Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.11.2013, 19:40   #81
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yıllardr burda bulunduğum süreçte takip ettiğim yorumlarınızın tamamına yakınına katııldım...Ama bu yaptığınız yorumdan hiç bir şey anlayamadım..Biz Bursaspor olarak Ant ıda Samsunuda çok fazla sevmeyiz... Sizin yorumunuzdaki serzenişin sebebi Ant ın sizi içeride yenmesindenmidir veya baska bilmeiğimiz bir husustanmıdır bunu cewaplandırırsanız memnun olacağım...Sonucta Sivas yenilmiştir bu bana göre normaldir serzenişten ziyade eleştri ve eksik bulup gidermek gereklidir diye düşünüyorum
sizlerin samsunu yada antalyayı sevip sevmediğiniz beni ilgilendirmiyor,yorumlarımı sever yada sevmezsiniz herkese saygı duyarım,ben askerliğimi samsunda yaptım,kışını soğunu yedim,antalyayı görmedim,ayrıca ben şehirlere düşmanlık dostluk gözüyle bakmam ,ben olaya hem duygusal hemde menfaatimiz açısından bakıyorum,antalya yıllarca öyle yada böyle hep siyasi açıdan destek görerek lige çıkmıştır,son yıllardada hep şansına ve bürokrasi yardımıyla eş dost hatırı sayesinde ligde kalmıştır,vede genelde hep bize ters gelir şampiyonluğa oynadığımız yada küme düşme mücadelesi verdiğimiz dönemde hep puan kaybetmişizdir,herne hikmetse antalya nezeman ayağa kalkmaya çalışsa bizim maçları kazanarak yapmıştır,yani anlıyacağınız hem duygusal olaRAk hemde menfaatimiz icabı antalyanın düşmesi samsunun düşmesinden daha hayırlı olurdu benim için ,bizi burda yendi diye değil tabiki burda puan mücadelesi yapıyoruz yenmekde var yenilmekte ,ayrıca geçen hafta üstümüze oynanmasaydı antalyaya yenilmezdik ,geçen haftaki basit bir hakem hatası değil sivassporun önüne engel konulması operasyonuydu ,hem gsye can verdiler hemde haksız verdiği kartlarla 4 oyuncumuzu saf dışı ettiler bu maç o hakemin eseri olarak kaybedilmiştir,haaa büyük takım önemli takım geçinen takımda asların yerine oynayanlarda onları aratmamalıydı, maalesef yerlerini dolduramadık umarım biraz bilgilendirmişimdir sizi
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2013, 20:12   #82
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizlerin samsunu yada antalyayı sevip sevmediğiniz beni ilgilendirmiyor,yorumlarımı sever yada sevmezsiniz herkese saygı duyarım,ben askerliğimi samsunda yaptım,kışını soğunu yedim,antalyayı görmedim,ayrıca ben şehirlere düşmanlık dostluk gözüyle bakmam ,ben olaya hem duygusal hemde menfaatimiz açısından bakıyorum,antalya yıllarca öyle yada böyle hep siyasi açıdan destek görerek lige çıkmıştır,son yıllardada hep şansına ve bürokrasi yardımıyla eş dost hatırı sayesinde ligde kalmıştır,vede genelde hep bize ters gelir şampiyonluğa oynadığımız yada küme düşme mücadelesi verdiğimiz dönemde hep puan kaybetmişizdir,herne hikmetse antalya nezeman ayağa kalkmaya çalışsa bizim maçları kazanarak yapmıştır,yani anlıyacağınız hem duygusal olaRAk hemde menfaatimiz icabı antalyanın düşmesi samsunun düşmesinden daha hayırlı olurdu benim için ,bizi burda yendi diye değil tabiki burda puan mücadelesi yapıyoruz yenmekde var yenilmekte ,ayrıca geçen hafta üstümüze oynanmasaydı antalyaya yenilmezdik ,geçen haftaki basit bir hakem hatası değil sivassporun önüne engel konulması operasyonuydu ,hem gsye can verdiler hemde haksız verdiği kartlarla 4 oyuncumuzu saf dışı ettiler bu maç o hakemin eseri olarak kaybedilmiştir,haaa büyük takım önemli takım geçinen takımda asların yerine oynayanlarda onları aratmamalıydı, maalesef yerlerini dolduramadık umarım biraz bilgilendirmişimdir sizi
Acıklamalarınız için teşekkür ederim ..Konuyu şimdi daha iyi idrak ettim
Alt 30.11.2013, 22:41   #83
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu macı degerlendirirken hala hakem Halise küfredip bu macın hezimetini de ona bağlayanlara sadece sağduyu öneriyor ve bu haftaki maglubiyetin nasıl benim için süpriz olmadığını gecen haftaki yorumumu aynen ileterek umarım anlatabilirim.

