Cevap: Maçı Değerlendirelim
Rıza hoca biraz önce tv58 e bağlandı ve maçla ilgili görüşlerini söyledi..Rıza hocayı anlamak çok zor...Hoca hala Piech i ben de bilmiyorum sizin gibi sahada göreceğim diyor...Ayrıca Piech'in verilen şansı kullanamadığını;Piech oyuna girdi mi maçın skorunu değiştirmeli ama Piech böyle bir oyuncu değil diyor...Düşünüyorum da acaba tv. de biz başka bir maçı mı izledik yoksa Rıza hoca mı başaka bir maçtan bahsediyor...Rıza Hoca bu oyuncu hakkında hiçbir bilgiye sahip değil mi;youtube adamın oynadığı maçların özet görüntüleri;ayrıca son 2 yılda Charzow takımının da tüm maçları var..Bence Polonya daki antrenörler,futbol yetkilileri futboldan hiç anlamıyor baksana Piech gibi bir oyuncuyu geçen yıl Polonya liginde en iyi oyuncu seçmişler...Bence Piech geçen yıl Polonya da 15 gol falan da atmamış bunu birileri uydurmuş olmalı..Bu oyuncu Polonya milli takımına da torpille seçilmiş olmalı çünkü Polonya milli takımını çalıştıran hocalar da bu işi bilmiyorlar..Rıza Hocayı hepimiz seviyoruz ama onu anlamak ,inadını kırmak gerçekten çok zor bunu bjk başaramadı,Ankara B.B. başaramadı,Eskişehir de başaramadı;umarım biz başarırız...Şu anda sipas tv de yorum yapan esk,i Sivassporlu oyuncu Mehmet Çimen bile Piech den özgü ile bahsetti ve onun sürekli oynamasını istedi...Rıza hocadan da takımda zaman rotasyon yapmasını bekliyoruz..2 yıldır doğru dürüst top oynamadan Rıza Hoca nın gözüne giren yıl sonu kiralık süresi bitecek olan Sercan bu takımda bazı maçlarda ilk 11 de oynuyorsa Piech haydi haydi oynar...Bjk maçında Piech in en azından 2. yarı son yarım saatte oynatılmasını bekliyoruz..
|