Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 08:40   #81
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Değişen birşeyler var.

Memleketimin sokak aralarında top oynamakla geçti çocukluğum, şimdi büyük şehirde göremediğim bu fotoğraf karesi neticesinde ne çocukların çocukluğuna inanır oldum, ne futbolun eski güzelliğinin kaldığına.

Bizim için bir başkaldırıydı Sivasspor, bir hayaldi. O hayalin peşine düştüğümde daha mahalle maçlarında ayaklarımızın, burnumuzun soğuktan donduğu, eve gidince sırtımız terlemişmi terlememiş mi diye kontrol edildiği günlerdi. Büyüklerimiz biraz yorulmuşlardı biraz küsmüşlerdi. Kötü anıları kötü tecrübeleri vardı. Biz taze kandık.

Gurbette, gazetenin 3.lig -2.lig sayfalarında bir umudun adıydı Sivasspor.

Sonraları çocukluğumuzdaki başkaldırının, umudun adı gerçeğe dönüşüverdi. Lige yükseldik.

Babamı şampiyon olduğumuz sene zorla maça götürdüm. Sivasspor saha çıkarken hüngür hüngür ağlamaya başladı. Artık büyüklerde dönmüştü aramıza. 10 bin kişiye oynuyorduk. Biz gibi olan ama illaki bir farklılığını hissettiğimiz teknik direktörümüzle resmen kendi destanımızı yazıyorduk. Türkiye bizi konuşuyordu.

Sonra biri ışıklarımı kapattı, biri düğmeye mi bastı. Biri olan o ruhu mu kaçırdı bilmiyorum. Bişeyler oldu...

Dün 1461 maçının başlamasına dakikalar kala kendime iş uydurdum. İlk yarıyı izlemedim. Arada gelip hastanenin yoğun bakımındayken yanına girdiğimde ''Buca maçı ne oldu'' diye soran aldığı cevap karşısında ''La get biz Bucaya Buca da 4 atamayız morali düzelsin diye yalan söylemeye'' diyen babamdan aldığım kötü yorumlarla ikinci yarıyıda bilerek isteyerk izlemedim.

Çünkü 2. Lig ekibi karşısında benim 4 büyüğe başkaldırmış Şanlı yiğidomu ezik görmek istemedim.
Değişen birşeyler var.
Bende mi, Sivasta mı bilmiyorum.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2013, 08:55   #82
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değişen birşeyler var.

Memleketimin sokak aralarında top oynamakla geçti çocukluğum, şimdi büyük şehirde göremediğim bu fotoğraf karesi neticesinde ne çocukların çocukluğuna inanır oldum, ne futbolun eski güzelliğinin kaldığına.

Bizim için bir başkaldırıydı Sivasspor, bir hayaldi. O hayalin peşine düştüğümde daha mahalle maçlarında ayaklarımızın, burnumuzun soğuktan donduğu, eve gidince sırtımız terlemişmi terlememiş mi diye kontrol edildiği günlerdi. Büyüklerimiz biraz yorulmuşlardı biraz küsmüşlerdi. Kötü anıları kötü tecrübeleri vardı. Biz taze kandık.

Gurbette, gazetenin 3.lig -2.lig sayfalarında bir umudun adıydı Sivasspor.

Sonraları çocukluğumuzdaki başkaldırının, umudun adı gerçeğe dönüşüverdi. Lige yükseldik.

Babamı şampiyon olduğumuz sene zorla maça götürdüm. Sivasspor saha çıkarken hüngür hüngür ağlamaya başladı. Artık büyüklerde dönmüştü aramıza. 10 bin kişiye oynuyorduk. Biz gibi olan ama illaki bir farklılığını hissettiğimiz teknik direktörümüzle resmen kendi destanımızı yazıyorduk. Türkiye bizi konuşuyordu.

Sonra biri ışıklarımı kapattı, biri düğmeye mi bastı. Biri olan o ruhu mu kaçırdı bilmiyorum. Bişeyler oldu...

Dün 1461 maçının başlamasına dakikalar kala kendime iş uydurdum. İlk yarıyı izlemedim. Arada gelip hastanenin yoğun bakımındayken yanına girdiğimde ''Buca maçı ne oldu'' diye soran aldığı cevap karşısında ''La get biz Bucaya Buca da 4 atamayız morali düzelsin diye yalan söylemeye'' diyen babamdan aldığım kötü yorumlarla ikinci yarıyıda bilerek isteyerk izlemedim.

Çünkü 2. Lig ekibi karşısında benim 4 büyüğe başkaldırmış Şanlı yiğidomu ezik görmek istemedim.
Değişen birşeyler var.
Bende mi, Sivasta mı bilmiyorum.
kardeşim duygulandırdın beni.hislerime şahit olmuşsun.neden acaba bu durumlardayız seyirci maça gelmiyo diye millete yapmadıkları hakaret kalmayan yönetici ve hoca bu durum karşısında çıksın ve bi açıklama yapsın.neden takım bu kadar rezil.seyirci sahaya gelip şanlı SİVASSPORUMUN ezilmesini yerlerde sürünmesini görmek içinmi gelsin sahaya maça.kanıma dokunuyo gardaş şanlı SİVASSPORUMUN el aleme maskara olması sahada rezil olması .bu rezil oyunun sorumlusu kimse bırakıp gitsin kimsenin bu koskoca camiayı yerlerde süründürmeye hakkı yok.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2013, 09:05   #83
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayin 23 de bu lazlardan yaptiklarini yanina koyarsak bu takim dussun egerki biz sivasliysak bunlarin yaptiklarinin on mislieini yapmazsak malesef biz o yigit sivasli degiliz ahh orda olacaktim en guzel yerden biletimi alir onlara oyle birer sozler soylerdimki cileden cikarirdim mac bitimindede baskanlarina yada yoneticilerine ne ana koyardim nede avrat ama bunu yaparmi bir yigit bilmem maca gelincede en azindan yenilmedik amator takima karsi oynadik hak ettigimizi aldik
sevgili kardeşim bu şereften yoksun insanların yaptıklarını yaparsak onlardan ne farkımız kalır bizim yapmamız gereken rövanş maçında takımımıza hamsi lerden daha fazla sahip çıkıp 90 dakika takımımızı destekleyip türbünde ve sahada derslerini vermek bu hamsi beyinlileri sahaya gömmemiz lazım
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2013, 09:20   #84
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

oyuncuların konsantrasyon sorunu yaşadıklarını düşünüyorum. inşallah iyi olur. kötü oynadığımız bu maçta son dakika golüne engel olup Kazansaydık çok önemli bir avantaj yakalayacaktık. ancak önümüzdeki 1461 maçını kazandığımızda yine avantajlı duruma geçeriz. inşallah sonrasında turu garantilemiş fbyide sivasta yeneriz ve bursa maçına işi bırakmayız.

ayrıca eneramonun değerini bilmeliyiz. sezon başında hazırlık dönemi geçirmediğinden ilerleyen haftalarda düşmüştü. ancak ikinci yarı öncesinde güzel sinyaller veriyor. bursa maçında ömer ve ibrahimi perişan etmesi bu maçtada girdiğimiz 3 pozisyonun üçünde de olması iyi sinyaller.takımın iyi futbolunda en önemli oyuncu konumunda.

ayrıca bir başka konuda sağ bek sıkıntımız. aman allah uğura sakatlık vermesin. perişanlara oynuyoruz erhanın sağ bekte oynadığı maçlarda. karşında ikinci lig takımı var bir tanemi bindirme yapıp orta yapmazsın olacak iş değil. ne kadar uğura bazı maçlarda kızsamda uğurun belli bir standartı var ve takıma o ölçüde de katkı sağladığı gerçek.

yeni transferlerimizden hakan ve ümit konusunda da kafamda soru işaretleri yok değil. hakanda bu maçtada dikkatimi çeken tek özelliği iyi bir fiziği olduğu. onun dışında çok etkili olamadı. maçtan çıkmadan önce girdiği gol pozisyonunu gole çevirseydi hem kendine özgüven kazandıracaktı hemde 3 puanla dönecektik. ümitte muratta birlilkte bu maçta savunmada fazlasıyla aksadılar. ellerine geçen şansı iyi kullanamadıklarını düşünüyorum.
Alt 17.01.2013, 09:27   #85
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili rıza hocam öncelikle size saygılarımı sunuyorum. Sizin kadar futboldan anlamıyorum ama biraz bilgim var. Allah aşkına Hayrettin kardeşimizin kişiliğine bir şey demiyorum ama futbolla uzaktan yakından ilgisi yok. Her hareketi faul böyle bir şey olurmu. Birde klasik hareketi ben ne yaptım hemen hakeme. Doğru söylüyor faul yaptığı adam ölmediki yaşıyor. hocam ortasahada oynayan kadir neden tek pas oynamaz önce bir çalım atayım sonra topu atarım diyor. ya sen messimisin o bile senin kadar topla oynamıyor. hocam ayrıca iyi bir kaleci alın artık. bu takımın normalde küme düşmesi çok normal.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2013, 09:28   #86
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayrıca bir başka konuda sağ bek sıkıntımız. aman allah uğura sakatlık vermesin. perişanlara oynuyoruz erhanın sağ bekte oynadığı maçlarda. karşında ikinci lig takımı var bir tanemi bindirme yapıp orta yapmazsın olacak iş değil. ne kadar uğura bazı maçlarda kızsamda uğurun belli bir standartı var ve takıma o ölçüde de katkı sağladığı gerçek..

Yani Uğur oynuyorken sağbek sorunumuzun olmadığını falan mı anlatmaya çalıştın bu cümlede...
Alt 17.01.2013, 09:40   #87
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yani Uğur oynuyorken sağbek sorunumuzun olmadığını falan mı anlatmaya çalıştın bu cümlede...
yok hocam. yazıda zaten bakarsan "ayrıca bir başka sıkıntımızda sağ bek" dedim. erhan stoper değerlendirilebilir bu takımda ama sağ bek oynayamaz. uğur hiç değilse 3-5 hücum girişimi yapıyor takımın ileri çıkmasında katkısı oluyor ama erhanda bu hiç yok bunu demeye çalıştım. yoksa iyi bir sağ bek lazım.
Alt 17.01.2013, 09:49   #88
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor komedisi devam ediyor...ptt 1. lig ekibi bize top yüzü göstermedi maçı izlerken 1461 den keşke şu bizde olsaydı şu bizde olsaydı demekten kendimi alamadım. hakan arslan denen ne olduğu belirsiz adamı alacaklarına...korktuğum odur ki biz 2. lig ekibinden bile baskı yeriz...ARKDAŞLAR DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUMM ORTA SAHADA TEKNİK AYAKLARIN DÜŞÜNEN BEYİNLERİN OLMAZSA TOPUN PEŞİNDEN KOŞMAYA MAHKUMSUN...KADİR BEKMEZCİYLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL BU...BAKIN ARKADAŞLAR SİVASSPORUN KADROSU ÇOĞU PTT. 1. LİG TAKIMLARINDAN KÖTÜ ERCİYESLE HAZIRLIK MAÇI YAPTIK MAHKUM OYNADIK ADANASPORLA OYNADIK TOPU ONLARA VERDİK ŞİMDİ 1461 LE OYNADIK TOPU ONLAR OYNADI KISACASI SİVASSPORUN İYİ BİR KÖKLÜ DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR. ERHAN GÜVEN, MURAT AKÇA, UĞUR KAVUK, HAYRETTİN, KADİR, HAKAN ARSLAN( kim aldırdıysa alnından öpüyorum o kadar topcu varken) PEDRİEL TEKNİK KAPASİTESİ DÜŞÜK FUTBOLCULAR BUNLARIN BİR AN EVVEL GÖNDERİLMESİ LAZIM HATTA FUTBOLU BIRAKSINLAR...KEŞKE RIZA ÇALIMBAYDA BENİM KADAR FUTBOLDAN ANLASAYDI...SİVASSPORU KRAL YAPARDIM...
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2013, 09:51   #89
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
UĞUR UNDAN ERHAN DAN DAHA İYİ OLDUĞU BİR GERÇEK ERHAN TOPLA KOŞAMAMA ÖZÜRLÜ YANİ SIFIR TEKNİK
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2013, 09:59   #90
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
namso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
UĞUR UNDAN ERHAN DAN DAHA İYİ OLDUĞU BİR GERÇEK ERHAN TOPLA KOŞAMAMA ÖZÜRLÜ YANİ SIFIR TEKNİK
Ne uğur ne Erhan Sivassporun oyuncusu değildir. Olamazlar. Olmamalılar

Etiketler
değerlendirelim, maçı