 10:09   #82
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı olsun yaştan dolayı tercih edilmedi sanırım..
Alt 01.01.2013, 11:37   #83
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merakla bekliyoruz bakalım taraftarı tatmin edecek transferler yapılacakmı bu sefer
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2013, 11:47   #84
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu BORJAN denen adamla yürümez bu iş..bize herşeyden önce kaleci lazımmm.ama trt de dün ziledim RIZA HOCAYLA röportaj yapıldı..dediki gönderdiğimiz oyuncuların yerine oyuncu alıcaz...gönderdimiz oyuncular (doğa,bednar,abdülkadir,faty) yani bu demek oluyor ki 2 forvet 1 ortasaha 1 stopper alıancak...stopperi ankaragücünden aldılar ÜMİT....ortasaha büyük ihtimal KIVANÇ forvetlerde CİHAN ÖZKARA ve KUYOVİC....yani milletin bekledgi gibi öyle büyük transferler yok..oyuncular bunlar işte..
Bir tek sen böyle düşünüyorsun farkındasındır umarım.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2013, 12:45   #85
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir tek sen böyle düşünüyorsun farkındasındır umarım.
Bende Milan borjan hakkında arkadaşa katılıyorum borjani ligin üst tarafına oynayan takımların kalecileri Ile kıyasladığımızda hiçbirinden iyi değil biz yukarıya oynamak istiyorsak bizim maclarımızı kurtaracak kaleci olması gerekir oysa biz Milan borjanin iyi durdugu zaman sukrediyoz Milan borjan iyi ise petkovici o zaman nasil anmali.Milan borjan kotu degil AMA iyide deil
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2013, 12:49   #86
cenk5821
Usta Yiğido

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende Milan borjan hakkında arkadaşa katılıyorum borjani ligin üst tarafına oynayan takımların kalecileri Ile kıyasladığımızda hiçbirinden iyi değil biz yukarıya oynamak istiyorsak bizim maclarımızı kurtaracak kaleci olması gerekir oysa biz Milan borjanin iyi durdugu zaman sukrediyoz Milan borjan iyi ise petkovici o zaman nasil anmali.Milan borjan kotu degil AMA iyide deil
Arkadaş bu takımda tek borjanı suçluyor. Ben zaten Borjan iyi kaleci demiyorum ama bütün suçu onun üstüne atmakla olmaz abi.
Alt 01.01.2013, 15:15   #87
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

borjanın nasıl bir kaleci olduğunu ben tam anlamadım,maçı kurtabilirde..maçı verebilirde istikrarı yok.. şudur diyemiyorsun..
Alt 01.01.2013, 15:27   #88
cenk5821
Usta Yiğido

bu arada benozgur abi sana arkadaş demedim yanlış anlama stutgart58'e söylemiştim.
Alt 01.01.2013, 16:16   #89
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu arada benozgur abi sana arkadaş demedim yanlış anlama stutgart58'e söylemiştim.
gardaş bak senin daha yaşın ufak sanırm..geçnsin fevri davranıyorsun anllıyorum seni...Bak canım kardeşim burası sivasspor sevdalıların gelip olumlu yada olumsuz bir şekilde görüşlerini paylaştığı bir platformdur..sen gelip te öyle senin düşüncene aykırı olan yorumları eleştirme hakkına sahip değilsin..herkes saygı çerçevesinde istediği yorum yapar..bu senin haddine değil benim düşünceme katılıp yada katılmamak..dediğim gibi yaşından dolayı yadırgamıyorum ama başkarlının dşüncelerine saygı göstermeyi öğreneceksin...borjan konusuna gelince sana çok basit bi örnek veriym..bütün yediği hatalı golleri geçtim hadi senin hatrına sadece burdaki GS maçını aklına getir bi...şimdi maçın daha ilk dakikasını düşün.UMUTUN attğı golü...orada defansın ne gibi hatası olabilir dahamaç yeni başlamış..bütün defans oyuncuları yerli yerinde duruyor...ortasaha desen öyle..ZİYA solbekte yerinde stoopperler yerinde..yerinde olmayab tek insan var kaleci bozuntusu BORJAN..adam kapattığı köşeden bin de bir görülecek belki de süperlig seviyesinde bir tek bu kalcenin yiyebileceği bir gol yiyor..aslında o an UMUTUN yerinde olan hiç bir oyuncu o açıdan kaleyi düşünmez.(MESSİ,RONALDO,FALCAO ) gibi ekstra oyuncular hariç tabiki..kmse kaleyi düşünemz .peki UMUT neden düşnyor...çünkü bilyor ki kaleci hatalı gollerin kalecisi..adı çıktı adamın bi kere..yediği saçma sapan gollerin hattı hesabı yok..ya geçen yıl burdaki TRABZON maçında yediğie gole ne diycen..bütün takım çok iiyi oynuyor defans yerli yerinde .soldan çok basit bi orta geliyorbu kaelci bozuntusu yine elinden kaçırıyor VOLKAN ŞEN yada HENRİQE ydi sanırm boş kaleye yuvarlıyor....RIZA HOCAM bile aldığna bin pişman..DERHALL YOLLANMALI...!!
Alt 01.01.2013, 16:27   #90
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş bak senin daha yaşın ufak sanırm..geçnsin fevri davranıyorsun anllıyorum seni...Bak canım kardeşim burası sivasspor sevdalıların gelip olumlu yada olumsuz bir şekilde görüşlerini paylaştığı bir platformdur..sen gelip te öyle senin düşüncene aykırı olan yorumları eleştirme hakkına sahip değilsin..herkes saygı çerçevesinde istediği yorum yapar..bu senin haddine değil benim düşünceme katılıp yada katılmamak..dediğim gibi yaşından dolayı yadırgamıyorum ama başkarlının dşüncelerine saygı göstermeyi öğreneceksin...borjan konusuna gelince sana çok basit bi örnek veriym..bütün yediği hatalı golleri geçtim hadi senin hatrına sadece burdaki GS maçını aklına getir bi...şimdi maçın daha ilk dakikasını düşün.UMUTUN attğı golü...orada defansın ne gibi hatası olabilir dahamaç yeni başlamış..bütün defans oyuncuları yerli yerinde duruyor...ortasaha desen öyle..ZİYA solbekte yerinde stoopperler yerinde..yerinde olmayab tek insan var kaleci bozuntusu BORJAN..adam kapattığı köşeden bin de bir görülecek belki de süperlig seviyesinde bir tek bu kalcenin yiyebileceği bir gol yiyor..aslında o an UMUTUN yerinde olan hiç bir oyuncu o açıdan kaleyi düşünmez.(MESSİ,RONALDO,FALCAO ) gibi ekstra oyuncular hariç tabiki..kmse kaleyi düşünemz .peki UMUT neden düşnyor...çünkü bilyor ki kaleci hatalı gollerin kalecisi..adı çıktı adamın bi kere..yediği saçma sapan gollerin hattı hesabı yok..ya geçen yıl burdaki TRABZON maçında yediğie gole ne diycen..bütün takım çok iiyi oynuyor defans yerli yerinde .soldan çok basit bi orta geliyorbu kaelci bozuntusu yine elinden kaçırıyor VOLKAN ŞEN yada HENRİQE ydi sanırm boş kaleye yuvarlıyor....RIZA HOCAM bile aldığna bin pişman..DERHALL YOLLANMALI...!!
Peki , Erhan Güven , Ugur Kavuk ,Kadir Bekmezci tercübeli dedigimiz Futbolculara'in hic mi sucu yok , goller yedigimiz zaman.

Borjan, Borjan, Borjan diyorsunuz hep. Ayrica Milan Borjan Kanada Milli takimin 2.Kalecisi , . Son olarak da sunu söyleyeyim , Borjan cok hizli ve atik bir Kaleci bu da cok önemli birsey.

http://www.youtube.com/watch?v=7DTdh2Z3e8Q

Su video izle gör. 2-3 sene önce , Engin Baytar bile biliyor iyi ve hizli oldugunu ve yumruk atiyor. Oysa Borjan uzun pas göndererek , GS savunmasini darma duman edebilirdi.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çalışmaları, sivassporda, transfer