'Şimdi bir haber okudum G.Saray teknik direktörü takımı koşmuyor diye kondüsyonerini uyarmış.Onlarda en çok Umut 10900 km koşmuş Melo ve Riera da
10 km barajını geçmiş.Bizde en çok koşan 9.5 km ile Atjf mış fakat biz takımın kondüsyonundan hiç şikayet etmiyoruz hatta izin günlerini daha da arttırmaya devam ediyoruz.Bırakın hakeme filan yüklenmeyi de bunları konuşun bence
Haa beğenmediğiniz Halis Özkahya 10783 km koşmuş.'
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2013, 00:13   #84
BSMM 1964
Yiğido

BSMM 1964 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 BSMM 1964 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ABDURRAHMAN, MURAT,KAMİL,RENRİFO,UTAKA,REFİ K BUNLAR KESİNLİKLE GİTMELİ İDDİA EDİYORUM ANTALYALI DİARRA, KARABÜKLÜ LUALUA GİBİ GOLCÜLERİMİZ OLSUN BU LİGİN TOZUNU ATARIZ BİR ATIFLA BU İŞ OLMAZ İKİNCİ YARI İKİ GOLCÜ BİR ORTA SAHA BİR TANEDE SAĞ BEKE İHTİYAÇ VAR.
BSMM 1964 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BSMM 1964'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2013, 00:28   #85
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımımız üzerinden GS maçında haksızlığa uğramış olmanın moral bozukluğunu atamamıştı. Antalyaspor, maçı baştan sona kontrolünde götürdü. Sanki GS'nin kötü bir kopyası gibi oynadılar. Attıkları gole kadar beraberliğe razı gibi görünüp, topu tehlikesiz alanlarda bize bırakıp kendilerini yormadılar, bizi ise olabildiğince hırpaladılar. 55'den sonra yavaş yavaş bizim takım yorulmaya, konsantrasyon kaybı yaşamaya başlayınca öne çıkan defansımızın arkasına sızma girişimleri arttı. Hakem Abdullah Yılmaz, pozisyonlara uzak kaldı, bunu telafi için de sürekli oyunu kesip düdük çaldı. Bu da evsahibi takımın yani bizim aleyhimize oldu.
Taraftarımızın maçın başındaki şovu güzeldi ama maç boyu tezahürat yapamadık. İki tarafta iki taraftar grubu çabalıyor, aradaki seyircilerse kesik kesik katılım gösteriyorlar. Arkadan oturun oturun denilmesinden bıktım. Ben taraftarımızla bu maçı çevirebiliriz diye umuyordum ama olmadı. Moralleri bozmadan, gerekli dersleri çıkarıp önümüze bakalım.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2013, 17:48   #86
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yensende Yenilsende kalbimdesin SİVASSPORUM. Canınız saolsun. Emeklerimizi calanlar utansın.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2013, 18:32   #87
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir hakem düsünki verdigi karardan sonra siritiyorsa iste bu insanligin en berbat oldugu zamandir demek oluyorki ben kahbeyim benim huyum budur benden insanlikve Adalet adina birsey beklemeyin ve dedigide aynan zuhur ediyor baktimda kamaralar karsisinda hic birsey olmamis gibi bir taviri var yaziklar olsun buna hakem diye mac verenlere.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2013, 18:36   #88
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iki haftadir canimiz yaniyor dilerim Allahda sen ve senin gibilerin canini yaksin ve hakkimizi söke söke cikarsin emi halis ismin güzel ama vicdanin kapkara .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2013, 07:49   #89
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyi bir golcün yoksa galibiyet de yok demektir. Atıf ne yapsın bir başına?
Utaka eski Utaka değil. Öyle olsaydı buralara düşermiydi?
Ara transferde mutlaka iyi bir forvet aranacaktır.
İyi bir forveti de hangi kulüp elinden çıkarır?
- .......
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2013, 09:03   #90
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu maçı değerlendirecek bizlerden çok futbolculardı olmadı canları sağolsun.
Bu takımda gördüğüm bizlerin burdaki değerlendirmelerde hiç beğenmediğimiz
KADİR antalya maçı bana asıl onun yerinin doldurulamadığını gösterdi mehdi biraz olsun aratmıyor gibi görünüyordu ama o çıktıktan sonra bariz belli oldu.
Hakanı izledikten sonra hocanın neden yedek bıraktığına iyice inandım. Kim nederse desin milli ara olmasaydı bizim takım bu iki maçıda alırdı, aydına milli takıma seçilmek yaramamış, atıf, burhan, utaka,reafik performanlarını artırama
yerine iyice düşürdüler. Benim görüşüm antalya maçında yedek defansın okadarda kötü olmadığı önlerinde kadirin olmayışı ve saydığım arkadaşların performansları % de 30 olması 50 olsa zaten oyun bizim lehimize dönerdi.
gs maçı hakemine ne söylesek azdır ama diğerlerine bişey diyemeyiz. Bjk maçına bu şekilde çıkarsak zor puan alırız ama atıf aydın burhan reafik kendine gelirse performanslarını artırıp takım oyunu oynarsalar kazanırız. Bjk ta oğuzhan olmazsa bizim içinde avantaj olur. Herkesin üzüntülerinin yerini mutluluğun dolması bir hafta dileği ile.
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı